A horoszkópod elárulja, hogyan szerezhetsz könnyen barátokat felnőttként

2023. május 11.
Felnőttként egyáltalán nem könnyű barátokat szerezni. A zsúfolt mindennapok, munkahelyi mókuskerék mellett még a régi barátainkkal is alig van időnk összefutni, nem hogy újakat szerezni. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy csillagjegyed még a barátkozást is meg tudja könnyíteni?
A horoszkópod elárulja, hogyan szerezhetsz könnyen barátokat felnőttként

Tűz jegyekre vonatkozó szabályok: Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz jegyűek (Kos, Oroszlán és Nyilas) számára a barátkozás az intellektuális szintű kapcsolatteremtésről szól. Ezeknek a jegyeknek gyakran arra sincs szükségük, hogy személyesen találkozzanak az emberekkel, mivel online – a különböző cseteken és közösségimédia-oldalakon – sokszor sokkal szorosabb kapcsolatokat tudnak kialakítani. De további remek hely lehet számukra az ismerkedéshez a különböző könyvklubok, a nyelvórák, a politikai aktivista csoportok vagy egy múzeumi látogatás.

Föld jegyekre vonatkozó szabályok: Bika, Szűz, Bak

A föld jegyűek (Bika, Szűz és Bak) számára a barátságokat az érzelmi és kreatív kapcsolat táplálja. E jegyekre jellemző a remek szervezőkészség és a gyakorlatias viselkedés, ezért olyan emberekre van szükségük, akik érzelmi szinten valóban megértik őket. A föld jegyűek a nagyobb társaságok helyett inkább a szűkebb baráti körökben érzik jól magukat, és könnyebben ismerkednek olyan emberekkel, akiket a már meglévő barátaik mutatnak be nekik.  

Levegő jegyekre vonatkozó szabályok: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A levegő jegyek (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) leginkább a közös tevékenységeken keresztül tudnak barátokat szerezni. Ezek a jegyek már eleve kitűnő szociális képességekkel és intellektussal rendelkeznek, bár attól, hogy bárkivel könnyen el tudnak beszélgetni, még nem biztos, hogy barátságokat is fognak kötni. A levegő jegyeknek olyan emberekre van szükségük leginkább, akikkel szívesen együtt töltik az időt, és akik tartani tudják a tempójukat. Nem szeretnek online ismerkedni, nekik fontos a személyes találkozás. Legkönnyebben sportolás vagy túrázás közben tudnak barátkozni.  

Víz jegyekre vonatkozó szabályok: Rák, Skorpió, Halak

A víz jegyek (Rák, Skorpió és Halak) barátságai szilárd bizalmi alapon keresztül alakulnak ki. A víz jegyek természetüknél fogva érzelmesek és intuitívak, és könnyen éreznek empátiát szinte bárki iránt, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel össze is tudnak barátkozni. A víz jegyűeknek olyan társakra kell találniuk, akik rááldozzák az időt a közös lógásra, és következetesen egymás életének részeivé válnak. Tökéletes helyszín lehet az új ismeretségek kötésére egy könyvklub vagy akár egy házibuli is.  

Forrás: PureWow, Fotó: Getty Images