Ez a négy csillagjegy minden helyzetből győztesen kerül ki

2023. augusztus 10.
A következő csillagjegyek attól sem riadnak vissza, ha meg kell harcolniuk az igazukért!
Ez a négy csillagjegy minden helyzetből győztesen kerül ki

Kos (március 21. – április 20.)

A Kosokban csak úgy dúl a versenyszellem, ami azt jelenti, hogy szinte biztos, hogy alulmaradsz, ha egy Kossal szállsz vitába. Született vezetők, akik minden helyzetben tudják, mit kell tenniük, és pont ez az eltökéltség a sikerük kulcsa. Képesek a végsőkig harcolni a győzelem reményében, főleg, ha a tét a szeretteik boldogsága. A Kosokból csak úgy sugárzik a pozitív energia – a győztesek energiája, ami egyeseknek akár félelmetesnek is hathat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánoknak van egy különleges tulajdonságuk: ez pedig az elképesztő magabiztosságuk. Büszkén járnak, mint egy igazi oroszlánok, a vadon valódi urai. Ha valaki megpróbál szembeszállni velük, érdemes felkészülnie arra, hogy egy Oroszlán egyszerűen nem hagyja magát legyőzni. Van, amikor egész egyszerűen vitába szállni sem érdemes egy Oroszlánnal, már csak azért sem, mert a jegy szülöttei gyakorlatilag szóhoz sem hagyják jutni az ellenfelüket. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szüzek igazi irányításmániások, akik mindig mindent túlanalizálnak – és pont ez segíti őket sokszor a győzelemhez. Érdemes kétszer is meggondolnod, mit mondasz és mit teszel egy Szűz társaságában, mert minden egyes szavadra és tettedre emlékezni fog, és később gond nélkül fel is használja ellened. A Szüzek nagy erőssége tehát abban rejlik, hogy mindenre, a legapróbb részletre is figyelnek, és arra törekszenek, hogy minden csatában nekik legyen igazuk.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, ne csodálkozz hát, hogy a csatáikat is szuper szenvedélyesen vívják. Egy Skorpió soha nem fogja befogni a száját – sem a mindennapokban, sem egy veszekedés során. Ők a leghangosabbak, akik mindig, minden körülmények között megmondják a véleményüket, és biztos lehetsz benne, hogy az utolsó szó is mindig az övék lesz. A Skorpió a szenvedélyességével gyűr maga alá mindenkit, és kerül ki szinte mindig győztesen a csatákból.

Fotó: Getty Images