Ezért néznek rád fel mások a horoszkópod szerint

2023. május 20.
Van, aki abban jó, hogy meghallgasson másokat, míg van, akinek a kreativitása a lenyűgöző. Minden egyes csillagjegy más és más – vajon te milyen jó tulajdonságoddal hívod fel magadra a figyelmet?
Ezért néznek rád fel mások a horoszkópod szerint

Vízöntő: A legjobb tanácsadó

A Vizöntők őszinték, aranyszívűek és híresen intelligensek, éppen ez teszi őket remek tanácsadóvá. Nagyon fontos számukra az igazság (még akkor is, ha az fáj), tehát ha egy témában ki szeretnéd kérni valaki őszinte véleményét, mindenképpen keress fel egy Vízöntőt.

Halak: Mindig segítő kezet nyújt

A Halak egy rendkívül együttérző és kedves csillagjegy, aki bármikor hajlandó segíteni a barátainak. Ha valamiben elakadtál, ha egyedül nem bírsz megbirkózni egy feladattal, fordulj bátran a Halak csillagjegyű barátaidhoz.

Kos: Nem fél megtenni az első lépést

A Kos magabiztos, lelkes és szenvedélyes, ezek a tulajdonságok segítik abban, hogy sose féljen megtenni az első lépést, bármilyen helyzetről is legyen szó. Biztos lehetsz benne, hogy a Kos lesz az, aki bátran megcsókol akár már az első randin – de ugyanígy a barátságban is kezdeményező, ha kell, olyan témákat is felhoz, amiről mások csak félve mernek beszélni.

Bika: Az érintés nyelvén beszél

A Bikák felelősségteljesek, türelmesek – és imádnak testi kontaktusba kerülni másokkal. Ha egy Bikával jössz össze, számíthatsz rá, hogy folyamatosan ölelésekkel és csókokkal fog elhalmozni, és vágyni fog rá, hogy mindig a közelében légy.

Ikrek: Egyszerűen mindenben jó

Kíváncsiak és folyton vágynak a fejlődésre, ennek köszönhetően az Ikrek mindenben szuperen teljesítenek. Könnyen megértenek mások számára bonyolult dolgokat és probléma nélkül elsajátítanak új készségeket. Ezért a tehetségükért nagyon felnéz rájuk a környezetük.  

Rák: Mindenkiről gondoskodik

A Rák egy rendkívül odaadó és gondoskodó csillagjegy. Biztos lehetsz benne, hogy ha egy betegség ledönt a lábadról, a Rák lesz az, aki mindennap az ágyad mellett fog gubbasztani, hogy ápoljon téged. Nagyon szeretnek másokról gondoskodni és odaadásukkal örömet szerezni.

Oroszlán: Igazi előadóművész

Az Oroszlánok karizmatikusak, vidámak és szuper kreatívak, ennek köszönhetően bámulatos előadói vénájuk is van. Ha egy Oroszlán a színpadra áll, csináljon bármit is, garantáltan le fogja venni a közönséget a lábáról.

Szűz: A legjobb tanuló

A Szűz csillagjegy szorgalmas és kissé perfekcionista, nagyon szeret tanulni és nagyon jó is benne. A suliban a Szűz igazi eminens diák volt, akit mindenki irigyelt, és ezt a hozzáállását viszi tovább a munkájában is.

Mérleg: Remek hallgatóság

Ha nyomja valami a szíved, vagy ki szeretnéd beszélni a legutóbbi csalódásodat egy barátnak, mindenképpen egy Mérleget keress fel! A Mérlegek nem csak meghallgatnak, de meg is értik azt, amit mondasz, és beszélgetés közben száz százalékban rád összpontosítanak.

Skorpió: Kiváló humorérzéke van

A Skorpió bátor, határozott – és egy igazi humorherold. A Skorpiók humora kifejezetten egyedinek számít: kissé szarkasztikus, de nagyon is intelligens. Lehet, hogy néha kicsit csípős a nyelvük, de a barátaik pont ezt szeretik bennük.

Nyilas: A legjobb útitárs

Az energia csak úgy tombol bennük, ha tehetnék, már holnap nekiindulnának, hogy körbeutazzák a világot. Rendkívül nyitottak az új kultúrákra, a kalandokra, ha tehát a nyaralásodra útitársat keresnél, egy Nyilassal nem lőhetsz mellé.

Bak: Igazi titoktartók

A Bakok nagyon felelősségteljesek és lenyűgöző az önuralmuk, biztos lehetsz hát benne, hogy a titkaid náluk jó helyen lesznek. Egy Bak soha nem pletykál, nem ad tovább semmit, ezt a tulajdonságát pedig nagyon nagyra becsüli a baráti köre.

Fotó: Getty Images