Ezek lesznek a csillagjegyek szerencsenapjai a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

2023. augusztus 26.
Érdemes ráhangolódni arra a napra, amelyik az asztrológus szerint a héten szerencsét hozhat a csillagjegyünknek!
Csillagjegyek szerencsenapja 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten
  • Ha megkérdeznénk, biztos mindenki azt mondaná, hogy a péntek lesz a legszerencsésebb napja a héten, hiszen utána jön a hétvége.
  • Az asztrológus elárulta, hogy az utolsó Vénusz retrográdban töltött héten melyik nap lesz az egyes csillagjegyek szerencsenapja.
  • Minden csillagjegynek megvan az uralkodó bolygója, ezek állása a hét napjain elárulja, melyik nap számíthatnak szerencsére.

Hét uralkodó bolygót tartanak számon az asztrológiában. Ezek meghatározók az egyes csillagjegyek életében. Rövidebb és hosszabb távon is hatással vannak az életünkre. A hét bolygó segítheti vagy akadályozhat a hét napjain, ám minden csillagjegynek megvan a szerencsenapja az adott héten, amikor az uralkodó bolygó támogatására számíthat.

Mutatjuk, az egyes csillagjegyek számára melyik lesz a szerencsenap a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten!

A Rák (június 22. – július 22.) szerencsenapja hétfő lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A Hold a Rák uralkodó bolygója. A hét első napján ez segít, hogy a csillagjegy szülöttei átadják magukat az érzéseiknek, párkapcsolatukban kedvező hatások érvényesülnek. Így a hét tiszta szívvel és tiszta fejjel folytatódhat a Rákok számára. 

A Kos (március 21. – április 20.) és Skorpió (október 24. – november 22.) szerencsenapja kedd lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A Mars az uralkodó bolygója a Kosnak és Skorpiónak. Számukra a kedd lesz a tökéletes új projektek indítására és izgalmas ötletek felvetésére a munkájukban. Bármi, amibe ezen a napon belekezdenek, nagyobb eséllyel válik a napi rutinjuk részévé, különösen a Skorpió esetében. 

Az Ikrek (május 22. – június 21.) szerencsenapja szerda lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

Rég érezhették magukat annyira tettre késznek a csillagjegyek szülöttei, mint szerdán. Ez remek időpont lesz az Ikrek és a Szűz számára, hogy új témákat vessenek fel, megbeszéljenek vitás kérdéseket és rendezzék a konfliktusokat a munkahelyen és a magánéletükben egyaránt. A Szüzek szerdán különösen sok dolgot pipálhatnak ki a tennivalóik listáján.

A Nyilas (november 23. – december 21.) és Halak (február 20. – március 20.) szerencsenapja csütörtök lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A Jupiter uralta csillagjegyek, a Nyilas és a Halak számára a csütörtök álmodozó és optimista hangulatban telik. Tökéletes lehetőséget kínál, hogy egy lépéssel hátralépjenek és jól megnézzék a teljes képet életük egy-egy területéről. Ez segíthet, hogy kiválasszák, milyen irányba induljanak tovább. 

A Jupiter uralta csillagjegyek, a Nyilas és a Halak számára a csütörtök álmodozó és optimista hangulatban telik

A Jupiter uralta csillagjegyek, a Nyilas és a Halak számára a csütörtök álmodozó és optimista hangulatban telik

A Bika (április 21. – május 21.) és Mérleg (szeptember 23. – október 23.) szerencsenapja a péntek lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A kényelem nagyon fontos a Vénusz uralta csillagjegyek, a Bika és a Mérleg számára. Ez a péntek most remek lehetőséget kínál a kreatív kibontakozásra, produktivitásra, ami megteremti a belső stabilitást és biztonságérzetet a csillagjegy szülötteinek. A Mérlegek ne mondjanak nemet egy meghívásra, jól szórakoznak majd!

A Bak (december 22. – január 20.) és Vízöntő (január 21. – február 19.) szerencsenapja a szombat lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A Szaturnusz uralta két csillagjegy, a Bak és a Vízöntő utolsó pillanatban változtathat néhány dolgon egy fontos feladat megoldásán. Pont ettől lesz olyan sikeres a végeredmény. Hatalmas elismerést és jelentős jutalmat zsebelhetnek be a csillagjegy szülöttei munkájuk gyümölcseként.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) szerencsenapja vasárnap lesz a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A vasárnap tökéletes lesz az Oroszlánok számára, hogy új célokat tűzzenek ki, megvalósítsák kreatív terveiket. Az optimista hangulat az egész elkövetkező héten elkísérheti majd a csillagjegy szülötteit.

Forrás: Elite Daily, fotó: Unsplash