Heti horoszkóp 2023. február 27-től: merjünk nagyot álmodni

2023. február 27.
A február 27-től kezdődő héten mindenki kicsit érzékenyebb lehet a szokásosnál. Ez nem csak azzal jár, hogy egészen ártatlan dolgokban vélünk személyünk elleni támadást felfedezni, de az álmodozás is nagyobb teret kaphat a héten.
Heti horoszkóp 2023. február 27-től: merjünk nagyot álmodni
  • Legyen szó örömről vagy bosszúságról, mindent felnagyítva érzünk a február 27-től kezdődő héten a horoszkópunk szerint.
  • Az asztrológus figyelmeztet, hogy racionális és megalapozott döntéseket ne ezen a héten hozzanak a csillagjegyek.
  • Ami jó hír, hogy a szerelmi életünk viszont felpezsdülhet a bolygóállásoknak köszönhetően.

Nem biztos, hogy az elkövetkező pár napban képesek leszünk higgadtan, tiszta fejjel gondolkodni. A heti horoszkóp intenzív érzelmeket ígér február 27-től. Ám azzal sincs semmi baj, hogy inkább a képzelet és a megérzések vezérelnek minket a héten és nem a logikus elménk. Kihasználhatjuk ezt az érzelmileg nagyon intenzív hetet önreflexióra és álmodozásra. Ne lepődjünk meg, ha úgy tűnik, minden gyorsabban történik, mint eddig bármikor.

Ha szeretnénk tudni, a pénzügyekben mi vár ránk, olvassuk el a 2023-as pénzhoroszkópot és wellnesshoroszkópot is!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Néha előfordul, hogy nincs szükség magyarázatra, amikor az univerzum új utat jelöl ki az ember számára, máskor viszont könnyű elvéteni a jeleket. Ez történhet a héten a Kosokkal is. Úgy érezhetik a hét elején a csillagjegy szülöttei, hogy minden unalmas és egyhangú. Ne hagyják magukat megtéveszteni. Ha szeretnének változtatni az életükön, a lehetőség a küszöbüknél áll, csak le kellene hajolni és közelebbről is megnézni, hogy észrevegyék. Lehet, hogy kicsit jobban kell próbálkozniuk a Kosoknak, mint általában, de ha megteszik a kellő erőfeszítést, beérik a gyümölcse.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Nehéz nem felidegesíteniük magukat mindenen a héten a csillagjegy szülötteinek. Próbálnak kedvesek, segítőkészek, jó emberek lenni, de úgy érezhetik, egyszerűen nincs szemmel látható eredménye. Nem akarnak panaszkodni a Bikák, de nehéz optimistának maradniuk, mikor úgy tűnik, a világ vég nélkül bünteti és igazságtalanul ítéli meg őket. A héten ne akarjanak mindenáron jó benyomást kelteni a Bikák. Megérdemelnek egy jobb, igazságosabb világot. Mindenki megérdemli. A legnagyobb kihívást az jelentheti, hogy ne süllyedjenek önsajnálatba a csillagjegy szülöttei. Ez megbéníthatja őket. Inkább keressék azoknak az embereknek a társaságát, akik motiválóan hatnak rájuk és örömet szereznek.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Óhatatlanul előfordul, hogy megsértünk másokat és megsértenek minket. A feladat ilyenkor az, kitalálni, mi következzen ezután. Vannak, akik képtelenek a megbocsátásra, könnyen elvágják a szálakat. Az Ikrek azonban nem tartozik ezek közé. Ám azt sem akarják, hogy mások úgy érezzék, velük bármit megtehetnek. Hisznek abban a csillagjegy szülöttei, hogy képesek az emberek a fejlődésre, változásra. A héten jó alkalom adódik az Ikreknek, hogy gyakorolják a megbocsátást és az újrakezdést. Tartsák szem előtt, hogy igenis fontos, hogy mások is tiszteletben tartsák a csillagjegy szülötteinek határait, akkor is, ha képesek második esélyt adni. Még az is előfordulhat, hogy az Ikreknek is szükségük lesz erre viszonzásképpen.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023.február 27-től

