Heti horoszkóp 2023. május 15-től: retrográd után jöhet a szerelem

2023. május 15.
Végre kiértünk a három hetes Merkúr retrográdból, ami a Bika jegyében különösen kemény pillanatokat okozhatott a csillagjegyeknek. A heti horoszkóp azonban azt ígéri, most, hogy rendeződnek az energiák, egészen váratlan helyről kacsinthat ránk a szerelem.
Heti horoszkóp 2023. május 15-től: retrográd után jöhet a szerelem
  • Ha elvarrtuk a szálakat a Merkúr retrográd végén, szabadon vethetjük bele magunkat az új időszakba.
  • Mivel a Bika jegyének idejére esett a Merkúr retrográd, komoly számvetést végezhettünk a pénzügyeinkben, a hűséggel és az anyagi javainkkal kapcsolatban.
  • Most viszont koncentráljunk a terveinkre és a fizikai világra, az univerzum megjutalmaz érte.

Április 21. óta tartott a Merkúr retrográd a Bika jegyében. Ez komoly fejfájást – a szó szoros és átvitt értelmében –, késéseket és kihívásokat hozhatott az életünkbe. Eljött végre az idő, amikor kisimulhatnak a vonásaink az asztrológus szerint, mert a május 15-től kezdődő héten sokkal könnyedebb napok várnak a csillagjegyekre. Ráadásul egészen váratlan helyről köszönthet ránk a szerelem. 

Olvassuk el, mit tartogat a heti horoszkóp 2023. május 15-től a csillagjegyeknek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Fontos üzeneteket kaphatnak a hét első felében a Kosok, melyek boldogsággal töltik el. Úgy érzik azonban, hogy egyes családtagjaik megpróbálják befolyásolni a döntéseiket. Nem ez lenne az első ilyen eset. Ám ahelyett, hogy magyarázkodnának vagy veszekedésbe kezdenének, figyeljék meg, nem azért foglalkoznak-e mások életével ezek az emberek, mert a sajátjuk zsákutcába jutott. Legyenek türelmesek és megértőek, ez most célravezetőbb lehet.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A héten úgy érzik, valami egészen merész dologba kell belevágniuk. A Bikák olyan híreket kapnak, ami után azonnal cselekedniük kell. Bár nem feltétlenül teljesen tiszta az üzenet értelme, de azt pontosan érzik a csillagjegy szülöttei, hogy nem vesztegethetik az időt. Most vagy soha!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A csodálói veszik körbe az Ikreket a héten. Ügyeljenek a költéseikre a héten, mert indokolatlanul sok pénzt adhatnak ki egy olyan dologra, ami teljesen felesleges. Ez később még komoly gondokat okozhat az anyagi helyzetükben. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A héten egy egészen apró pozitív változás hoz hatalmas örömet a Rákok életébe. Lehet, hogy egy fontos dologban nem ért majd egyet a környezetében élőkkel a hét közepén. Emlékeztessék magukat a csillagjegy szülöttei, mindenkinek lehet saját véleménye, ami eltér az övéktől, még ha nincs is igazuk. A tényekkel azonban meggyőzhetők az emberek. A hét végén fontos találkozásra kerülhet sor, ám ehhez nyitottnak kell lenniük a Rákoknak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Az Oroszlánok a héten megmutathatják, miért is tartják olyan tehetségesnek őket. Ám a világ nem mindig igazságos a csillagjegy szülötteivel. Csak azért, mert valaki nem érti az Oroszlán vízióit, nem jelenti azt, hogy alább kell adnia a csillagjegy szülötteinek és besorolni a társadalmi elvárások mögé. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Egy olyan emberrel találkozhatnak a Szüzek ezen a héten, akikkel nagyon hasonlóan gondolkodnak. Az összhang már az első pillanattól érződik közöttük. Ideje kilépnie a komfortzónájából a csillagjegy szülötteinek, hogy olyan élményekre tegyenek szert, amire szükségük van. 

A Merkúr retrográd utáni napok szerelmet ígérnek a heti horoszkóp szerint a csillagjegyeknek május 15-től

A Merkúr retrográd utáni napok szerelmet ígérnek a heti horoszkóp szerint a csillagjegyeknek május 15-től

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A Mérlegek elengedik a szokásos napi rutinjukat a héten. Olyan társas eseményre hivatalosak, ami felforgatja a hétköznapjaikat. Ne gondolkozzanak a csillagjegy szülöttei, csak tegyék, amiben a legjobbak és koncentráljanak arra, hogy az ujjuk köré csavarják az embereket. Ha képesek elengedni az azzal kapcsolatos elvárásaikat, mi történik és mi történhetne, csodás pillanatokat élhetnek át.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Rugalmasnak kell lennie a héten a Skorpióknak, ha nem akarják folyamatos bosszúsággal tölteni a napjaikat. Késések és visszapattanások várhatók a hét első felében. De ha sikerül elvonatkoztatniuk, végül mindennek pontot tehetnek a végére. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A párkapcsolatoké lesz a főszerep a héten a Nyilas életében. Ha még keresi a szerelmet, most találkozhat egy olyan emberrel, aki mély benyomást tesz a csillagjegy szülötteire. Aki már kapcsolatban él, ideje szemtől szemben tisztázniuk fontos kérdéseket, hogy új szintre léphessenek a szerelmükkel. Rég nem érzett szenvedély lángolhat fel ismét közöttük, ha ez sikerül.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

A héten muszáj a pénzügyeikkel törődniük a Bakoknak. A csillagjegy szülöttei a költekezéssel kapcsolatban az élet túl rövid, mindent adjunk bele életérzést követhetik, míg párjuk inkább spórolna. Ez feszültséget szülhet a hétköznapokban. Most jó alkalom kínálkozik rá, hogy tisztázzák ezt a kérdést és kompromisszumra jussanak.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Ez a hét az önfeledt szórakozásról szól a Vízöntő számára. Ne dolgozzanak a hét elején, ha ez lehetséges. Helyette inkább olyan dolgokkal töltsék az időt, ami kreatív, kellően szórakoztató és kihívást jelent a csillagjegy szülöttei számára. Egy régi barát felbukkanása zavarhatja meg az állóvizet a hét második felében.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. május 15-től

Váratlan szerelem csaphat le a Halakra a héten. Olyan emberrel találkozhatnak, aki elsőre nem is az esetük. Ám gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy a csillagjegy szülöttei ezért az emberért sutba dobják a saját szabályaikat.

Forrás: StyleCaster, Fotó: Getty Images, Unsplash