Horoszkóp és nyári napforduló 2023: itt az idő a cselekvésre

2023. június 21.
A nyári napfordulót június 21-én ünnepeljük. Ez az időszak új energiával tölti fel a csillagjegyeket, hogy valóra váltsák álmaikat a horoszkóp szerint. Mutatjuk, mit várhatunk a csillagoktól 2023-ban!
Horoszkóp és nyári napforduló 2023
  • Június 21. a nyári napforduló időpontja, ez a csillagászati nyár kezdete.
  • Ez a pogány hitvilágban a tűz ünnepe, jó alkalom, hogy a saját sikereinket és győzelmeinket ünnepeljük, ugyanakkor erőteljes energiákat kaphatunk a fejlődésre és megújulásra az asztrológus szerint.
  • Akár a tökéletes pár megtalálásáról, vagy egy nyaralásról álmodunk, most olyan erős energiákkal töltődhetünk fel, melyekkel valóra válthatjuk ezeket az ábrándokat.

A nyári napforduló mindig különleges időpont az évben. Ilyenkor az univerzum olyan erős energiákat küld felénk, melyek segíthetnek, hogy valóra váltsuk az álmainkat. Természetesen az egyes csillagjegyeknél másként játszik szerepet a nyári napforduló, az élet más területén érvényesülnek ezek a megújító energiák.

Mutatjuk, a 2023-as nyári napforduló mit tartogat az egyes csillagjegyeknek a horoszkóp szerint!

A Kos (március 21. – április 19.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Nagy változásokra számíthat a Kos a nyári napfordulón idén. Késztetést érezhetnek egy új kreatív hobbi elkezdésére a csillagjegy szülöttei. Ez most jó időszak, hogy szélesítsék a látómezejüket és élvezzék azt, hogy még csak most ismerkednek valamivel. Felébreszti a nyári napforduló a kalandozó szellemet is a Kosokban, a szó szoros és átvitt értelmében is utazásra indulhatnak.

A Bika (április 20. – május 20.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Itt az ideje, hogy lelassuljanak a csillagjegy szülöttei. Idén nyáron lazítsanak és semmit se erőltessenek a Bikák, élvezzék a jelent. Ez létfontosságú most, mert az életükben uralkodó káosz reménytelen harcnak tűnhet. A megoldást is segíthet megtalálni, ha a nyári napfordulón benyomják a megállító gombot a csillagjegy szülöttei egy pillanatra.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Úgy érzik az Ikrek, jó lenne végre egy komoly kapcsolatban élni? Ezen a nyári napfordulón most megtörténhet. Fókuszáljanak egyetlen emberre és a családjukra, az uralkodó bolygók most támogatják, hogy erősebb kötődés alakuljon ki a környezetükben élőkkel. Akár új szálak is létre jöhetnek a már meglévők mellett. 

A Rák (június 21. – július 22.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Eljön a Rákok ideje, most bátran ragyoghatnak! A nyári napforduló a Rák jegyének kezdete is az asztrológiában, így tökéletes az alkalom, hogy újra felfedezzék saját magukat a csillagjegy szülöttei. Mondjanak igent minden utolsó pillanatban adódó tervre és meglepetés-meghívásokra, érezzék, hogy élnek!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

A nyári napforduló tüzes energiákkal tölti fel az Oroszlánokat, sokkal erősebb késztetést érezhetnek az önkifejezésre. Sokkal spontánabbak lehetnek a csillagjegy szülöttei, különösen a romantikus kapcsolataikban, még többet flörtölhetnek és szórakozhatnak. Ha egyedülállók, ne csak olyanokkal randizzanak, aki általában az esetük, ha kapcsolatban élnek, fűszerezzék meg a hálószobai életüket!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

A csillagjegy szülöttei imádják a nyarat, mivel a több napsütés energiával tölti fel őket. A nyári napfordulón biztos, hogy a tennivalóik listájának végére érnek. Ám most ne csak a jelenre fókuszáljanak, jó alkalom adódik arra is, hogy a jövőbeni terveik elérésére konkrét lépéseket tegyenek.

A nyári napforduló a csillagjegyek minden porcikáját energiával tölti fel

A nyári napforduló a csillagjegyek minden porcikáját energiával tölti fel

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Új lehetőségekre és frissítő új találkozásokra számíthatnak a Mérlegek a nyári napfordulón. idén meglepő helyen bukkanhatnak kreatív közösségre a csillagjegy szülöttei. Csak túl kell lépniük a bizonytalanságaikon és kilépni a komfortzónájukból. 

A Skorpió (október 23. – november 21.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Míg a többi csillagjegy fejest ugrik a nyári szórakozásba, a Skorpiók számára a munka frontján várhatók nagy változások a nyári napfordulón. Új, nagy projektek vannak a láthatáron a horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek, ne féljenek elvállalni!

A Nyilas (november 22. – december 21.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Kövessék a megérzéseiket a Nyilasok a nyári napfordulón. Váratlan új lehetőségek és hirtelen felbukkanó személyek zavarhatják fel az állóvizet a csillagjegy szülötteinek életében a horoszkóp szerint. Sokkal optimistábbak lehetnek ezen a nyári napfordulón, nem alaptalanul!

A Bak (december 22. – január 19.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Nem erőssége a Bakoknak feltárni a sebezhetőségüket, ám a nyári napforduló most a megbocsátás fontosságára hívhatja fel a csillagjegy szülötteinek figyelmét. Annyi dráma és konfliktus volt az utóbbi hónapokban a Bakok baráti körében, most végre megoldódhatnak a horoszkóp szerint ezek a helyzetek. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Van, aki forrón szereti, és ez a nyári napforduló igencsak felfűti a Vízöntők körül a hangulatot! Végre megtörik a jég valakivel, akivel már régóta kerülgetik egymást. Ha párkapcsolatban élnek, most igazán szenvedélyes napok köszöntenek a rájuk. 

A Halak (február 19. – március 20.) erre számíthat a 2023-as nyári napfordulón

Már egy ideje úgy érezhették a Halak, hogy szétszakadnak, mert mindenki tőlük várja a megoldást. Most a nyári napforduló meghozza végre a várva várt szünetet. Mintha végre felbukkanhatnának a felszínre egy mély levegővételre, úgy kellett már ez a csillagjegy szülötteinek, mint az oxigén a fuldoklónak. Június 21. a horoszkópjuk szerint megnyitja a kapukat a Halak előtt, csábító lehetőségeket tárva fel. Lépjenek közelebb ahhoz az élethez a csillagjegy szülöttei, amire vágynak!

Forrás: Reader’s Digest, fotó: Unsplash