Ezek lesznek a csillagjegyek szerencsenapjai 2023 januárjában az asztrológus szerint

2023. január 11.
Mostanra túlvagyunk az új év kezdetét övező eufórián, lassan visszasüllyedünk a szürke januári hétköznapokba. A Mars retrográd azonban január 12-vel véget ér, így talán némi fényt hoz az életünkbe, ha megnézzük, melyik napok lesznek a legszerencsésebbek a csillagjegyek számára a hónap hátralevő részében.
  • A jó hír, hogy minden csillagjegy sokkal szerencsésebb lesz január 12. után, mikor a Mars retrográd végre véget ér.
  • Pozitív változások várhatók az asztrológus szerint minden csillagjegy horoszkópjában.
  • Több szerencsenapja is lesz a csillagjegyeknek január második felében.

A Mars retrográd hosszú hónapok óta nyomja rá a bélyegét a csillagjegyek életére, megnehezítve a kommunikációt, félreértéseket szülve. Ennek 2023. január 12-vel vége, végre tisztábban láthatjuk az asztrológus szerint, melyik napok lesznek különösen szerencsések január hátralevő részében a csillagjegyek számára.

Több szerencsenapja is lesz a csillagjegyeknek január második felében

Több szerencsenapja is lesz a csillagjegyeknek január második felében

Ha szeretnénk egészben látni, mire számíthatunk 2023-ban a szerelemben, olvassuk el az éves nagy szerelemhoroszkópot. De az asztrológus azt is kielemezte, mi vár a csillagjegyekre a pénzügyekben vagy éppen a szexben a horoszkópjuk szerint.

Ezek lesznek a Kos (március 21. – április 19.) szerencsenapjai 2023 januárjában

A Kosokat annyira nem viselte meg a Mars retrográd, lévén ez a jegy uralkodó bolygója. Január 12. után mégis úgy érezhetik, sokkal inkább önmaguk, mint korábban. Különösen szerencsések lesznek a  Kosok január 18-án és 25-én is, ám a szavakat ne használják fegyverként, mert ez visszaüthet.

Ezek lesznek a Bika (április 20. – május 20.) szerencsenapjai 2023 januárjában

A pénzügyekben lesz különösen szerencsés napja január 12. a Bikáknak, új bevételi forráshoz jutnak. A csillagjegy szülöttei kellemes meglepetésekre számíthatnak még január 21-én és 30-án is a pénzzel kapcsolatban.

Ezek lesznek az Ikrek (május 21. – június 20.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Különösen energikusnak érezhetik magukat január 12. után az Ikrek. A befektetett energia látványos eredményeket hozhat január 19-én és 23-án is.

Ezek lesznek a Rák (június 21. – július 22.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Az egészségével kapcsolatban kaphat jó híreket januárban a Rák. A szerencsés fordulatokra január 12-én kívül január 22-én és 28-án számíthat.

Ezek lesznek az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Január 12-től sokkal könnyebben boldogul a másokkal való kommunikációban az Oroszlán. Ez segíthet, hogy január 20-án vagy január 29-én helyére kerüljenek régóta húzódó problémák.

Ezek lesznek a Szűz (augusztus 23. – szeptember 21.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Ebben a hónapban a karrierjében számíthat szerencsés fordulatokra a Szűz. Január 17. és 27. különösen szerencsés nap arra, hogy konkrét lépéseket tegyen a céljai felé.

Ezek lesznek a Mérleg (szeptember 22. – október 22.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Az utazással kapcsolatban számíthat pozitív fordulatokra 2023 januárjában a Mérleg. Jó hírek és meglepetések érhetik január 23-án és január 31-én is a csillagjegy szülötteit.

Ezek lesznek a Skorpió (október 23. – november 21.) szerencsenapjai 2023 januárjában

A Skorpiók szerelmi életében hozhat szerencsés fordulatokat a január. Az év első hónapjának 23. és 30. napja lehet különösen szerencsés a csillagjegy szülötteinek.

Ezek lesznek a Nyilas (november 22. – december 20.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Január 30-án egy konfliktus szerencsés véget érhet az Nyilas számára. Ám előtte is számíthatnak pozitív fejleményekre, erre különösen január 22-én lesz nagy esélye a csillagjegy szülötteinek.

Ezek lesznek a Bak (december 21. – január 19.) szerencsenapjai 2023 januárjában

A produktivitása nem volt az igazi a csillagjegy szülötteinek az utóbbi hónapokban, ám ez most megváltozik. Január 13. és január 26. különösen szerencsés nap lesz a Bakok életében 2023 januárjában.

Ezek lesznek a Vízöntő (január 20. – február 18.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Január az élvezetekről szól a Vízöntők számára, amit meg is érdemelnek a rázós hónapok után. Január 15. és január 27. lesz az a két nap a hónapban, amikor még a többinél is jobban érezhetik magukat, mert különösen szerencsések lesznek.

Ezek lesznek a Halak (február 19. – március 20.) szerencsenapjai 2023 januárjában

Villámgyorsan oldódnak meg a vitás helyzetek ebben a hónapban a Halak számára, ráadásul a legtöbbször úgy, hogy az a csillagjegy szülöttei számára előnyös. Ezeknek a konfliktusoknak a rendezésére a legszerencsésebb napok a január 17. és 28. lesznek.

Forrás: Elite Daily Fotó: Unsplash

Olvass tovább!