4 csillagjegy, aki 2024 tavaszán újra összejön az exével

2024. március 24.
Szép emlékeket őriznek szívükben a csillagjegyek volt párjukról, amit szívesen gyarapítanának tovább 2024 tavaszán a horoszkóp szerint. Mutatjuk, mely csillagjegyek jönnek össze újra az exükkel idén.
Szerelmi horoszkóp tavasz 2024.
  • Lehet, hogy csak a nosztalgia hajtja vissza a volt párjuk karjai közé a csillagjegyeket 2024 tavaszán?
  • A szerelmi horoszkóp elárulja, melyik az a 4 csillagjegy, akik nagy eséllyel jönnek össze újra az exükkel 2024 tavaszán.
  • A Kos jegyében minden lehetséges, a szerelmi horoszkóp szerint még az is, hogy újra feltámad a tűz a két volt szerelmes között.

Néha véget vetünk olyan kapcsolatoknak, amelyeket bárcsak visszakaphatnánk. A szerelmi horoszkóp szerint 2024 tavaszán négy csillagjegy nagy eséllyel ad második esélyt annak az embernek, akivel korábban már közös életet építettek, de aztán szakítottak.

Vannak olyan csillagjegyek, akik ha véget vetnek egy szerelemnek, soha többé nem néznek vissza. Négy csillagjegy azonban 2024 tavaszán a szerelmi horoszkóp szerint visszatalál az exéhez.

4 csillagjegy, akik a szerelmi horoszkóp szerint 2024 tavaszán második esélyt adnak az exüknek

1. Rák (június 22. – július 22.)

Természetüknél fogva arra törekszenek a Rákok, hogy megőrizzék maguk mellett a hozzájuk közel álló embereket. Nem véletlenül választják meg nagyon gondosan a csillagjegy szülöttei, kivel kezdenek romantikus kapcsolatot. Ha egyszer a szívükbe zárnak valakit, mindent megadnak nekik. 

Mivel erős késztetésük van a Rákoknak a nosztalgiára és szeretnek a korábbi szerelmeikre is visszagondolni, könnyen adnak még egy esélyt a másiknak a szakítás után is. A szerelmi horoszkóp szerint 2024 tavaszán is ez történik a csillagjegy szülötteivel, ám most már tudják, hol rontották el korábban, és mi az, amin közösen kell dolgozniuk, hogy ezúttal működjön a szerelmük.

2. Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Nem kifejezetten hősszerelmes típusok a Szüzek, viszont rendkívül hűségesek ahhoz, akit szeretnek. Ha esélyt látnak arra, hogy újra kapcsolatot kezdjenek valakivel, akit valaha szerettek, akkor nagy valószínűséggel élni fognak vele. 

Mivel a csillagjegy szülöttei a szokásaik rabjai, nagy eséllyel előfordul velük a horoszkóp szerint, hogy életükben csak egyszer lesznek igazán szerelmesek. Velük nagyon is lehetséges, hogy életükben csak egyszer lesznek szerelmesek. 2024 tavaszán eljöhet az a pillanat a szerelmi horoszkóp szerint, hogy visszafogadják volt párjukat, és visszatérjenek a meghitt szerelmi viszonyhoz.

3. Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Ha a Mérleg 2024 tavaszán visszafogadja volt párját, úgy érezheti a szerelmi horoszkóp szerint, hogy visszanyeri az elveszített egyensúlyt. A csillagjegy szülötteiben sohasem hunytak ki az érzelmek volt párjuk iránt, és a lelkükben a korábbi kapcsolat tulajdonképpen sosem ért véget teljesen. Lehet, hogy egy kis időre volt csak szüksége mindkettejüknek, de nem tűnnek el volt párjával egymás életéből sosem.

4. Halak (február 20. – március 20.)

Holisztikusan szemlélik az életet és a szerelmet a Halak. A csillagjegy szülötteinek így a szünet csak annyi, mint egy pislantás. Az elszakadást csak átmeneti állapotnak tekintik. Amikor volt párjuk ismét felveszi a Halakkal a kapcsolatot 2024 tavaszán a szerelmi horoszkóp szerint, meglepheti a másikat az a nyugodt bizonyosság, amivel a csillagjegy szülöttei fogadják a közeledést. 

A Halak tudta, hogy vissza fog térni hozzájuk a másik felük. Függetlenül attól, hogy miért hagyta el őket volt párjuk, a csillagjegy szülöttei számára mindez a múlté. Készen állnak a szerelmi horoszkóp szerint a továbblépésre és új, közös élményekre.

Forrás: Marie Claire Serbia, fotó: Unsplash