Ezért van mindenkinek szüksége egy Bak legjobb barátra az asztrológus szerint

2023. február 21.
Vannak emberek, akiket leginkább az érdekel, mit gondolnak róluk mások. A Bak csillagjegyűek nem tartoznak ezek közé. Az asztrológus szerint nem is lehet elképzelni náluk jobb barátot, hiszen hűségesek, állhatatosak és bármikor készek segíteni nekünk. De van más is, ami miatt azonnal szerezni akarunk majd egy Bak legjobb barátot.
Ezért a Bakok a legjobb barátok az zodiákusban az asztrológus szerint
  • Föld jegyként a Bakok különösen gyakorlatiasak és mindennél fontosabb számukra a stabilitás.
  • Azért is a Bakok lehetnek a legjobb barátaink, mert tőlük biztosan nem tudja meg senki a legféltettebb titkainkat.
  • Tamerri Ater asztrológus azt is elárulta, mely személyiségjegyek teszik a zodiákus legjobb barátaivá a csillagjegy szülötteit.

Mik egy jó barát ismérvei? Őszinték, empatikusak, nem köntörfalaznak és sosem vernek át. Ez mind megvan a Bakokban az asztrológus szerint. Emiatt lehetnek ők a zodiákus legjobb barátai. De más olyan személyiségjegyei is vannak a Bakoknak, amik miatt azonnal akarunk majd mi is egy Bak legjobb barátot.

Ha nem csak arra vagyunk kíváncsiak, milyenek barátként a Bakok, olvassuk el azt a horoszkópot, melyből kiderül, milyenek a szerelemben az egyes csillagjegyek!

A Bakok megbízhatók és felelősségteljesek

A kemény munka és önfegyelem igazán a Bakok asztala. Ők az elsők, akik munkához látnak és addig nem állnak fel, míg be nem fejezték a feladatokat. Általában várakozáson felüli végeredménnyel. A Bakok nem szeretik a rövid távú kapcsolatokat sem a munkában, sem a magánéletben. Hosszú távon gondolkodnak, lételemük a stabilitás. Ez a barátságaikon is látszik. 

„A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz. Ehhez a bolygóhoz társítják az áldozatkészséget is” – magyarázta az asztrológus, miért ragaszkodnak a Bakok a barátságaikhoz. Még azokhoz is, amik számukra inkább mérgezőek. 

A Bakok ambíciója is jót tesz a barátságaiknak

A csillagjegy szülötteinek nagy elvárásaik vannak magukkal szemben. Mindegy, hogy a munkahelyi ranglétráról, iskolai teljesítményről van szó, mindig, mindent a lehető legjobban akarnak csinálni. Barátként is tökéletesek akarnak lenni, bármi áron. Ebben is nagy szerepe van a Szaturnusznak természetesen.

„A Szaturnusz az egyik legtávolabbi bolygó a Naptól – magyarázta az asztrológus. Így amikor a Bakok el akarnak érni valamilyen célt a munkában, karrierben, tanulásban, emberi kapcsolatokban, a lehető legtöbb erőfeszítést beleteszik. Nem épp csak annyit, amennyi a cél eléréséhez kell. Ők álmokat akarnak beteljesíteni.”

A Bakoknál a barátság gyakran keveredik a munkával

Ha a Bakok megtanulják, hogyan szakítsanak időt a munkán kívül másra, barátként is a lehető legjobbak akarnak lenni

Ha a Bakok megtanulják, hogyan szakítsanak időt a munkán kívül másra, barátként is a lehető legjobbak akarnak lenni

Ha csak egy csillagjegyet kellene mondanunk, amelyik munkamániás, biztosan a Bak lenne az. A csillagjegy szülöttei számára nehéz meghúzni a határt a munka és a magánélet között. Általában a karriert előrébb helyezik, mint az életük más területét. 

Ez bizonyítéka kitartásuknak, felelősségtudatuknak és hűségüknek is. Ám megfizetik az árát más kapcsolataiknál vagy egészségüknél. 

Nehéz megtanulniuk, hogyan szakítsanak időt a családjukra, barátaikra a Bakok. Ám ha eljutnak erre a szintre, náluk jobb barátra nem is találhatna valaki. „Nem véletlenül a hegyi kecske a Bak szimbóluma a zodiákusban. Ez kifejezi, hogy mindig, mindenben a csúcsra törnek a csillagjegy szülöttei.”

A Bakok két lábbal a földön járnak

A csillagjegy szülöttei mindig, mindenre racionális magyarázatot akarnak találni. Távol áll tőlük az ezotéria, spiritualizmus. Ha nem látják tisztán és világosan valaminek az értelmét, biztos, hogy leszavazzák a tervet. „A Bak Föld jegy. Ők a zodiákus építői közé tartoznak. Csak a látható, kézzel fogható dolgokban hisznek” – mondta az asztrológus.

A Föld jegyek az anyagi világban mozognak kényelmesen. Igyekeznek mindig, mindennek utána járni, megérteni és áttekinteni. Keresik az összefüggéseket. Sokan ezért pesszimistának nevezik őket, így a Bakokat is, ám ők egyszerűen realisták. 

Ha van egy Bak csillagjegyű barátunk, biztosak lehetünk benne, hogy segítenek, amikor nehéz döntés előtt állunk. Hiszen mindig, minden helyzetet objektíven és teljes egészében képesek átlátni és megérteni.

Forrás: Popsugar Fotó: Canva