Heti horoszkóp 2023. szeptember 25-től: jóból is megárt a sok

2023. szeptember 25.
Most már tényleg vége a lustálkodós nyári napoknak, a Szűz jegyéből átlép a Nap is a Mérlegbe. Ám még az utolsó pillanatok is tartogatnak meglepetéseket a csillagjegyek számára!
  • Optimista hangulatban indul a heti horoszkóp szerint a szeptember 25-től kezdődő hét.
  • Támogató energiák segítik a csillagjegyeket a következő napokban, hogy elérjék céljukat.
  • A Neptunusz összekuszálhatja a szálakat a hét második felében, ám ha megőrizzük magabiztosságunkat, átkelhetünk az akadályokon.

A Mérleg jegyébe érve ismét a Vénusz uralja a csillagjegyek mindennapjait. A heti horoszkóp szerint nem lesz hiány váratlan eseményekből a 2023. szeptember 25-től kezdődő héten sem, ám nem árt az optimista hangulatban sem az óvatosság.

Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp a csillagjegyeknek a 2023. szeptember 25-től kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Végtelennek tűnhet a Kosok tennivalóinak listája a héten. Bár kétségtelenül jó érzés, mikor kipipálhatnak valamit a feladatok közül, nem árt odafigyelniük a csillagjegy szülötteinek a kiégésre. Tartsanak szünetet, töltődjenek fel és pihenjenek eleget!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Végre megtérül az a kockázat, amit még a nyáron vállaltak a Bikák. A héten határozottnak és elégedettnek érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei. Ugyanakkor úgy tűnik, mintha mindenki őket akarná és ezerfelé húznák a Bikákat. Fontos, hogy jól meghúzzák a határokat és felállítsanak egy fontossági sorrendet. Viszont egy dologban már biztosan nem halogathatják tovább a döntést.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Az Ikrek legjobb ötletei a délutáni szunyókálás alatt születhetnek a héten. Legyen az ágyuk mellett mindig egy jegyzetfüzet, nehogy elfelejtsék felírni a kreatív víziókat. A hét második felében a csillagjegy szülötteinek otthonukra és családjukra kell jobban odafigyelniük. Bár azt gondolták, hogy remekül megoldották a munka-magánélet egyensúlyt, mégis minden jel arra utalhat, hogy ez nem sikerült igazán.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

A héten végre visszanyerhetik az erejüket a Rákok. Párkapcsolatukat most stabilabbnak érezhetik a csillagjegy szülöttei, mint az elmúlt hetekben. Sikerül tisztázniuk a nézeteltéréseket végre. Kiderül, ki az, aki próbált keresztbe tenni a Rákoknak. Érdemes odafigyelni az emberek hátsó szándékára is a héten a csillagjegy szülötteinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Újra kell tervezniük a költségvetésüket a héten az Oroszlánoknak, mivel váratlan kiadások merülhetnek fel. Szerencsére meglepő helyről nagy bevételre is számíthatnak a csillagjegy szülöttei, így a pénzügyi szakadékot megússzák. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

A héten már a következő nyaralásukról álmodozhatnak a Szüzek. Ami még fontosabb: arról a személyről is, akivel mennének. Most jó eséllyel kerül sor végre egy randevúra azzal, akivel már régóta szerették volna szorosabbra fűzni a szálakat a csillagjegy szülöttei. Ne siettessenek azonban semmit!

A Mérleg jegyében váratlan eseményekre számíthatunk a heti horoszkóp szerint a 2023. szeptember 23-tól kezdődő héten

A Mérleg jegyében váratlan eseményekre számíthatunk a heti horoszkóp szerint a 2023. szeptember 23-tól kezdődő héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Sokat tanultak magukról az elmúlt hetekben a Mérlegek, amit a következő napokban készpénzre válthatnak. A munkájukban előrelépésre számíthatnak, ami mind anyagilag, mind megbecsülésben sokat jelent majd a csillagjegy szülötteinek! Párkapcsolatukban ideje elköteleződniük a Mérlegeknek, ha valóban komolyan gondolják.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Párkapcsolatukért kell harcolniuk a héten a Skorpióknak. Karrierjükben fizetésemelésre számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Ehhez még szükség lehet néhány utolsó simításra, ám nem kell aggódniuk, minden a helyére kerül. Élvezzék a pihenést a Skorpiók, mert sokat dolgoztak érte!

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Próbálják megtalálni a rendszert a hétköznapi teendőikban a Nyilasok a héten. Ám annyi új és izgalmas dolog vonja el a figyelmüket, hogy nagy nehézséget okoz betartani a tervezett menetrendet. Ez feszültséget szülhet a csillagjegy szülötteinek párkapcsolatában is. Döntsék el, mi a legfontosabb számukra, és ezt tegyék az első helyre a Nyilasok! A többi csak utána jöjjön.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Muszáj lesz kockáztatniuk a héten a Bakoknak. Nagyon sokat költöttek a nyáron arra, hogy képesek legyenek a munkájukat egyensúlyban tartani. Ha most feladják, minden energia és pénz kárba vész. Tartsanak ki a csillagjegy szülöttei, mert a hét második felében meglepő helyről kaphatnak támogatást!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

Új kalandokra számíthatnak a héten a Vízöntők. Ám mielőtt még fejest ugranának bele, érdemes átgondolniuk, hosszú távon milyen hatásai lehetnek ennek az életükre. A csillagjegy szülöttei rájöhetnek, hogy hideg fejjel kell megfontolniuk a döntést, mert a pillanatnyi érzelmeik olyan helyzetbe sodorhatják őket, ahonnan már nincs visszaút.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 25-től

A kapcsolatok (és nem csak a romantikus viszonyok) lesznek a Halak figyelmének középpontjában a héten. Legyenek óvatosak, mert valaki megpróbálhatja befolyásolni a véleményüket és szembefordítani egy olyan emberrel, aki eddig fontos volt a csillagjegy szülöttei számára. A hét második felében láthatnak majd tisztábban a Halak, addig ne hozzanak végleges döntést.

Forrás: Pure Wow, fotó: Unsplash, Getty Images