Szerelmi horoszkóp: ezeknek a csillagjegyeknek javul a párkapcsolata a Kos jegyébe lépve

2024. március 19.
Három csillagjegy számára határozottan javulást hozhat a párkapcsolatában a húsvét előtti időszak 2024 márciusában a Kos jegyében, ha képesek nyitott szívvel fordulni párjuk felé.
Szerelmi horoszkóp tavasz
  • Érzelmileg megterhelő lehet a csillagjegyek számára a váltás a Halak jegyéből a Kosba. 
  • Három csillagjegy szerelmi élete jelentősen javulhat, ha képesek nyitottan állni a vitás helyzetek rendezéséhez.
  • 2024 márciusában a horoszkóp szerint a párkapcsolatunkon lesz a hangsúly.

A horoszkóp szerint a csillagjegyek szerelmi életét a Szaturnusz energiái határozzák meg a következő hetekben. A Vénusz segít, hogy jobban kimutathassuk a másik iránti érzéseinket, míg a Hold együttállása a Jupiterrel feszültségeket hozhat a csillagjegyek párkapcsolatába. Ám három csillagjegy számára ezek a bolygóállások kifejezetten javulást hozhatnak a szerelmi életükbe 2024 tavaszán.

Ennek a 3 csillagjegynek a szerelmi élete javul a horoszkóp szerint 2024 márciusában

1. Ikrek (május 22. – június 21.)

A következő időszakban az Ikrek képes lesz a gyakorlatba is átültetni a korábbi párkapcsolataiból tanultakat és a leckéket, amiket az élettől kapott. Most már tudják, hogy amit átéltek, nem volt hiábavaló. A csillagjegy szülöttei tisztában vannak vele, mitől működik egy szerelem, és nem követik el újra ugyanazokat a hibákat. 

2024 márciusa szerencsés lesz az Ikreknek szerelem terén a szerelmi horoszkóp szerint. Nem kell erőltetniük semmit, egyszerűen hagyniuk kell csak, hogy a párjuk is érvényesülhessen. A következő hetekben a hallgatás művészetét kell tökélyre fejleszteniük a csillagjegy szülötteinek, és jelentős javulást tapasztalhatnak a párkapcsolatukban.

2. Rák (június 22. – július 22.)

Szeretik maguknak megtartani az érzéseiket és gondolataikat a Rákok, nem osztanak meg mindent másokkal, még a párjukkal sem. A következő hetekben elgondolkodhatnak rajta a csillagjegy szülöttei, hogy megéri-e egyedül megküzdeniük mindennel, hiszen a párjuk sosem lépi át a Rákok által húzott határokat, bízhatnak benne. 

Ha sikerül kilépniük a csillagjegy szülötteinek a komfortzónájukból, a szerelmi horoszkóp szerint most kiderülhet, hogy a párjuk milyen mélyen tiszteli őket és a kéréseiket. A szerelmük új szintre léphet és sokat javulhat a kapcsolatuk.

3. Vízöntő (január 21. – február 19.)

Már egy ideje érezhetik a Vízöntők, hogy kicsit nyitottabbnak kellene lenniük a párjukkal. Bár a szerelmük nem hányja ezt a szemükre, a csillagjegy szülöttei most elérkezhetnek arra a pontra, amikor végre megnyílnak a másik előtt teljesen. 

A szerelmi horoszkóp szerint a bizalmuk megmutatása sokkal nyugodtabbá teszi 2024 márciusában a szerelmi életüket. A csillagjegy szülöttei megérthetik, hogy létezik szabadság párkapcsolaton belül is.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash, Getty Images