Doku- és fikciós sorozatpremierekkel köszönti az április a Disney+

2024. április 02.
Öveket becsatolni, mert izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatremierek érkeznek áprilisban a Disney+-ra. Egy biztos: drámában és érzelmekben nem lesz hiány.
Doku- és fikciós sorozatpremierekkel köszönti az április a Disney+

Dokumentumsorozatokkal köszönti az áprilist a Disney+. A Vanderpump Villával betekinthetünk Lisa Vanderpump és személyzetének mindennapjaiba. A Bon Jovi-rajongóknak érkezik a négy epizódból álló Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story minisorozat, és még közelebbről ismerhetik meg a negyvenéves zenekart. Az állatszeretőknek pedig a Secret of the Octopust érdemes megnézniük, amiből kiderül, hogy miért is olyan különlegesek a polipok.

A Disney+ a drámakedvelők számára is tartogat meglepetéseket a premierek között. Az FX Viszály: Capote és a hattyúkból kiderül például, hogy Truman Capote hogyan vált az elithez tartozó nők bizalmasává, és miként okozta egy árulás a vesztét. A romantikázni vágyóknak a The Greatest Hits lesz a legjobb választás.

Áprilisi premierek a Disney+-on:

1. Vanderpump Villa

A dekadencia és a kicsapongás találkozik egy dokudráma-sorozatban, ami Lisa Vanderpump gondosan kiválasztott személyzetének napjait követi a Vanderpump-villában, a Chateau Rosabelle nevű exkluzív francia birtokon, ahol dolgoznak, élnek és szórakoznak. A Vanderpump Villa első része már streamelhető a Disney+-on.

2. A nyomozó / Tracker

A nyomozó főszereplőjét,  Colter Shaw-t  játszó Justin Hartley egy magányos túlélő, aki megtorlást keresve járja az országot. Profi nyomkövetőként segít a magánembereknek és a bűnüldöző szerveknek mindenféle rejtély megoldásában, miközben saját szétszakadt családjával is meg kell küzdenie. A Jeffery Deaver The Never Game című bestsellere alapján készült sorozat, A nyomozó április 3-tól streamelhető a Disney+-on.

3. Iwájú

Az Iwájú egy eredeti animációs sorozat, ami egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az cselekmény a jómódú szigetről származó fiatal lány, Tola és a technológia iránt érdeklődő legjobb barátja, Kole felnőtté válásának történetét meséli el, akik felfedezik a világunkban rejlő különböző titkokat és veszélyeket. Az Iwájú premierje április 10-én lesz a Disney+-on.

4. The Greatest Hits

Harriet rájön, hogy a művészet az életet imitálja, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben, méghozzá szó szerint. Időutazása közben egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra a múltat, a jelenben pedig épp egy új szerelmi kapcsolata alakul. Mialatt a zene és az emlékek közötti hipnotikus kapcsolaton keresztül barangol, elgondolkodik: ha meg is tudná változtatni a múltat, vajon meg kellene-e tennie? A The Greatest Hits április 12-től nézhető a Disney+-on.

5. Bluey: A jel / Bluey ‘The Sign’

Ez a humoros sorozat őszinte bepillantást enged a Pásztor család életébe. Bluey, a határtalan fantáziával bíró ausztrál pásztor kölyökkutya szereti játékos kalanddá változtatni a mindennapokat. Kishúgával, Bingóval együtt belevetik magukat a világ felfedezésébe. A Bluey két új epizóddal bővül ebben a hónapban. Az elsőt, a Szellemkosár című részt április 7-én mutatják be, a 28 perces különkiadás, a Bluey – A jel pedig április 14-én érkezik a Disney+ felületére.

6. FX viszály: Capote és a hattyúk / FX’s Feud: Capote vs. The Swans

Az FX Viszály – Capote és a hattyúk című sorozat a híres íróról, Truman Capoteról szól. A férfi egykor az elit társaság krémjébe tartozó hölgyek bizalmasa volt, akiket ő hattyúknak becézett. Árulása azonban tönkretette ezeket a kapcsolatokat, őt magát száműzte az előkelő közegből, és az önpusztítás spiráljába taszította, amelyből végül sosem talált kiutat. A sorozat premierje április 17-én lesz a Disney+-on.

7. A polipok titkai / Secrets of the Octopus

A polipok a Földön olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség arra, hogy egy szemgolyónyi nagyságú téren átpréseljék magukat. James Cameron, az Oscar-díjas filmrendező és a National Geographic felfedezője, a díjnyertes Secret of franchise következő részével tér vissza. A háromrészes produkció a polipok egyedülálló szuperképességeit, rendkívüli intelligenciájukat és titkos szociális életüket tárja fel.

Annyi felfedeznivaló van még ezekkel a furcsa és csodálatos élőlényekkel kapcsolatban, amelyek elég intelligensek ahhoz, hogy szerszámokat használjanak, átalakítsák a testüket, más állatokat utánozzanak, vagy akár más fajokkal kommunikáljanak. A díjnyertes színész, Paul Rudd narrációjával és a National Geographic kutatójával, a Wayfinder-díjas tudományos kommunikációs szakemberrel, Dr. Alex Schnell közreműködésével készült Secret of the Octopus minden eddiginél közelebb visz minket ezekhez a megfoghatatlan lényekhez. A Secrets of the Octopus április 22-től nézhető a Disney+-on.

8. Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story

A Thank You, Goodnight – The Bon Jovi Story című négyrészes sorozat az ikonikus zenekar, a Bon Jovi hősies múltját és bizonytalan jövőjét mutatja be. A már 40 éve a rock ‘n roll bálványai közé tartozó zenekari tagok a szakadék szélére kerülnek, amikor az énekes sérülése a teljes leállással fenyeget. A sorozat premierje április 26-án lesz a Disney+-on.

Forrás: Disney+, Fotó: IMDB