5 örökmozgó csillagjegy, aki képtelen pihenni

2023. augusztus 19.
A következő csillagjegyek imádják a pörgést, senki és semmi nem tudja megállásra kényszeríteni őket.
5 örökmozgó csillagjegy, aki képtelen pihenni

Elképesztő energiájuk van, de ennek a folytonos rohanásnak nem várt következményei is lehetnek. Az alábbi csillagjegyek akkor járnának a legjobban, ha néha-néha tudatosan beiktatnának a napjaikba egy-két óra lustálkodást.

Kos (március 21. – április 19.)

Kosként egyszerűen nem tudsz pihenni. Hajt a versenyszellem és minden pillanatban arra törekedsz, hogy te legyél a legjobb. A folyamatos pörgés hátulütője, hogy gyakorlatilag nem tudsz várakozni, mert azonnal rád tör a türelmetlenség. Bár nem szeretsz lustálkodni, de arra oda kellene figyelned, hogy néha igenis szánj egy kis időt a gondtalan kikapcsolódásra!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrekként a te életedben minden gyorsan történik – még a szád is olyan gyorsan jár, hogy a baráti összejöveteleken te vagy az első, aki körbejárja a társaságot, hogy mindenkivel beszélgessen egy kicsit. Még ha az egész napodat emberek között kellett töltened, az sem fáraszt ki, bármikor készen állsz egy éjszakába nyúló beszélgetésre. Hajlamos vagy az idegeskedésre, de te még a negatív érzéseidet is úgy vezeted le, hogy találkozol néhány haveroddal.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűzként kitűnő elemzőképességed van, még azokat az apró részleteket is észreveszed, ami másoknak sosem tűnne fel. A probléma csak annyi, hogy sosem tudod leállítani az agyad, mindig mindent túlgondolsz és túlelemzel. Még ha kívülről úgy is tűnik, hogy éppen a kanapén fekve semmit teszel, valójában a gondolataid össze-vissza cikáznak. Te vagy az a csillagjegy, aki éjjel sem sokat alszik, mert nem tudod abbahagyni a napközben történt dolgok kielemzését.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasként te egy igazi izzó energiabomba vagy, de a rengeteg energiád a Koshoz hasonlóan téged is türelmetlenné tesz.  Szereted a szabadságot és imádsz is a szabadban lenni. Az energiáidat szereted felfedezésre használni, nem tudsz lassítani, mindig újabb és újabb élményekre szomjazol. Még a szabadságodon sem szeretsz pihenni, vagy semmit tenni, sokkal inkább az aktív kikapcsolódás híve vagy.

Halak (február 19. – március 20.)

Halakként igazán sokszínű egyéniség vagy: fantasztikus barát, egy kreatív lélek és rendíthetetlen romantikus – nem csoda hát, hogy gyakorlatilag sosem tudsz pihenni. Mindent hajlandó vagy megtenni azokért, akiket szeretsz, képes vagy akár az éjszaka közepén is útnak indulni, ha valakinek szüksége van rád. Amikor pedig az élet túl nehézzé válik, a kreativitásba menekülsz. Pihenés helyett nekiállsz keményen dolgozni a legújabb festményeden, dalodon vagy egyéb kreatív hobbidon.

Fotó: Getty Images