Heti horoszkóp 2024. április 8–14. – Igazán szeszélyes április

2024. április 08.
Roppant hektikus időszak 2024 áprilisa a csillagjegyek számára. A heti horoszkóp szerint 2024. április 8–14. között a Merkúr retrográd kavarja fel leginkább az állóvizet. Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek az előttük álló héten!
Heti horoszkóp 2024. április 8-14-
  • Csupa változásból állnak a csillagjegyek napjai a heti horoszkóp szerint 2024. április 8. és 14. között.
  • A Kos új szerelemre számíthat, ám a Merkúr retrográd lehet, hogy megnehezíti a bimbózó románc elmélyülését.
  • Bármi is történjék, a heti horoszkóp azt tanácsolja, hagyjunk elég időt és teret magunknak a töltekezésre és megújulásra.

A heti horoszkóp elég zsúfolt napokat ígér 2024. április 8. és 14. között. A Merkúr retrográd mindent felboríthat az életünkben, így nehezen találjuk a kapaszkodókat a mindennapokban. Fontos, hogy az alapvető napi rutinunkat a helyén tartsuk, hogy megőrizzük a testi-lelki egészségünket a feszült időszakban is. Bármi is történjék, a heti horoszkóp azt tanácsolja, szakítsunk időt a testi-lelki megújulásra és feltöltődésre.

Mutatjuk, a heti horoszkóp a Merkúr retrográd kellős közepén mit ígér az egyes csillagjegyeknek 2024. április 8–14-ig.

Az egyes csillagjegyek heti horoszkópja 2024. április 8–14-ig

1. KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 20.)

Fontos változások történnek a héten a Kos életében. Itt az ideje, hogy mélyen és őszintén magukba nézzenek a csillagjegy szülöttei. A Merkúr retrográd minden felforgató hatásával együtt lehetőséget ad a Kosnak arra, hogy rátaláljon a valódi énjére. A heti horoszkóp azt tanácsolja, a csillagjegy szülöttei fókuszáljanak az előttük álló napokban az egészségükre. Meditáljanak és gyakorolják a mindfulnesst, mert ez stabil támasz lehet a hétköznapokhoz és az új utak megtalálásához.

2. BIKA (ÁPRILIS 21. – MÁJUS 21.)

Ez a hét tele lesz meglepetésekkel a Bika számára. Ez azonban – köszönhetően a Merkúr retrográdnak – nem csak jót jelent. De ne aggódjanak a csillagjegy szülöttei, az előttük álló napok a megoldást is magukban hordozzák. A heti horoszkóp azt javasolja, töltsenek elég időt pihenéssel, mert nagyobb figyelmet kell szentelniük az egészségüknek. A hétvégén a párkapcsolatban adódhatnak félreértések, azonban nyugodt és tiszta kommunikációval áthidalják a nézetkülönbségeket.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Az a kérdés a héten, hol és hogyan szakíthatnak időt az összes ismerősükre az Ikrek. A csillagjegy szülöttei vegyék figyelembe, hogy akik körülveszik őket, hatással vannak arra, ahogy a világot látják és a jövőjüket alakítják. Bölcs dolog lenne a heti horoszkóp szerint, ha időnként elgondolkodnának a múltbeli eseményeken az Ikrek, mert csak így érthetik meg az előttük álló történéseket. 

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Keresztúthoz érkeznek a héten a Rákok. Dönteniük kell, merre mennek tovább, ez főként a karrierjüket érinti. A csillagjegy szülötteit egy régi barát segíti az egész jövőjükre kiható döntés meghozatalában. Tartsák szem előtt a heti horoszkóp szerint, hogy a régi beidegződések és a hagyományok nem feltétlenül jó tanácsadók. Hallgassanak a megérzéseikre a csillagjegy szülöttei!

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Egy olyan váratlan kalandba csöppenhetnek az Oroszlánok a héten, ami szélesíti a látásmódjukat és tágítja a régi beidegződéseiket. A heti horoszkóp szerint a következő napok meghatározzák majd, hogyan látják mások a csillagjegy szülötteit. A Merkúr retrográd kedvez a pletykáknak, ám ha nem dőlnek be ezeknek, hozzásegíti az Oroszlánokat, hogy mások valódi vezetőnek tekintsék őket.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Ezen a héten tényleg igaz lesz a Szűz életében, hogy minden befejezés egyben új kezdet. Most olyan ajtók nyílhatnak meg a csillagjegy szülöttei számára, amiről nem is álmodtak korábban. A heti horoszkóp azt tanácsolja, legyenek nyitottak, mert ha nem fogadják előítéletektől mentesen a lehetőségeket, bezárják maguk előtt ezeket az ajtókat. A Merkúr retrográd miatt nem árt azért az óvatosság a párkapcsolatban, mert tükröt tarthatnak a csillagjegy szülöttei elé, és nem feltétlenül tetszik, amit látnak benne.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Olyan dolgok derülhetnek ki a héten a Mérleg párkapcsolatában, amivel nehéz szembesülni. Nem kell ezért azonnal lerombolni mindent. A heti horoszkóp azt tanácsolja, hagyjanak időt, hogy leülepedjenek az események. A felhők mögül a hét második felében már felsejlenek a napsugarak, a megfelelő helyről kapott támogatással átvészelik a nehéz időszakot a csillagjegy szülöttei.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Nem végtelenek a Skorpió energiaforrásai, nem sérthetetlenek a csillagjegy szülöttei sem. A héten figyeljenek rá jobban, mire fordítanak figyelmükből, ne pazarolják felesleges dolgokra. A heti horoszkóp azt tanácsolja, mielőtt döntenének, mindig vegyék fontolóra, milyen hatással lehet ez az egészségükre, vitalitásukra. Kérjenek segítséget a csillagjegy szülöttei, engedjék meg, hogy az emberek meglepjék őket a szó pozitív értelmében!

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A héten úgy érzik a Nyilasok, hogy elfogyott a szenvedély az életükből. Át kell gondolniuk, mi az, ami igazán tűzbe hozza őket, inspirálja a mindennapokban. A Merkúr retrográd segítségével mélyen magukba nézhetnek a csillagjegy szülöttei, ahelyett, hogy valamilyen külső forrásból merítenének. Fontos döntést is kell hozniuk a Nyilasoknak a hét végén, amihez a heti horoszkóp szerint nem elég csak a szerencsére bízni magukat. Tudatosan át kell gondolniuk az érveket mellette és ellene.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A Bak fájdalmas emlékeket idézhet fel a gyermekkorából. Ideje a csillagjegy szülötteinek szembenézniük a múlttal, hogy boldogan és méltósággal élhessenek a jelenben. A heti horoszkóp szerint muszáj lesz kockáztatniuk a csillagjegy szülötteinek, különben egy remek lehetőséget szalaszthatnak el, amit később bánni fognak.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A világ problémáira helyben kell megoldást találnunk. A héten a mondást a saját személyes problémáikra kell alkalmazniuk a Vízöntőknek. A Merkúr retrográd miatt úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy a hullámok összecsapnak a fejük felett. A heti horoszkóp szerint lehet, hogy csak arra van szükség, hogy ne meneküljenek a konfliktusok elől a csillagjegy szülöttei. 

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten pénzügyi problémák merülhetnek fel a Halak életében, köszönhetően a Merkúr retrográdnak. Muszáj tudatosabban tervezniük az anyagiakkal kapcsolatos dolgokat, és lehet, hogy új munka után kell nézniük a csillagjegy szülötteinek. A hét második felében a horoszkóp szerint erre jó lehetőség adódhat.

Forrás: Chatelaine, fotó: Getty Images