Illenek hozzád a barátaid? A csillagok elárulják

2021. december 27.
Érdekel, hogy melyik csillagjegy illik a legjobban a sajátodhoz? Szeretnéd kideríteni, hogy a barátaid vajon kompatibilisak-e a veled? Nézz utána cikkünkben!

Persze a barátságokat nem csak az határozza meg, hogy az állatövi jegyeink összeillenek-e, de azért az elég valószínű, hogy a személyiségvonások és értékek alapján mindenki vonzódik a hasonló jegyekhez. Például ha Skorpió vagy, és van egy csomó Halak barátod, az vajon véletlen egybeesés, vagy már „a csillagokban is megírták” a kapcsolatotokat? Ha az utóbbiról van szó, akkor könnyen belátható, hogy miért. Csak meg kell nézni az egyes jelek „barátság profilját”, és összehasonlítani a sajátoddal.

baratsag-csillagjegyek

Kos

A Kosok a sokféleség és az állandó lehetőségek emberei. A kapcsolatok nagyon fontosak számára. Mindig újabb és újabb partnereket keresnek, hiszen igazi társas lények. Egy Kos egészen biztosan megteszi az első lépést azok felé, akik érdeklik. Az ő szívéhez pedig az őszinteségen és a kommunikáción keresztül vezet az út.

Hozzáillő jegyek: Nyilas, Oroszlán és Vízöntő

Bika

A stabilitás és megbízhatóság jegye. A Bika barátra egész életükben számíthatnak a társai. Nagy jelentőséget tulajdonít a hűségnek és az örökkön-örökkének, ami igazán tartóssá teszi a kapcsolatait. Ha probléma adódik, egy Bika szorgalmasan dolgozik rajta, hogy megőrizze, megjavítsa a barátságot. Barátként a Bika szívéhez az állandó erőfeszítésen, a kapcsolat ápolásán keresztül vezet az út.

Hozzáillő jegyek: Rák, Szűz és Bak

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági emberek, akik szeretnek minőségi időt tölteni barátaikkal és családjukkal. A kommunikációban erősek, mindig értékelik a jó beszélgetést, és törekszenek a másik személy valódi megértésére. Barátként az Ikrekhez a szavakon keresztül vezet az út. Legyen szó a legújabb Netflix-sorozat cselekményének megvitatásáról vagy az életed nehézségeiről, egy Ikrek készséggel beszélget veled róla.

Hozzáillő jegyek: Mérleg, Vízöntő és Kos

Rák

Igazán empatikus jegy. Érzelmeivel harmóniában van, és kiválóan képes azonosítani és megérteni másokéit. A Rákok érzékenyek a hangulatokra, igen tehetségesek a vigasztalásban. A Rák-barátságban számíthatsz arra, hogy mindig értékesnek és megértettnek érzed magad. Barátként az ő szívéhez a sebezhetőségen és a bizalmon keresztül vezet az út.

Hozzáillő jegyek: Skorpió, Bika, Szűz

Oroszlán

A kreatív és ambiciózus Oroszlánok arról ismertek, hogy nagy társaságaik vannak, és gyakran egy életre választanak párt. Fontos nekik az elköteleződés a barátságban is, mélyen tisztelik az egyéniséget. Az Oroszlán szívéhez az az út, ha segítesz megélni ragyogó, pozitív energiájukat.

Hozzáillő jegyek: Kos, Ikrek és Mérleg

Szűz

A Szűz elemző típus, és gyakorlatiassága nemcsak a munkájára vonatkozik, hanem baráti kapcsolataira is. Minden problémát megold, sőt, öt különböző megoldást ad rá, még akkor is, ha nem kérted. Hisz a személyiségfejlődésben, így barátként a Szűz szívéhez vezető út az, ha erőfeszítéseket teszel kettőtökért.

Hozzáillő jegyek: Bika, Bak és Skorpió

Mérleg

Diplomatikus és tisztességes, soha nem fekete-fehérben gondolkodik. Ami a barátságot illeti, értékeli a kommunikációt, és mindig azt keresi, hogy mi a helyes, szemben a népszerűséggel. Nem von le elhamarkodott következtetéseket. A Mérleg társas jegy, hűséges a barátaihoz is, és mindig kész segíteni nekik új nézőpontok bemutatásával. A Mérleggel való barátkozás legjobb módja az, ha teret adsz neki az elméje és a szíve megnyitására.

Hozzáillő jegyek: Ikrek, Vízöntő és Kos

Skorpió

A szenvedélyes, merész és elhivatott Skorpiók azon barátok közé tartoznak, akik brutálisan őszinték veled, még akkor is, ha ez kényelmetlenül érint. Hűségesek, nagyra értékelik a hosszan tartó barátságokat, de nyitottak a változtatásra is, ha valami nem sikerül. Barátként akkor értékelnek téged igazán, ha kicsit esendőnek, kicsit sebezhetőnek mutatkozol, hiszen szeretik feszegetni a határokat.

Hozzáillő jegyek: Rák, Halak és Szűz

Nyilas

A Nyilas nagylelkű, szeretetteljes és remek humorérzékkel rendelkezik. Néha bezárkózik, és egy ideig nem kommunikál. De egyike azoknak a barátoknak, akikkel egy év után is úgy tudsz találkozni, mintha csak egy nap telt volna el. A Nyilas barátságában nincsenek merev szabályok, de a drámázást nem szereti. Barátként nyitottnak kell lenni a saját játékszabályaira, és hagyni, hogy a maga módján szeressen.

Hozzáillő jegyek: Vízöntő, Kos és Oroszlán

Bak

Ha van Bak barátod, akkor van egy igaz barátod. A megbízható és hűséges Bakok bástyaként szolgálnak az életedben: a legmagasabb csúcsokon és a legalacsonyabb pontokon is kitartanak melletted. Nincsenek hatalmas társaságaik, így ha valaki a Bak bizalmi körébe tartozik, akkor különlegesnek érezheti magát. Akkor teszel jót, ha őszinte vagy vele, és hű az értékeihez.

Hozzáillő jegyek: Bika, Szűz és Skorpió

Vízöntő

Bár a Vízöntőket sokszor zárkózottnak, maguknak valónak tartják, ez csak azért van, mert védik a szívüket, és szeretnének megbizonyosodni arról, hogy a baráti körükben a legjobb emberek vannak. A Vízöntők megválogatják, hogy kit választanak barátnak, és nagyszerű hallgatók, igyekeznek a lehető legjobban megérteni téged. Akkor leszel jó barátja, ha túllépsz a felületességen, és mélyebben vagy kíváncsi rá te is.

Hozzáillő jegyek: Mérleg, Ikrek és Kos

Halak

Az önzetlen, kedves és együttérző Halak olyan barát, akiért bárki hálás lenne. Odaadása ugyanakkor könnyen okoz kiégést. A hozzájuk közel állókhoz mindig a legjobb szándékkal közelednek. Barátként akkor teszel jót vele, ha arra ösztönzöd, hogy szabjon határokat magának, és maradjon önazonos.

Hozzáillő jegyek: Rák, Bika és Bak

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!