Az élet bonyolult és tökéletlen. Mindenkit ér fájdalom, és néha ezen csak úgy lehet túljutni, ha elfogadjuk ezt a tényt. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mások miatt is a csillagjegy szülötteinek kell szenvedniük. Nem kell, hogy mások érzelmi bokszzsákja legyenek. Persze hagyják, hogy kiadják az érzéseiket magukból, ám nem kell ezt a Rákoknak magukra venni. Nem mindig boldog és napsütéses minden. De emlékezzenek rá a héten a csillagjegy szülöttei: nekik is ér visszaütni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Gyakran hallott mondás, hogy az út a fontos, nem a cél. Az Oroszlánok ezt nehezen hiszik el. Tény, hogy a csillagjegy szülöttei sokkal jobban értékelik a kézzel fogható eredményeket. Célokat tűznek ki, mert fontos számukra, hogy elérjenek valamit. Nem szeretik húzni az időt. Emiatt nehezen viselik, ha lassú a haladás. De fogadják el, hogy a lényeges fejlődés nem mindig látható. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, ne sürgessék az eseményeket, ne akarják felgyorsítani a haladást. Figyeljék, mi történik inkább út közben, mert lehet, hogy fontos. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Fontos a csillagjegy szülötteinek, hogy saját magukon is dolgozzanak, bölcsebbé, kedvesebbé váljanak. Ezt élvezik is a Szűzek, hiszen imádnak tanulni és fejlődni. Ám kis részben az is az oka, mert úgy érzik, így jobban kiérdemlik mások szeretetét, tiszteletét. A héten a legjobb, amit tehetnek, ha megpróbálják saját tökéletlenségeiket szeretni, nem csak azt, amiről úgy gondolják, értékes bennük. Legyen a héten az a Szűzek mantrája: már most elég vagyok, mert ember vagyok! 

Heti horoszkóp 2023. február 27-től: merjünk nagyot álmodni

Heti horoszkóp 2023. február 27-től: merjünk nagyot álmodni

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

A héten nehéz lesz beszélni arról a Mérlegeknek, ami bántja őket anélkül, hogy elragadtatnák magukat. Hiperérzékenyek lehetnek a kritikára is a csillagjegy szülöttei a napokban. Fontos, hogy tudatában legyenek, mit okozhatnak a szavaik, csak így kerülhetik el az esetleges félreértéseket. Legyenek meggondoltak, de ne óvatoskodjanak. Lehet, hogy menet közben rájönnek, nincs igazuk, de ezt emelt fővel fel is vállalják. De ne kérjenek már azelőtt bocsánatot, hogy ez bekövetkezne.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Időnként nehéz megbízniuk másokban a Skorpióknak. Nehéz leengedniük a falakat, amikor attól félnek, becsaphatják őket. Ez különösen akkor van így, ha korábban már tévedtek valakivel kapcsolatban. A héten bebizonyosodhat, hogy vannak, akik viszont bíznak a csillagjegy szülötteiben és bármikor számíthat rájuk. Már csak meg kell tanulniuk bízniuk bennük. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Amikor véget ér valami – egy álom, kapcsolat, életszakasz -, a csillagjegy szülötteinek nehéz lehet lezárni azt. Továbblépnek, mert tudják, hogy muszáj, ám egy részük továbbra is azon tűnődik, mi lett volna, ha minden másképp történik. A héten a Nyilasoknak megadatik az a ritka lehetőség, hogy végre elengedjenek egy nagy múltbeli csalódást. Akkor nem minden úgy alakult, ahogy elképzelték, de fejlődtek és most itt vannak. Tisztán nézhetnek ezután a jövő felé, és végre őszinte izgalommal, mi következik. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Általában remekül megy a Bakoknak a fontossági sorrend felállítása. Tudják, mi a sürgős feladat és mi számít legjobban, a kevésbé fontos teendőket ösztönösen hátrébb sorolják. A héten azonban minden nehezebben mehet, mint máskor. Hirtelen minden teendőjük egyformán nyomasztóvá válik és mindenki a csillagjegy szülöttének figyelméért verseng problémájával. Ez roppant stresszes a Bakok számára. Tudatosítsák, hogy van más ember is a világon, nem kell mindent nekik megoldaniuk. Ugyanakkor remek lehetőség adódhat a hét második felében, hogy felülvizsgálják, mivel és hogyan is akarják valóban tölteni az idejüket. Jó lehetőség adódik a változtatásra. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

A múltban voltak olyan időszakok, amikor meg kellett keményíteniük a szívüket a Vízöntőknek. Így védték meg magukat attól, hogy mások kihasználják. Hamar megtanulták a csillagjegy szülöttei, minél szúrósabbnak tűnnek, annál kevesebben próbálják meg átverni őket. Ám nagyon kimerítő folyamatosan védeni magukat. A héten viszont lazíthatnak végre, fellélegezhetnek. Ez azt is kiváltja a Vízöntőkből, hogy nagylelkűbbek és kedvesebbek lesznek a szokásosnál. De nem másokért teszik, hanem saját magukért. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. február 27-től

Erősen próbálják a víz felszínén tartani magukat a Halak. Nem akarnak arra gondolni, mit veszítettek, hogyan történhettek volna vagy kellett volna történnie a dolgoknak. Ám a valóság a héten elemi erővel tör a csillagjegy szülötteire, az érzelmek elsöpörhetik. Képtelen lesznek logikusan gondolkodni ebben a helyzetben, ám nem is kell. Ezúttal ne temessék el az érzéseiket és a problémákat, mert úgyis utat törnek a lelkükből, mikor már túl sok mindent próbálnak elfojtani. Katartikus élmény lesz elengedni ezeket az érzéseket. Ám utána ismét tudnak majd hinni a csodában a csillagjegy szülöttei.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images