Heti horoszkóp 2023. február 20-tól: őrült érzelmekkel lép a Nap a Halak jegyébe

2023. február 20.
A Halak jegyébe lépve őrült, lázadó hangulatot hoz a csillagjegyeknek a Nap. Azt vesszük csak észre, hogy a hangulatunk akár percről percre változhat. Nem csoda, hiszen ami a Vízöntő jegyének intellektusának helyét a Halak érzelmi fókusza veszi át.
A 2023. február 20-tól kezdődő hetet használjuk ki arra, hogy szabadon engedjük az érzéseinket.
  • Álmodozással és érzékenységgel teli hetek várnak a csillagjegyekre a Halak jegyében.
  • Minél jobban megértjük a körülöttünk élőket, annál jobban megértenek minket is.
  • A 2023. február 20-tól kezdődő hetet használjuk ki arra, hogy szabadon engedjük az érzéseinket.

Sokkal nagyobb gyengédséggel és empátiával kell a következő hetekben egymás felé fordulnunk. A Nap ugyanis átlépett a Halak jegyébe. Ez azt jelenti, hogy hullámzó érzelmek, kitörő lelkesedés és mély fájdalom, szomorúság válthatja egymást gyors egymásutánban. A heti horoszkóp 2023. február 20-tól minden csillagjegy számára őrült érzelmeket jósol.

Ha szeretnénk tudni, a pénzügyekben mi vár ránk, olvassuk el a 2023-as pénzhoroszkópot és karrierhoroszkópot is!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Amikor az emberek durván és ellenségesen fordulnak a csillagjegy szülöttei felé, a Kosok általában harciasan reagálnak erre. Nem félnek a konfliktusoktól. Nem gondolják, hogy lenne értelme magukban tartani a feszültséget. A 2023. február 20-tól kezdődő héten azonban jobban teszik, ha nem veszik fel a kesztyűt minden ilyen esetben. Még ha úgy is érzik, hogy valaki direkt kihívóan viselkedik velük, ez jó lehetőség, hogy a Kosok maguk válasszák meg a harcaikat. Nem kell lesüllyedni bárkinek a szintjére. Ne pazarolják az energiájukat olyanokra, akik nem számítanak.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

A csillagjegy szülöttei pontosan tudják, hogy semmi sem állandó. A probléma az, hogy az esetek többségében ez az érzés nem megnyugtatja, inkább szorongással tölti el a Bikákat. Rettegnek, hogy az életük, amiért olyan sokat dolgoztak, egyszer csak darabokra hullhat. A kapcsolatuk, amibe annyi időt és energiát fektettek, hirtelen megszakad. Ám minél szorosabban próbálják magukhoz kötni, ami van, annál kevesebb energiájuk marad fejlődni és élvezni azt. A heti horoszkóp azt tanácsolja a Bikáknak, ne várják passzívan, míg bekövetkezik az elkerülhetetlen változás. Próbálják meg irányítani a változást. Ha úgy érzik, van ráhatásuk az eseményekre, talán nem lesz olyan ijesztő a csillagjegy szülöttei számára.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Az egyik legjobb módja annak, hogy jót tegyenek magukkal a csillagjegy szülöttei, ha kicsit kevesebbet vállalnak. Ez persze sokszor lehetetlennek tűnik. Mindenki úgy érzi, hogy a munkájához szükség van a figyelmének legkisebb morzsájára is. Ám legalább próbálják meg ezen a héten kicsit átcsoportosítani az energiájukat. Éljenek, szórakozzanak, legyenek kíváncsiak. Lélegezzenek fel az Ikrek!

