Ez a három csillagjegy egyszerűen retteg a szingliségtől

2024. április 04.
Az alábbiakban azt a három csillagjegyet mutatjuk be, akik akkor stresszelnek a legjobban, amikor egyedülállóak.
Csillagjegyek szingliség

Míg egyes csillagjegyek kifejezetten élvezik az egyedüllétet, a következő három csillagjegy megállás nélkül a szerelmet keresi. Ezek a csillagjegyek utálnak egyedül lenni, ezért úgy állnak a randizáshoz, mintha az egy főállású munka lenne, és addig nem hagyják abba a keresgélést, amíg nem találnak partnert.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika ritkán érzi magát teljesnek, amíg nem találja meg a párját. A Vénusz, a szerelem bolygója által uralt jegyként folyamatosan első randevúkról, romantikus vacsorákról és mindent elsöprő szerelemről álmodozik.

Ha nem forgolódik körülötte a nap minden órájában potenciális udvarlók hada, az unalom és a kétségbeesés mély gödrébe zuhan. Inkább folytat unalmas beszélgetéseket, minthogy magában legyen.

Végső soron azonban a célja, hogy találjon egy jó, hosszú távú partnert, hogy aztán belesüllyedhessen egy kényelmes, meghitt rutinba. Föld jegyűként stabilitásra vágyik, és nem bánja az unalmas részeket sem, amikor egy kapcsolatban megállapodik. Valójában ezt szereti a legjobban. Megnyugtatónak találja, ha egész hétvégén netflixezhet a párjával.

Rák (június 21 – július 22)

A Rákot a Hold uralja, amely a biztonság minden formáját megtestesíti, beleértve az érzelmi biztonságot is. Ez az empatikus vízjegy profi abban, hogy megvigasztalja a körülötte lévőket, de azt is szereti, ha róla gondoskodnak.

A Rák vágyik a párkapcsolat stabilitására és könnyedségére, ezért gyakran elveszettnek és csapongónak érzi magát, amikor egyedülálló. Mivel a Rák a születési horoszkópban az otthon felett uralkodik, sok energiát fektet abba, hogy találjon valakit, akivel fészket építhet.

Akkor érzi magát a legjobban, ha a párja mellett ébredhet, ha valakihez hazatérhet, és semmit sem szeretne jobban, mint egy olyan társat, akit dédelgethet. A Rák szeret vidám randevúkat szervezni és apró ajándékokkal meglepni a párját, ettől érzi teljesnek magát.

parkapcsolat-intimitas-szex

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg életében mindig sok a stressz, ha egyedülálló. Annyira vágyik egy partnerre, hogy még akkor is képes titokban a Tindert böngészni, ha éppen egy randin ül valakivel. Ha azt érzi, hogy egy kapcsolat nem vezet sehova, már a következőn jár az esze.  

A küldetése? Hogy minél gyorsabban megszerezze a kiszemeltjét. Folyamatosan keresi a társát, és ez azért van, mert a Mérleg a születési horoszkópon belül az 1:1 kapcsolatok, házasságok és partnerségek hetedik háza felett uralkodik. Hajlamos beérni egy stresszes kapcsolattal, a szinglilét nyugalmával szemben, amíg van kivel beszélgetnie. 

A Vénusz által uralt jegyként a Mérleg természetéből fakadóan imád flörtölni. Szereti a szerelmet, de vágyik a figyelemre is. Ha senki nincs a láthatáron, elkezd becsavarodni. Ahelyett, hogy hátradőlne és várná, hogy valaki az útjába kerüljön, inkább folyamatosan panaszkodik a barátainak, hogy mennyire utál egyedül lenni.

Forrás: Bustle Fotó: Getty Images