Heti horoszkóp 2023. március 13-tól: nem ülhetnek ölbe tett kézzel a csillagjegyek

2023. március 14.
Izgalmakkal és tevékenységekkel teli hét vár a csillagjegyekre március 13-tól a horoszkóp szerint. Az asztrológus azt javasolja, használják ki az erős kapcsolódást azokkal, akik a héten lépnek az életükbe.
Heti horoszkóp 2023. március 13-tól: nem ülhetnek ölbe tett kézzel a csillagjegyek
  • A Szaturnusz belépett a Halak jegyébe, és 2026-ig itt marad. Ez hatalmas változás a bolygók állásában. 
  • A héten érdemes új projektekbe kezdeni a csillagjegyeknek az asztrológus szerint.
  • Fontos dolgokra döbbenhetnek rá a csillagjegyek a március 13-tól kezdődő héten.

A 2023. március 13-tól kezdődő hét remek lehetőségeket kínál a csillagjegyek számára az előre lépésre. Nem ülhetnek tétlenül, a heti horoszkóp szerint ahhoz, hogy a vágyott változások bekövetkezzenek, fontos felismeréseket kell tenniük a csillagjegyeknek

A Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. 2020 óta a Vízöntőben tartózkodott, így ez hatalmas változás a bolygók állásában. Az elkövetkező három évben a Szaturnusz az életünk új részeire irányíthatja a figyelmünket és új ajtókat nyithat ki számunkra. A karrierünkben, párkapcsolatunkban, otthonunkkal vagy egészségünkben is számíthatunk olyan felismerésekre, melyek segíthetik a továbblépést vagy éppen az elköteleződést bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Pozitív változásokat hozhat az új bolygóállás a csillagjegyeknek. 

Ha kíváncsiak vagyunk, 2023-ban mire számíthatunk a szerelemben, olvassuk el a nagy éves szerelem horoszkópot, a pénzügyeinkkel kapcsolatos lehetőségeket pedig a karrierhoroszkópból tudhatjuk meg, ha nem csak a heti horoszkópunkat szeretnénk elolvasni.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A héten hajlamosak lesznek érzelmi kérdésként kezelni a munkájukat a Kosok. Ez azt is jelenti, hogy végre képesek lesznek belátni, melyek azok a feladatok, amikre megéri időt és energiát fordítaniuk. De a szokásosnál is elfoglaltabbak lehetnek a projektjeik lezárásával vagy a számos teendőjük közötti egyensúlyozással. Azt is muszáj lesz megoldaniuk, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak az egészségükre a csillagjegy szülöttei. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A Bikák önbizalmukra támaszkodnak, nincs szükségük a külső megerősítésre azzal kapcsolatban, jól csinálnak-e valamit vagy sem. A hét közepén várható változás a szerelmi életükben, fontos találkozásra számíthatnak a csillagjegy szülöttei. A hét végén találják meg a módját, hogyan pihenhetnek és lazíthatnak. Tudatosítsák, hogy nem csak a munka lehet az egyetlen örömforrás az életükben.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

Roppant elfoglaltak lehetnek az otthonuk körüli teendőkkel az Ikrek a március 13-tól kezdődő héten. Költözés is kilátásban lehet, de a tavaszi nagytakarítás és dekorálás is időszerű lehet a csillagjegy szülötteinek. A héten közelebb érezhetik magukhoz a családjukat, könnyen lehet, hogy egy gyermekkorukkal kapcsolatos titokra is fény derül. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja március 13-tól

A kíváncsisága vezérli a héten a Rákot. Új információkhoz juthat egy fontos dologgal kapcsolatban, így tovább tud lépni egy kényes kérdésben. Az is kiderülhet a csillagjegy szülöttei számára, hogyan a legjobb kommunikálnia az ötleteit. A tanulásban is új irányok nyílhatnak meg a Rákok számára. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

Az anyagi helyzetére kell nagyobb figyelmet fordítania a heti horoszkóp szerint az Oroszlánoknak. Több pénzt költhetnek a héten, mint általában. Ám a munkahelyükön váratlan fizetésemelés egyenlítheti ki a mérlegüket. A héten remek alkalom adódhat egy új állandó bevételi forrásra is a csillagjegy szülötteinek. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A héten fontos felismerést tehetnek saját magukkal kapcsolatban a Szüzek. Egy olyan új képességükre derülhet fény, amiről nem is tudták, hogy képesek rá. Ez mind a magánéletükre, mind a karrierjükre hatással lehet. Nagyobb figyelmet kell azonban az elkövetkező napokban szentelniük a munka és magánélet szétválasztására, különben komoly feszültségekre számíthatnak mindkét területen.

A Halak jegyében mozgalmas utolsó hete lesz a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. március 13-tól

A Halak jegyében mozgalmas utolsó hete lesz a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. március 13-tól

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

Erős érzelmi hullámzásra kell számítani a március 13-tól kezdődő héten a Mérlegeknek. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy pihenésre és egyedüllétre van szükségük, ám nem biztos, hogy erre a hét első felében lesz alkalmuk. A meditáció, manifesztáció vagy a naplóírás segíthet átlendülni ezeken a napokon, míg a hét végén végre hozzájuthatnak a jól megérdemelt lazításhoz.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A naptáruk tele lesz társas összejövetelekkel a héten. Bár a közeli barátaikkal szeretnek időt tölteni a Skorpiók, a kapcsolatépítés roppant fárasztó számukra. Viszont a héten szomorú felismerés is vár a csillagjegy szülötteire. Rájöhetnek, hogy egy barátjuk nem is olyan őszinte barát, mint gondolták. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A munka lesz a napjaik középpontjában a március 13-tól kezdődő héten. Új karrierlehetőség kopogtathat a Nyilasok ajtaján. Ez most remek időszak a váltásra a csillagjegy szülöttei számára. Ám a nagyobb felelősség több stresszel is jár. Gondolják át, milyen szerepben szeretnék látni magukat az elkövetkező hónapokban, években, mielőtt meghozzák a döntésüket.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

Optimista hangulatban indul a hét a Bakok számára. Nyitottak lesznek a munkatársaik ötleteire, ami nagy előrelépést hozhat egy olyan munkánál, ahol kicsit elakadtak korábban. Utazási lehetőség találja meg a csillagjegy szülötteit a hét második felében, ami lehet, hogy egy konferencián való előadással is együtt jár majd. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

A héten muszáj lesz bocsánatot kérniük valakitől, akit megbántottak a Vízöntőknek, nem halogathatják tovább. Párkapcsolati problémáikkal is szembe kell nézniük. Eljött a felismerések ideje. Ha sikerül megtalálniuk a csillagjegy szülötteinek, miben fejlődhetnek és hogyan reagálhatnak jobban, még megmenthető a kapcsolatuk. Ha akarják.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. március 13-tól

Szemtől szembe találhatják magukat egy olyan emberrel a hét elején a Halak, akivel komoly ellentéteik vannak. Ez jó alkalom lehet a helyzet tisztázására. Új szerelem is kilátásban van a hét közepén a csillagjegy szülötteinek, ha párkapcsolatban élnek, egy váratlan esemény hozhatja még közelebb a szerelmével a Halakat.

Forrás: British Vogue Fotó: Getty Images, Unsplash