Heti horoszkóp 2023. október 2-től: merész lépésekkel indul az új hónap első hete

2023. október 02.
Az új hónap első hete fennkölt hangulatban indul. A csillagjegyek merész lépésekre szánhatják el magukat a következő napokban a heti horoszkóp szerint. Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok a 2023. október 2-től kezdődő héten az egyes csillagjegyeknek!
heti horoszkóp 2023 október 2-től
  • Mind a Merkúr és Vénusz kapcsolódik a zavart keltő Uránuszhoz, ami meglepetéseket tartogat a héten a csillagjegyeknek.
  • A támogató energiáknak hála a kockázatos lépések is sikerrel kecsegtetnek a 2023. október 2-től kezdődő héten a heti horoszkóp szerint.
  • Az asztrológus azt tanácsolja a csillagjegyeknek, hogy most kezdeményezzenek, ha már régóta szeretnék valakivel szorosabbra fűzni az érzelmi szálakat.

A bolygóállások különösen kedvezőek a heti horoszkóp szerint a bátor lépések megtételére és a kezdeményezésre. A Merkúr erősíti a hódító Jupiter energiáit az asztrológus szerint, így jó híreket és nagy előrelépéseket tartogat a 2023. október 2-től kezdődő hét a csillagjegyeknek.

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2023. október 2-ről kezdődő héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Minden szem a Kosokra szegeződik a héten. Egyszerre érzik magukat erősnek és sebezhetőnek a csillagjegy szülöttei. Váratlan lehetőségek kerülhetnek a Kosok elé, melyekkel az életük új irányt vehet. Ám ehhez meg kell tanulniuk az egyik legnehezebb feladatot az életben: az elengedést. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Ideje, hogy a Bikák a héten végre kijelentkezzenek a mókuskerékből, és tartsanak egy kis szünetet. Használják ki ezt a pihenést az inspiráló gondolatok szabadon engedésére. Ez hozzásegítheti a csillagjegy szülötteit, hogy befejezzenek valamit, amire már a nyár közepe óta nem volt lehetőségük.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Ez a hét a bulizásé lesz az Ikrek életében. Életük legvadabb éjszakáját élhetik át a hét második felében a csillagjegy szülöttei a legjobb barátaikkal. Ha túltették magukat a másnapon, muszáj lesz a feladataikkal is haladniuk. Szerencsére a bolygóállások megkönnyítik a megoldások megtalálását. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Áttörés várható a Rákok karrierjében a héten. Előléptetésre, saját üzlet elindítására számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Úgy érezhetik, hogy a lehetőségeik száma végtelen, csak meg kell tenniük az első lépést. Ám egyúttal a nyomást is érezhetik magukon, hiszen példaképnek tekintik őket sokan. Ügyeljenek azonban rá, hogy határozottan húzzák meg a határt a munka és magánélet között.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Nagy kaland vár a héten az Oroszlánokra. Ez lehet egy valódi utazás, de előfordulhat, hogy fizikailag nem mozdulnak ki az otthonukból a csillagjegy szülöttei, életük viszont gyökeresen átalakul rövid idő alatt. Fontos azonban, mielőtt döntést hoznak, jól járjanak utána a dolgoknak. Az információk, amiket megtudnak, befolyásolhatja a karrierjüket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

A héten most olyan dolgok kerülhetnek előtérbe a Szüzek életében, amik általában meghúzódnak az árnyékban. Áttörést érhet el a terápiában, kellemetlen beszélgetésre kerülhet sor a pénzzel kapcsolatban párjával, a munkahelyén is pénzügyi problémák merülhetnek fel. A Merkúr segíthet, hogy a hét végére elsimuljanak a hullámok.

A Mérleg jegyében támogató bolygóállásokkal kap új lendületet az életünk a heti horoszkóp szerint 2023. október 2-től kezdődő héten

A Mérleg jegyében támogató bolygóállásokkal kap új lendületet az életünk a heti horoszkóp szerint 2023. október 2-től kezdődő héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

A Mérlegek párkapcsolata új irányt vehet a héten. Rengeteg csodálatos emberrel találkozhatnak a csillagjegy szülöttei a napokban, ám ezek közül kevés bizonyul tartósnak. Ha egyedülállók és párt keresnek, a hét közepén váratlan helyen futhatnak össze valakivel, aki fontossá válhat a Mérlegek számára.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Hiányzik a Skorpiók motivációja a héten, ám ne aggódjanak amiatt, hogy most kevés dolgot húzhatnak ki a tennivalóik listájáról. A hét második felére megtörik ez a helyzet. Váratlan helyről szerezhetnek inspirációt, ami arra ösztönzi a csillagjegy szülötteit, hogy karrierjüket más irányba indítsák el.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Kreatív és romantikus hangulatban telik a hét a Nyilasok számára. Egy különösen tüzes első randevúra számíthatnak a csillagjegy szülöttei. A családosok meghitt pillanatokat tölthetnek el a gyerekeikkel. Végre teljesen átadhatják magukat a közös élményeknek és játéknak. Ugyanakkor ne lepődjenek meg a Nyilasok, ha egy rég nem látott barát felveszi velük a kapcsolatot. Csak örüljenek.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Hívjanak át néhány barátot a Bakok a héten. Ideje egy kicsit lazítani és ápolni a baráti kapcsolatait a csillagjegy szülötteinek. Most nem a munkájuk, hanem a magánéletük igényel több figyelmet. Ne halogassák az orvosi vizsgálatot tovább a Bakok, mert csak ronthat a helyzeten.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

Rengeteg új barátra tehetnek szert a héten a Vízöntők. Ideje végre közelebbről megismerniük a szomszédaikat, mert szükségük lehet a segítségükre. Jó, ha időnként nem zárkóznak el a csillagjegy szülöttei attól, hogy elmélyüljenek a futó kapcsolatok.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. október 2-től

A pénzügyeikben váratlan fordulat állhat be a héten. A Halak remek lehetőséget kaphat arra, hogy plusz pénzt keressen, ám ehhez figyelniük kell arra is, hogy ne költekezzenek túl. A Merkúr segít, hogy optimista hangulatban vágjanak bele az új projektekbe, és befejezzék azt, amit még a nyáron kezdtek el.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images, Unsplash