Ez a három csillagjegy vigyázzon, mert alaposan átverhetik február 23-án

2023. február 23.
Van, hogy ideig-óráig azt érezzük, minden összejön, amit szeretnénk, majd egyszer csak valami keresztülhúzza a számításainkat. Február 23. épp egy ilyen nap lesz: minden eddigi tervünket elsöpri és kíméletlenül rávilágít arra, hogy az élet nem gyerekjáték. Három csillagjegynek alaposan fel kell készülnie arra, hogy nagy csalódás éri ma őket.
Ez a három csillagjegy vigyázzon, mert alaposan átverhetik február 23-án

Ikrek (május 21. – június 20.)

Annyian elárultak már téged, hogy kezdesz azon tűnődni, vajon túl kedves vagy-e az emberekkel, és lehet, hogy érdemesebb lenne keményebben bánnod velük. Úgy érzed, hiába bízol meg valakiben, mindig csak átverést kapsz cserébe – nagy az esély rá, hogy ez ma is így lesz. A Mars felpaprikázza a kedélyeket és valaki a környezetedben gondtalanul fog cselekedni, aminek te ihatod meg a levét. Nem érdemes remete életet élned, de talán jobb barátokat és partnereket kellene választanod a jövőben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Annyi kudarc ért már az életben, hogy el sem tudod hinni, hogy ismét becsaptak. Ismét rossz embert engedtél közel magadhoz, aki képes elpusztítani az emberiségbe vetett hitedet. Döbbent és csalódott leszel, de nem fogsz összetörni, mert tudod, hogyan kell túlélni.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ez az árulás lesz az utolsó, amit valaha is megtapasztalsz. Telítődtél azokkal az eseményekkel, amelyek sebezhetővé tettek, és ugyan nem fog kővé válni a szíved, mégis megváltozol. Február 23. brutálisan bánik veled, aminek hatására egy teljesen új, erős ember válik belőled.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images