Ez a 4 csillagjegy nem alaptalanul féltékeny 2023 augusztusában

2023. augusztus 15.
Mindenki ismer valakit, aki gyakran féltékeny másokra, látszólag ok nélkül. Az asztrológus szerint ezt is befolyásolja, milyen a csillagjegyünk. 2023 augusztusában azonban a horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy nem alaptalanul lesz féltékeny. És erről is a Vénusz retrográd tehet.
Ez a 4 csillagjegy nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában a horoszkóp szerint
  • Szeptember 4-ig tart a Vénusz retrográd.
  • Ez a bolygóállás felkorbácsolja a szenvedélyeket és olyan dolgokra ragadtatja a csillagjegyeket, ami máskor eszükbe sem jutna.
  • A féltékenység érzése is erősebb lehet bennünk. 

Az asztrológus szerint a Vénusz retrográd felerősít minden érzelmet bennünk. Ám nem csak könnyebben esünk szerelembe és szenvedélyesebbé válik a párkapcsolatunk, de a negatív érzések is hevesebbek lehetnek.

A féltékenység 4 csillagjegynél különösen erősen lobbanhat fel, ráadásul nem is alaptalanul a horoszkóp szerint. Mutatjuk, melyik az a négy csillagjegy, aki nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában!

A Bika (április 21. – május 21.) nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában

A legkonokabb csillagjegy az egész zodiákusban kétségtelenül a Bika. Féltékenységének alapja általában az anyagi javak birtoklása. Mindent és bármit akarnak, ami másnak van, pénzt, szép ruhát, autót. A csillagjegy szülöttei a leginkább hajlamosak a féltékenységre, és nem is próbálják titkolni. Legjobb barátjukra lehetnek féltékenyek augusztus végén a Bikák, aki egy új álláslehetőségnek köszönhetően jobb anyagi helyzetbe kerül. Próbálják a csillagjegy szülöttei ezeket a negatív energiákat tettekbe csatornázni, és meglátják, előttük is kinyílnak az ajtók.

Az Ikrek (május 22. – június 21.) nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában

Mivel a figyelem középpontjában akarnak lenni az Ikrek mindig, minden körülmények között, így mindenkire féltékenyek, aki ellopja előlük a rivaldafényt. Ők akarnak lenni a legfontosabb emberek egy teremben, utálják, ha más a főszereplő. Közeli ismerősei, barátai évfordulója, jeles napja miatt érezhetnek erős féltékenységet az Ikrek, ám jobb, ha szembenéznek ezzel az érzéssel és őszinték magukkal. Ha hagyják, hogy a féltékenység vezesse őket, biztosan rosszallással és megvetéssel találkoznak ahelyett, hogy az áhított csodálatban lenne részük.

A Szűz egy barátja stabil kapcsolatára lehet féltékeny 2023 augusztusában

A Szűz egy barátja stabil kapcsolatára lehet féltékeny 2023 augusztusában

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában

Egy közeli ismerősének stabil hátterére, biztos állására és párkapcsolatára lehet féltékeny a Szűz 2023 augusztusának második felében. Még ha tudják is, hogy a másik ember keményen megdolgozott ezért az állapotért, nehezen birkóznak meg a zöldszemű szörnyeteggel a csillagjegy szülöttei. A legnagyobb probléma az a Szüzekkel, hogy azt akarják, minden biztos és kiszámítható legyen körülöttük, aminek a garanciája egy jó állás és megbízható pár. A manifesztálás segíthet a csillagjegy szülötteinek, hogy elfogadják, lehet, hogy erre az állapotra várniuk kell egy kicsit és dolgozni érte.

A Halak (február 20. – március 20.) nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában

Folyamatos elismerésre és visszajelzésre van szüksége a Halaknak azzal kapcsolatban, hogy mások vonzónak találják őket. Nem elég, ha saját párjuktól megkapják ezt, ha egy új emberrel találkoznak, meg akarnak bizonyosodni róla, akár meg is szerezhetnék. Féltékenységet érezhetnek, amikor egy közeli barátjuk bemutatja a csillagjegy szülötteinek új párját. Legyenek észnél a Halak, ne hagyják, hogy meggondolatlan tettekre sarkallja ez az érzés őket, ne flörtöljenek a másik ember párjával, mert az a barátság végét jelentheti ebben az esetben.

Forrás: StyleCaster, fotó: Unsplash