Nem csoda, hogy mindenki utálja ezt a csillagjegyet

2023. május 12.
Kényeskedő, manipulatív és megbízhatatlan, akivel lehetetlen kijönni – ezért utálja mindenki azt a csillagjegyet, aki az asztrológus szerint az egész zodiákus legkiállhatatlanabb jegye. De vannak mellette más csillagjegyek is, akik általában nem a legnépszerűbb emberek.
Nem csoda, hogy mindenki utálja ezt a csillagjegyet
  • Az Ikrek, Szűz, Oroszlán, Kos, Skorpió és Mérleg azok a csillagjegyek, akiket a legkevésbé szeretnek az emberek. Ám közülük csak egy kényeskedő, manipulatív és megbízhatatlan.
  • Az Ikreket nagyon nehéz elviselni, ráadásul nem túl jó barátok.
  • A Skorpiókat a csípős nyelvük miatt nem szívelik mások.

A 12 állatövi jegy mindegyikéhez más személyiségjegyeket társítanak a nyugati asztrológiában. A 12 jegy közül 6-ról mondta azt az asztrológus, hogy nem igazán kedvelik őket mások. 

Ezért utálják az Ikreket

Susan Taylor asztrológus elmondása szerint „az Ikrekről azt tartják, hogy kényeskedők, manipulatívak és megbízhatatlanok.” Bár vannak más olyan jegyek is az asztrológus szerint, akik nem a legnépszerűbbek, ám ennyi rossz tulajdonsága egyszerre nincs még egy csillagjegynek az egész zodiákusban, mint az Ikreknek.

„Ha lenne első díj a közutálatnak örvendő csillagjegyeknek, biztos, hogy az Ikrek kapná ezt a címet – mondta Taylor. Zűrzavaros természete miatt a másik ember sosem tudja, mit várhat és mire számíthat egy Ikrektől. Kiszámíthatatlanok, és olyan érzés az Ikrek közelében lenni, mintha tojáshéjon lépkednénk. Ha nem úgy teszünk, ahogy a csillagjegy szülöttei várnák, számolnunk kell a haragjukkal.”

Az Ikrek emiatt nem igazán túl jó barát, a hangulatingadozásuk miatt nem engedhetünk fel a közelükben. Nem csoda, ha nem igazán népszerűek az emberek között a csillagjegy szülöttei. Ha igazán jó barátot szeretnénk, inkább Rák jegyű embert válasszunk.

A Szüzek sem nyernének népszerűségi versenyt

Nem az Ikrek az egyetlen közutálatnak örvendő csillagjegy. Az asztrológus szerint az emberek a Szüzeket sem kedvelik túlzottan. Ezt a jeges, rideg, távolságtartó személyiségüknek és leereszkedő stílusuknak köszönhetik.

Nem csoda, ha nem a Szüzekhez fordulnak először az emberek örömükkel és bánatukkal, mivel a csillagjegy szülöttei nagyon könnyen ítélkeznek mások felett. 

A Szüzek nem rosszindulatból teszik mindezt, egyszerűen ez a megküzdési mechanizmusuk, mivel alapvetően félénk személyiségek, akik rettegnek attól, hogy másoknak csalódást okoznak. 

Az Oroszlán, Kos és Mérleg sem túl közkedvelt jegyek

A harmadik legnépszerűtlenebb csillagjegy az asztrológus szerint az Oroszlán, aki az őrületbe kerget másokat azzal, hogy mindent túlzásba visz. Folyamatosan a figyelem középpontjában kell lenniük, emiatt túlságosan versengőek, már-már elviselhetetlenül. Sokan emiatt azt is gondolják a csillagjegy szülötteiről, hogy hamis képet mutatnak magukról, ezért nem bíznak bennük. 

Kiszámíthatatlan, mikor és mekkorát robban a Kosok haragja, ezért sem szeretik őket túlzottan az emberek

Kiszámíthatatlan, mikor és mekkorát robban a Kosok haragja, ezért sem szeretik őket túlzottan az emberek

A Kosok tüzes személyiségek. Emiatt találják taszítónak gyakran más emberek, félnek a robbanékony haragjuktól és inkább nem hívják ki maguk ellen a sorsot. 

Éles nyelvük miatt nem kedvelik az emberek a Skorpiókat. Amikor dühbe gurulnak, gyakran csúsznak ki olyan dolgok a szájukon, amit később maguk is megbánnak. Ám nyugodt pillanataikban sem a diplomatikusságukról híresek a csillagjegy szülöttei. Szinte sportot űznek abból, hogy érzéketlenségig fokozzák az őszinteséget.

A Mérlegeknek is van egy olyan sötét oldala, ami miatt nem feltétlenül bíznak meg bennük az emberek. Azért nem kedvelik a csillagjegy szülötteit sokan, mert a folyamatos mosoly mögött nem feltétlenül sejtenek őszinte szándékot.

Forrás: Express.co.uk, fotó: Unsplash