5 csillagjegy, akik hátba szúrnak, ha nem vigyázol

2024. január 13.
Vannak, akiknek azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek. Az asztrológus elárulta, melyek azok a csillagjegyek, akik a csillagokat is leígérik az égről, de végül elárulnak és cserben hagynak minket.
Csillagjegy horoszkóp áruló
  • Ne lepődjünk meg az asztrológus szerint, ha az 5 csillagjegy valamelyike hátba szúr minket.
  • A csillagok figyelmeztetnek minket, kik azok, akikben jobb nem megbíznunk!
  • Mutatjuk, melyik 5 csillagjegy árul el a legnagyobb eséllyel!

Természetesen nem mindenki, aki az asztrológus által felsorolt 5 csillagjegybe tartozik, árul el minket. Viszont nagyobb esélye van annak, hogy ők lesznek azok, akik hátba szúrnak, ha sarokba szorítják őket, mint más  csillagjegybe tartozó személyek.

Az asztrológus elárulta azt is, mik az intő jelek az egyes csillagjegyek esetén, hogy jobb, ha nem bízunk meg bennük.

1. Az Ikrek (május 22. – június 21.) nagy eséllyel árul el a horoszkóp szerint

Ha arra kérik, hogy vagy harcoljon egy kapcsolatért, vagy lépjen le, az Ikrek az utóbbit választja. Kétarcú, impulzív csillagjegy, akiknél sosem tudhatjuk, mit várhatunk a következő másodpercben. Mivel különösen kommunikatív és magával ragadó az Ikrek egyénisége, nehezen hisszük el azt is végül róla, hogy valóban elárult minket.

2. A Nyilas (november 23. – december 21.) nagy eséllyel árul el a horoszkóp szerint

Nincs türelme, könnyen unatkozik, és nehezen kötelezi el magát valami vagy valaki mellett, ezért a Nyilas gyakran nem tartja be az ígéreteit. A szabadsága mindennél fontosabb számára, és nem habozik elárulni minket, hogy megtarthassa. Hiába ígért meg mindent és vallott szerelmet, hűséget előtte. Csak magunkat hibáztathatjuk, ha elhittük mindezt neki.

3. A Bak (december 22. – január 20.) nagy eséllyel árul el a horoszkóp szerint

A Bak csillagjegyűek is hajlamosak elárulni a másik embert, ha az érdekeik úgy kívánják

A Bak csillagjegyűek is hajlamosak elárulni a másik embert, ha az érdekeik úgy kívánják

Simán átlép akár a holttesteden is a Bak, csak hogy elérje a céljait. Számára a csak a testemen keresztül! felkiáltás sem jelent akadályt. Bármennyire is azt hittük, közel állunk hozzá, ha az útjába kerülünk, mi sem számítunk többet neki, mint egy idegen járókelő az utcán. Ha már elárult minket, utána a csillagjegy szülöttei azt is letagadják, hogy valaha ismertek.

4. A Skorpió (október 24. – november 22.) nagy eséllyel árul el a horoszkóp szerint

Titokzatos, manipulatív és bosszúálló, a Skorpióról azt tartják, az egyik legveszélyesebb csillagjegy a zodiákusban. Ugyanakkor az is tény, hogy ha bármilyen apróságot teszünk értük, ezerszeresen hálálják meg. Viszont ha ez ellenük irányul, számolnunk kell a bosszújukkal. Nem is egyszerűen bosszút állnak vagy elárulnak a csillagjegy szülöttei: hadjáratot indítanak ellenünk és pokollá tehetik az életünket.

5. A Bika (április 21. – május 21.) nagy eséllyel árul el a horoszkóp szerint

Könnyen elragadtatják magukat a Bikák, és hagyják, hogy a dühük olyan tettekre vezesse őket, amelyeket később megbánhatnak. De addigra mi is áldozatul eshetünk a csillagjegy szülöttei árulásának. A legrosszabb az egészben, hogy azt sem tudjuk, valójában ki az ellenségünk és honnan jött a támadás.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash, Getty Images