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023.február 20-tól

Amikor már jól ismernek valamit vagy valakit, könnyen előfordul a Rákokkal, hogy már nem szentelnek akkora figyelmet nekik. Úgy érzik a csillagjegy szülöttei, hogy mivel már ismerik ezeket a dolgokat, tudják, mi a következő lépés. Ez néha igaz, néha azonban nem. Az univerzum nagyobb meglepetéseket tartogathat a héten a Rákoknak, mint gondolnák. Csak azért, mert nem látják az új lehetőségeket az orruk előtt, nem jelenti azt, hogy nincsenek ott. Ne hagyják, hogy az unalom elvakítsa őket. A világ sokkal érdekesebb és sokszínűbb, mint gondolnák.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Az élet bizonyos időszakai a haladásról, míg mások az egy helyben maradásról szólnak. Vannak emberek, akik hajlandóak vállalni a nagy érzelmi kockázatot, míg mások inkább védik magukat. Még az olyan embereknek is szükségük van a pihenésre, akik olyan ambiciózusak, mint az Oroszlánok. A héten tartsanak szünetet a csillagjegy szülöttei. Ez nem jelenti azt, hogy adják fel. Az emberek nem feledkeznek el róluk csak azért, mert épp nincsenek ott. Használjanak ki minden percet a pihenésre, amit csak lehet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Vannak emberek, akik úgy tűnik, könnyedén lebegnek át az életen. Élvezik a pillanatokat. A Szüzeknek ez azonban sosem elég. Még a legromantikusabb vagy legkülönlegesebb hangulatban is azt keresik, hogyan tehetnének valamit a másik emberért. Segíteni akarnak, rendet teremteni a káoszban, hogy megszűnjön a fájdalom. A héten azonban ugorjanak fejest az olyan kalandba is, aminek nincs gyakorlati célja. Kövessék vágyaikat a csillagjegy szülöttei. 

Álmodozással és érzékenységgel teli hetek várnak a csillagjegyekre a Halak jegyében.

Álmodozással és érzékenységgel teli hetek várnak a csillagjegyekre a Halak jegyében

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

A csillagjegy szülöttei sosem keresik a veszélyt. Szeretik tudni, mire számíthatnak, megéri-e a kockázat. A héten remek alkalom adódik a Mérlegek számára, hogy tudatosítsák magukban, mit is akarnak valójában, hogyan küzdhetik le a bizonytalanságot. Ha ezt tisztázzák, sokkal könnyebb lesz szembenézniük az élet kihívásaival. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Sokkal jobban beférkőzhet a Skorpiók fejébe valakinek a véleménye róluk, mint amennyire egyáltalán számít ez az ember. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, a héten ne foglalkozzanak azzal, mit gondolnak mások. Koncentráljanak a saját dolgukra. Nem számít, mi a véleménye másoknak, amíg a csillagjegy szülöttei tükörbe tudnak nézni és elégedettek azzal, amit ott látnak.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Magabiztosságának köszönhetően a Nyilasok tisztában vannak azzal, hogy amit a fejükbe vesznek, azt végig is tudják vinni. A héten azonban rákényszerülhetnek, hogy elgondolkozzanak néhány konkrét dolgon. Bár akármit megtehetnének, mi az, amit tényleg meg akarnak tenni? És elég bátrak hozzá, hogy valóban meg is próbálják?

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Néha, anélkül, hogy ezt valóban észrevennénk, a barátságok visszatartanak minket a fejlődéstől, továbblépéstől. A héten gondolják át a csillagjegy szülöttei, melyek azok a kapcsolataik, amikre nem érdemes energiát pazarolniuk. Törődjenek viszont többet azokkal az emberekkel, akik valóban vissza is adnak, nem csak elvesznek. Megtapasztalhatják a Bakok a hét második felében, milyen, amikor összefog értük egy egész közösség.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy mindig mások akarják megmondani nekik, hogyan kellene viselkedniük, mit kellene érezniük és mit kellene akarniuk. Ha minden elvárásnak meg akarnak felelni, soha nem lehetnek boldogok. A héten szükség lehet rá, hogy keményebben harcoljanak a saját véleményükért. Ez magányos küzdelem lehet, ám megéri végigvinni. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. február 20-tól

Az élet egy új fejezetéhez közeledik a Halak számára. Lehet, hogy egy kapcsolat ér a végére, vagy nagy konfliktus alakulhat ki egy hozzá közel álló személlyel a hét elején. Hagyjanak időt és teret maguknak a csillagjegy szülöttei, hogy kialakuljon az új helyzet. Ne hozzanak elhamarkodott döntéseket. Erre mind szükség lehet, mielőtt kitárul az új ajtó.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images, Canva