Heti horoszkóp 2023. április 3-tól: a nagyhét a barátságról szól az asztrológus szerint

2023. április 03.
Érzékenyebbek lehetünk a húsvétot megelőző nagyhéten. Nagyobb szükségünk lesz a barátainkra, mint bármikor. De lehet, hogy egy barátunkat kell nekünk támogatni a heti horoszkóp szerint a 2023. április 3-tól kezdődő héten.
Heti horoszkóp 2023. április 3-tól: a nagyhét a barátságról szól az asztrológus szerint
  • A nagyhét olyan érzelmeket hoz a felszínre, amikkel nehéz megbirkózni a csillagjegyeknek.
  • Kikívánkoznak régóta érlelt vallomások a szeretteink, hozzánk közel álló személyek felé.
  • Az asztrológus azt javasolja, töltsünk minél több időt a családunkkal, legyünk otthon és készüljünk az ünnepre együtt.

A húsvétot megelőző nagyhét akkor is nagyobb stresszt és nyomást jelenthet, ha azt gondoljuk, nincs nagy jelentősége az ünnepnek számunkra. Próbáljuk meg elengedni az elvárásokat. Az asztrológus azt javasolja, inkább a minőségi együtt töltött időre koncentráljunk.

A heti horoszkóp meglepő magánéleti fordulatokat ígér a csillagjegyeknek a 2023. április 3-tól kezdődő nagyhéten, köszönhetően a Vénusz bolygónak. Lesz olyan, akinél ez új szerelmet jelent, míg másoknál ez a barátságukban jelenik meg.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

A nagyhéten fókuszáljanak otthonukra a Kosok. Úgy érezhetik, muszáj mindent kitakarítaniuk, rendszerezniük. Egy közeli költözés terveit is elkezdhetik megvalósítani a csillagjegy szülöttei. Egy régi barát bejelentkezik, ami nosztalgikus érzéseket ébreszt a Kosokban. A munkában hirtelen új ötletei támadhatnak a csillagjegy szülötteinek, melyekkel végre áttörést érhetnek el egy régóta futó projektben. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Folyamatosan mozgásban lesznek a héten a csillagjegy szülöttei, úgy érezhetik, egy nyugodt percük sincs. Találkozók barátokkal, új munkahelyi feladatok, egy sor beszerzendő dolog húsvét előtt. Nem csoda, ha a hét második felére úgy érzik a Bikák, teljesen lemerültek a belső akkumulátoraik és képtelenek több emberrel beszélni. Vonuljanak vissza csigaházukba és csak azokat a személyeket engedjék be húsvétig a legszűkebb környezetükbe, akik valóban energiával töltik fel a Bikákat, és nem elszívják a maradék tartalékaikat.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

A pénz körül forognak az Ikrek gondolatai az április 3-tól kezdődő héten. Többet kell foglalkozniuk a pénzügyeikkel, mint szeretnék. Ám lesz jó oldala is, új munkalehetőség van kilátásban a következő napokban a csillagjegy szülötteinek. Muszáj lesz azonban kiállni magukért, ha szeretnék megkapni, és lehet, hogy egy baráttal is szembekerülnek emiatt. Az ezzel kapcsolatos érzelmeik még magukat az Ikreket is meglephetik.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

A Rákok a reflektorfénybe kerülhetnek munkahelyükön egy zseniális megoldási javaslatuknak köszönhetően. Nem várt helyről is érkezhet gratuláció, ami egyben egy szép barátság kezdetét is jelentheti. Legyenek magabiztosabbak és nyitottak az új célokra a csillagjegy szülöttei a héten.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Ritkán fordul elő ilyen, de a nagyhéten a színfalak mögött tevékenykednek majd az Oroszlánok. Sokkal érzelmesebb hangulatban lesznek a csillagjegy szülöttei, mint általában. A szokatlan helyzetek ráébreszthetik a barátságaikkal, családjukkal kapcsolatban egy sor olyan dologra az Oroszlánokat, amik javíthatnak az emberekkel való viszonyaikon.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

A nagyhéten végre olyan baráti találkozókra is sort keríthetnek a Szüzek, melyeket már régóta halogattak. Ezeken végre régi konfliktusokat is lezárhatnak, így tiszta lappal folytatódhatnak a kapcsolataik. Az ünnepekre egy váratlan utazás is kilátásban van a heti horoszkóp szerint a Szüzek számára. 

A heti horoszkóp 2023. április 3-tól átalakuló barátságokat ígér a csillagjegyeknek

A heti horoszkóp 2023. április 3-tól átalakuló barátságokat ígér a csillagjegyeknek

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Nagyon elfoglaltak lehetnek a hét elején a Mérlegek. Ám meglesz az eredménye, sokat haladhatnak a határidős munkáikkal húsvétig. Feletteseik is látják, milyen hatékonyan dolgoznak a csillagjegy szülöttei, és előléptetést is kilátásba helyezhetnek. Közeli barátaikkal mély beszélgetésekre kerülhet sor, ami nagy felismeréseket hozhat saját magukkal kapcsolatban a Mérlegeknek. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Optimista és reménnyel teli lesz a héten a Skorpió. Sokkal motiváltabb lehet a munkában, mint máskor. Ez jól is jön, hiszen sokan fordulnak hozzá segítségért. Egy új ismeretség szerelembe fordulhat át, vagy párjuknak romantikus meglepetést szervezhetnek a csillagjegy szülöttei. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

A Nyilasoknak komolyan számot kell vetniük önmagukkal, hogy egy fontos barátságot megtarthassanak. Súlyos felismerésekre számíthatnak a csillagjegy szülöttei a héten. Szükség lesz arra is, hogy nyitottabban beszéljenek az érzéseikről a Nyilasok, mint általában. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Érzelmes hangulatban lesznek a héten a Bakok. A hét közepén történhetnek olyan események, melyekhez szükségük lesz a hozzájuk közel állók, párjuk, barátjuk lelki támogatására. De az is lehet, hogy a csillagjegy szülötteinek kell érzelmi támaszt nyújtani egy barátnak. A hét második fele már sokkal nyugodtabban, felszabadultabban telhet. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Már alig győzik az egyensúlyozást a számtalan teendőjük között a Vízöntők, lassan úgy érzik, szétszakadhatnak. Kérjenek segítséget barátaiktól, akik mindig készek támogatni a csillagjegy szülötteit. Ne érezzék ezt szívességnek, barátaik örömmel teszik mindezt, hiszen a Vízöntők is számtalanszor megtették értük ugyanezt. Itt az ideje, hogy elfogadják a viszonzást.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. április 3-tól

Végre lesz ideje a héten a pihenésre és lazításra, a kellemes elfoglaltságokra a Halaknak. Találkozzanak barátaikkal, kreatívkodjanak szeretteikkel és készüljenek a húsvétra. Ideje, hogy végre elfogadják azt a randimeghívást is, amit már többször elhalasztottak.

Forrás: British Vogue, fotó: Unsplash, Getty Images