Heti horoszkóp 2023. május 29-től: dráma és izgalom, flört és szórakozás

2023. május 29.
Egészen különleges napok várnak a csillagjegyekre a május 29-től kezdődő héten a horoszkóp szerint. Ha kételkedtünk volna egy percig is, hogy az Ikrek havában minden a feje tetejére áll, az elkövetkező napokban meggyőződhetünk róla, unatkozni biztosan nem fogunk a nyár első heteiben. Az univerzum gondoskodik róla, hogy ne legyen rá időnk.
Johnny Depp is az Ikrek havában született a horoszkópja szerint
  • Az Ikrek hava – ami május 21-től kezdődött – alaposan felkavarja az állóvizet.
  • Olyan ingerek érik a csillagjegyeket a heti horoszkóp szerint május 29-től, ami megújulásra késztet, izgalommal és flörtre kész hangulattal árasztja el az embert.
  • Ideje felébrednünk, ha lépést akarunk tartani az eseményekkel az előttünk álló napokban.

Bár a hét első napjai még a munkáról szólnak, a maradék része a felhőtlen szórakozásé, szerelemé és barátságé lesz. A csillagjegyek ellenállhatatlan késztetést érezhetnek a heti horoszkóp szerint a kapcsolódásra és flörtölésre. Ezek az energiák felcsigázzák a libidónkat és önbizalmunkat, nem hagyják, hogy otthon üljünk a négy fal között. 

Akár egyedülállók vagyunk, akár párkapcsolatban élünk, az univerzum tesz róla, hogy a csillagjegyek romantikus élete izgalmasabb, spontánabb és meglepetésekkel teli legyen az előttünk álló héten. 

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Csupa új dolog köszönt a Kosok életébe a május 29-től kezdődő héten. Könnyen lehet, hogy bővül a család. Egy esküvői meghívó is befuthat a következő napokban. De az is lehet, hogy egy közeli rokon jelenti be, hogy gyermeket vár. Kreatív ötletekben nem lesz hiány a csillagjegy szülötteinél, gyorsan végeznek a feladataikkal. Így a maradék időt azzal tölthetik, amivel csak szeretnék.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

A Bikák tele vannak jobbnál jobb ötletekkel a héten. Ahogy haladnak a napok, elgondolkozhatnak a karrierváltáson is a csillagjegy szülöttei. Új, nagy haszonnal kecsegtető üzleti ajánlatot kaphatnak a Bikák a hét második felében. Ám lehet, hogy ez az új munka korántsem olyan élvezetes, mint a jelenlegi. Ezt a szempontot is érdemes fontolóra vennie, mielőtt döntene.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

A héten kövessék a megérzéseiket az Ikrek. Izgalmas új hírekkel keresheti fel egy rég nem látott barát a csillagjegy szülötteit. Arra sem lesz ideje az Ikreknek, hogy felocsúdjon, már nyakig benne lehet valami egészen új és vad kalandban.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Jó lehetősége adódik a Rákoknak a héten arra, hogy szünetet tartsanak és átgondolják a dolgaikat. Minden egyes beszélgetés, amit a héten folytatnak, újabb és újabb dolgokat fedhet fel egy eddig jelentéktelennek tűnő üggyel kapcsolatban. Hallgassanak a megérzéseikre, akkor biztosan nem hoznak rossz döntést.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Figyelemből és rajongókból nem lesz hiány a héten az Oroszlánoknak. Valaki, akit már régebb óta ismer, bemutathatja egy olyan személynek, aki segíteni tudja a csillagjegy szülötteinek karrierjét. Ne hagyják veszni az ötleteiket az Oroszlánok a héten, mind aranyat ér.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Rengeteg energiája van a Szüzeknek a héten, amit muszáj elégetniük, különben úgy érzik, szétfeszíti őket. A hét közepén jó lehetőségük lesz egy fontos emberrel ebédelni. A nagy bejelentés sem késik sokáig. 

Az Ikrek havának második hetében bővelkedünk az izgalmakban a horoszkóp szerint

Az Ikrek havának második hetében bővelkedünk az izgalmakban a horoszkóp szerint

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Egyetlen szabad pillanat sem lesz a Mérlegek naptárjában a héten. Ismét hallanak egy olyan személyről, akivel már rég eltávolodtak egymástól. Ez lehet egy régi barát vagy szerelem is. Ám nem biztos, hogy fel kell melegíteniük a káposztát. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Nagyon jó szakmai lehetőséggel indul a hét a Skorpiók számára. Lehet, hogy üzleti útra kell utazniuk. De remek befektetési lehetőségek is kínálkoznak az elkövetkező napokban. Használják ki ezeket a csillagjegy szülöttei, mert jelentősen gyarapíthatják vagyonukat.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Érdekes új ismeretséget köthetnek a héten a Nyilasok. Ha elég nyitottak, olyan új barátra vagy szerelemre tehetnek szert, ami meghatározza életük következő éveit. Olyan kötődést és kölcsönös tanítást, tanulást jelentenek egymás számára, amilyen csak egy lelki társsal lehet.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Tiszta lappal indulhatnak a Bakok a héten. Érdemes most bevezetni új dolgokat a napi rutinjukba, mert a bolygóállások támogatják, hogy ezek valóban az életük szerves részévé váljanak. Ne fogják vissza a kreativitásukat az elkövetkező napokban, a környezetükben élők, kollégáik számítanak az új és jó ötleteikre.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

Harmóniában telik a május 29-től kezdődő hét a Vízöntőknek. Még a legváratlanabb és legbosszantóbb események sem zökkentik ki a csillagjegy szülötteit béketűrésükből. Emelkedett hangulatuk átragad a környezetükben élőkre is, így igazán meghitt pillanatokat tölthetnek együtt.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. május 29-től

A Halak végre rájönnek a héten, milyen erővel bírnak valójában. Tökéletesek a bolygóállások ahhoz, hogy úrrá legyenek az életükben és otthonukban uralkodó káoszon és rendetlenségen. Ehhez fogadják el a segítséget, amit mások kínálnak. Meglepődnek, kik jelentkeznek a feladatra elsőként.

Forrás: StyleCaster, fotó: Unsplash