Ennek 3 csillagjegynek párkapcsolati problémát hoz május 15-e

2023. május 15.
Lehet, hogy ma újragondoljuk az életcélunkat és a döntéseinket, amelyek miatt eljutottunk oda, ahol most tartunk. Sőt, akár meg is bánhatunk közülük párat – például olyan elköteleződést igénylő kérdésekben, mint a szerelmi életünk.
Ennek 3 csillagjegynek párkapcsolati problémát hoz május 15-e

Rák (június 21. – július 22.)

Már régóta kerülgetitek a problémákat, de a mai nap során rájöhettek, hogy ez valóban a kapcsolatotok végét jelenti. Többé nem tehettek úgy, mintha minden rendben lenne köztetek. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy utáljátok egymást, egyszerűen csak mindketten tudjátok, hogy külön utakon kell folytatnotok. Mindketten próbálkoztatok, de mostanra egyetértetek abban, hogy nincs mit megmenteni. Ez a hajó elúszott, és minél gyorsabban léptek tovább, annál jobb lesz mindkettőtöknek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Lehet, hogy a közelmúltban több veszekedés is volt köztetek a partnereddel, és rájöttél, hogy ezek a viták már nem olyanok, mint korábban. Május 15-én felismered, hogy egyszerűen már nem szeretitek egymást úgy, ahogy kéne, és ahelyett, hogy tovább növelnétek a fájdalmat, arra a következtetésre juttok, hogy itt az ideje egyszer és mindenkorra véget vetni ennek. Lehet, hogy nehéz és szomorú, de tudod, hogy ez az egyetlen lehetőséged.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kitarthatnál egy szerelem nélküli párkapcsolatban, de úgy érzed, hogy ez csak haraghoz vezethet… és igazad is van. Ma arra ébredsz, hogy amit eddig sejtettél, az szomorú valósággá vált: már nem vagy szerelmes a párodba, sőt, nem is bírod elviselni őt. Ha nem látsz potenciált a kapcsolatban, akkor miért vesződnél azzal, hogy csak azért is kitartasz?! Nincs erre szükséged, és az egész ügy kezd az idegeidre menni, úgyhogy ma pontot teszel a dolgok végére.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images