Heti horoszkóp 2023. szeptember 18-tól: friss kezdet lehetősége a csillagjegyeknek

2023. szeptember 18.
A hét kezdete jó lehetőségeket tartogat az újrakezdésre minden szempontból az asztrológus szerint. A csillagállások tökéletesek ahhoz, hogy tervezzünk és változtassunk az életünkön. A heti horoszkóp azt is megmutatja a 2023. szeptember 18-tól kezdődő héten, mire fókuszáljuk az energiáinkat.
Heti horoszkóp 2023. szeptember 18-tól
  • Hatalmas javulást érezhetünk a heti horoszkóp szerint az egészségünkben, karrierünkben vagy a hétköznapokban a 2023. szeptember 18-tól kezdődő héten.
  • A csillagjegyek végre tisztán átlátják a fontos helyzeteket és jó döntést hozhatnak.
  • A bolygóállások plusz motivációt adhatnak, hogy képesek legyünk elindítani a változást életünkben.

Végre véget ért a Merkúr retrográd, így az életünkből eltűnnek az apró, bosszantó balesetek, nyugodtabb vizekre evezhetünk. A csillagjegyek úgy érezhetik, végre felszáll a köd, tisztábban látnak. A 2023. szeptember 18-tól kezdődő hét pont ezért tökéletesen alkalmas lesz a heti horoszkóp szerint az újrakezdésre. Mivel mindez a Szűz jegyében történik, még az extra motiváció is meglesz ahhoz, hogy más vágányra tegyük az életünket.

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok a heti horoszkóp szerint a 2023. szeptember 18-tól kezdődő héten a csillagjegyeknek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Visszatér a munkához a Kos a héten, ami a Merkúr retrográd miatt az utóbbi hetekben eléggé döcögött. Ismét motiváltnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, már a hét elején több dolgot húzhatnak ki a tennivalóik listájáról, mint az elmúlt időszakban összesen. Egy új munkalehetőség is kopogtathat, amit érdemes számításba vennie. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Igazi önbizalomerősítő löketet kaphatnak a Bikák a héten. Ismét érzik magukban a kreativitást, ami megmutatkozik munkájukban is. Egészen új nézőpontból közelíthetnek a megoldáshoz a régóta húzódó projektekben. A párkapcsolatában végre tisztázódik, mit is akarnak egymástól valójában. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

A Merkúr retrográd után végre élvezhetik a nyugodt otthoni légkört az Ikrek a héten. Megtervezhetik, merre induljanak tovább az életükkel. Tisztábban láthatnak bizonyos eseményeket a gyermekkorukkal kapcsolatban, ami feloldhatja a kommunikációs gátakat szeretteivel.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Tele lesznek új ötletekkel a héten a Rákok. Remek tanulási lehetőségek adódhatnak a hét második felében a csillagjegy szülötteinek. Utazással kapcsolatos terveiket az ősszel valóra válthatják a Rákok, most megtalálják azt az embert, aki segít ebben. Testvérével vagy közeli barátjával félreértések adódhatnak, amit csak a hét végére sikerül tisztázniuk.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Végre sikerülhet a héten kitalálniuk az Oroszlánoknak, mihez kezdjenek a munkájukban. Rengeteg új ötletük támad, és egy jól jövedelmező munkalehetőség is adódhat. Gondolják át azonban, érdemes-e a pillanatnyi nagyobb nyereség miatt odadobni a biztos hátteret. Váratlan kiadások terhelhetik meg az Oroszlánok pénztárcáját a hétvégén.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Energikusnak és tettre késznek érzik magukat a Szüzek a héten. Készen állnak arra, hogy megvalósítsák személyes céljaikat vagy új dolgokat tanuljanak. Sokkal magabiztosabbak lesznek a következő napokban a csillagjegy szülöttei, ám szívesebben töltik egyedül az idejüket. Most jó alkalom adódik, hogy változtassanak a külsejükön a Szüzek.

A 2023. szeptember 18-tól kezdődő héten már nem érezteti hatását a Merkúr retrográd a heti horoszkóp szerint

A 2023. szeptember 18-tól kezdődő héten már nem érezteti hatását a Merkúr retrográd a heti horoszkóp szerint

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Most mélyebb bepillantást nyerhetnek a tudatalattijukba a Mérlegek. A héten végre lesz terük és idejük arra, hogy egyedül legyenek, és átgondolják az elmúlt hetek történéseit. Közeli ismerőseik tanáccsal fordulhatnak a csillagjegy szülötteihez, ne tagadják meg a segítséget attól, akinek szüksége van rá.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Most úgy érzik a Skorpiók, szükségük van más emberek társaságára. A héten több jó alkalom is adódik, hogy együtt legyenek másokkal. Egy új párkapcsolat is kialakulóban lehet a csillagjegy szülötteinek a következő időszakban. A Skorpiók egyre tisztábban láthatják, milyen emberekre van szükségük az életükben.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. szeptember 8-tól

Végre érzik magukban a héten a lelkesedést a Nyilasok a munkájuk iránt. Ez meg is látszik a teljesítményükön, amit a főnökeik is értékelnek. A héten új projekteket bízhatnak a csillagjegy szülötteire, de akár fizetésemelést is kilátásba helyezhetnek nekik. Párkapcsolatukban is készen állnak a Nyilasok a mélyebb elköteleződésre. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

A héten csak úgy szívják magukba az új információkat a Bakok. Ez nem hiábavaló, fontos részei annak a kirakósnak, amivel megoldhatják végre a munkahelyi problémájukat. Most jó alkalom adódik, hogy utazással kapcsolatos terveiket a megvalósítás felé tereljék a csillagjegy szülöttei. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

A héten önmagukról tudhatnak meg új dolgokat a Vízöntők. Ez az önmegismerési folyamat fontos lépcsőfok a párkapcsolati problémáik megoldásában, figyeljenek jól ezekre a hangokra a csillagjegy szülöttei. A pénzügyeikben muszáj tudatosabbnak lenniük a Vízöntőknek, mert nagy kiadások várhatók. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. szeptember 18-tól

Muszáj a héten a Halaknak a párkapcsolatukat előtérbe helyezni. Ne hazudjanak saját maguknak a csillagjegy szülöttei, csak akkor tisztázhatják a félreértéseket. Fontos döntést kell hozniuk, ami hatással lesz nem csak a munkájukra, de a magánéletükre is. Meglepő helyről kaphatnak hasznos tanácsot a Halak.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash