Gazdagság és siker vár erre a 4 csillagjegyre 2023 szeptemberében

2023. augusztus 23.
Úgy tűnik, az univerzum is azt akarja, hogy ez a négy csillagjegy legyen szeptember nagy nyertese. Mutatjuk, melyek azok a jegyek, akiket gazdagsággal és sikerrel kecsegtetnek a bolygóállások az asztrológus szerint.
4 csillagjegy gazdag lesz 2023 szeptemberében
  • Nem csak úgy az ölébe hullik a siker és gazdagság a 4 csillagjegynek. 
  • A statisztikák szerint is beválik az asztrológus elemzése, a világ leggazdagabb emberei is a legnagyobb arányban a négy csillagjegy szülöttei.
  • Szeptember elején véget ér a Vénusz retrográd, helyét olyan bolygóállások veszik át, melyek a négy jegy esetén erősítik a gazdagság és siker lehetőségét.

A csillagállások szerint miután a Vénusz retrográd szeptember 4-én véget ér, négy olyan csillagjegy is lesz, akikre ráköszönt a siker és gazdagság. Ám nem csak úgy ölükbe hullik a szerencse. Az asztrológus szerint intelligenciájuknak, gyakorlatias gondolkodásuknak köszönhetik sikerüket. Ők azok a csillagjegyek, akik semmit sem bíznak a véletlenre és remek tervezők a pénzügyeikben is. Bár a zodiákus más jegyeire is jellemzőek ezek a tulajdonságok, ám ez a négy jegy messze megelőzi őket, ha a pénzügyekről van szó.

Mutatjuk, melyik négy csillagjegy tehet szert gazdagságra és sikerre 2023 szeptemberében az asztrológus szerint!

A Halak (február 19. – március 21.) gazdag és sikeres lehet 2023 szeptemberében

Nem véletlen, hogy a Halakat előre sorolta az asztrológus még azon jegyek között is, akikre jó eséllyel köszönthet rá a szerencse 2023 szeptemberében, ami a pénzügyeket illeti. A csillagjegy szülöttei ugyanis könnyen tanulnak mások tapasztalásaiból, legyen az jó vagy rossz. Ezt a tudást a megfelelő pillanatban fel is használják a saját gyarapodásukra.

Segíti a Halakat különleges érzékenységük, jól fejlett intuíciós képességük, amire támaszkodhatnak most is. Egyvalamit fontos szem előtt tartaniuk a csillagjegy szülötteiknek. Ne csak saját magukra gondoljanak. Az univerzum ajándékát osszák meg a szűkebb közösségükkel, a társadalommal is.

A Vízöntő (január 21. – február 18.) gazdag és sikeres lehet 2023 szeptemberében

Jó esélyt kapnak a gazdagodásra és sikerre a Vízöntők a következő időszakban. Ez nem csak úgy bekövetkezik. A csillagjegy szülöttei már egészen kiskoruktól bebizonyították, milyen intelligensek és kreatívak. Ez az alkotó erő lesz az, ami gyümölcsöt hoz számukra. Ismét sikerül egy lépéssel mások előtt járniuk a Vízöntőknek. Ne ijedjenek meg attól sem, ha elsőre elbuknak. Ez is ösztönözze a csillagjegy szülötteit arra, hogy más, jobb megoldással álljanak elő. 

A Skorpió (október 23. – november 22.) gazdag és sikeres lehet 2023 szeptemberében

A Skorpió is nagy eséllyel lesz gazdag 2023 szeptemberében a horoszkóp szerint

A Skorpió is nagy eséllyel lesz gazdag 2023 szeptemberében a horoszkóp szerint

Olyan erős kisugárzással  és belső energiával rendelkeznek a Skorpiók, ami lenyűgöz másokat. Vonzó és egyszerre félelmetes a többi ember számára. Nem hivalkodók, mégis képesek érvényesíteni akaratukat. Higgyenek magukban, mert ha kételkednek, visszatáncolnak annak az ötletnek a megvalósításától, ami elhozhatja azt a sikert és gazdagságot, amit a bolygóállások ígérnek számukra a következő hetekre.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) gazdag és sikeres lehet 2023 szeptemberében

Egyértelmű az Oroszlán célja: a legjobbnak lenni. A csillagjegy uralkodó bolygója a Nap, ami hihetetlen energiával ruházza fel az Oroszlánokat. Segít megmutatni a képességeiket, erősségeiket és tehetségüket. Most olyan nagy dologra törhetnek a csillagjegy szülöttei, amilyen csúcsokat eddig még nem ostromoltak életükben. Ám ha hajlandók befektetni a kellő munkát, most a bolygóállások támogatásával elérhetik az újabb magasságokat.

Forrás: Marie Claire Russia, fotó: Unsplash