Ez a csillagjegy a legrosszabb barát az asztrológus szerint

2024. július 18.
Az állatövi jegyek közül különösen a makacssága és konoksága miatt történhet úgy, hogy ennek a csillagjegynek a szülöttei nem jó barátok. Mit mond az asztrológus? Melyik ez a jegy?
Ez a csillagjegy a legrossazbb barát
  • A makacsság nem a legkívánatosabb tulajdonság, ha barátságról van szó.
  • Az állatövi jegyek közül melyik a legrosszabb barát?
  • Nem könnyű kijönni ezzel az állatövi jeggyel, pont ezért nem is ő a legjobb barát.

Akár hiszünk a horoszkópban és az állatövi jegyekben, akár nem (itt például elolvashatjuk, mely csillagjegyek hisznek legkevésbé a horoszkópban), mégis van bennünk egy kíváncsiság azzal kapcsolatban, vajon a születési dátumunk milyen hatással van a személyiségünkre, életünkre? 

Az asztrológia azonban nemcsak erről szól, hanem a 12 állatövi jegy mindegyikét különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel határozza meg. Ezek a tulajdonságok az életünk minden területére vonatkoznak, a munkahelytől a szerelemig, valamint a barátságig.

De vajon melyik csillagjegy a legrosszabb barát? És milyen személyiségvonások teszik ezt az állatövi jegyet a zodiákus legrosszabb barátjává?

Ez a csillagjegy a legrosszabb barát

Az asztrológus szerint a Bika csillagjegy szülöttei a legrosszabb barátok a zodiákusban, mégpedig makacsságuk miatt. Ez az állatövi jegy ugyanis roppant határozott elképzelésekkel rendelkezik mindennel kapcsolatban, és nagyon nehezen változtat az álláspontján. Emiatt nem egyszerű egyezségre jutni a Bikákkal egy baráti társaságban. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne Bika jegyű barátunk. Annyit tesz ez a tulajdonság, hogy egyszerűen nehezebb velük egy hosszú és jó barátságot kialakítani és fenntartani velük. A Bika mellett szól, hogy roppant nagyszerű, különleges és tökéletességre törekvő személyiségek, akik barátként kifejezetten hűségesek, nem csak a saját elképzeléseikhez, de barátaikhoz is. Sosem hagyják cserben őket. Cserébe viszont együtt kell élniük a barátaiknak a fafejűségükkel.

Két másik csillagjegy, akik szintén nem túl jó barátok

Nem a Bika az egyetlen az állatövi jegyek között, akivel nehéz barátságban lenni. Az asztrológus szerint két másik olyan csillagjegy is akad, akik szintén nem a legjobb barátok. A Kos és az Oroszlán személyiségében az irányításra való törekvés és túlzott szenvedélyességük egy-egy ügy iránt megnehezítheti, hogy beilleszkedjenek a baráti társaságokba.

Forrás: Marie Claire Spain, fotó: Getty Images