3 csillagjegy, aki megszabadul a múlttól végre 2024 augusztusában

2024. július 23.
Az Oroszlán jegyébe lépve végre elengedhetik azokat a múltbeli kötelékeket ezek a csillagjegyek, melyek gúzsba kötik és nem engedik továbblépni, fejlődni őket. Melyik három állatövi jegynek hoz szabadulást a múlttól 2024 augusztusa a horoszkóp szerint?
3 csillagjegy, aki 2024 augusztusában leszámol a múltjával
  • 2024 augusztusától a horoszkóp szerint nem kísérti és húzza vissza a múlt többé ezt a három csillagjegyet.
  • Szép volt, jó volt, de elmúlt – melyik három csillagjegy léphet tovább az Oroszlán jegyében?
  • A három állatövi jegy szülöttei rádöbbenhetnek végre, hogy a múltbeli kapcsolat az, ami nem engedte fejlődni, előrelépni őket.

2024 augusztusában a horoszkóp szerint három csillagjegy is megszabadulhat a múlt visszahúzó erejétől, és végre arra fókuszálhatnak teljesen, ami a jelenben történik. Ez kell ugyanis ahhoz, hogy fejlődjenek és elérjék céljaikat. De melyik az a három csillagjegy, akik az Oroszlán jegyében végre megértik, hogy a múltbeli kapcsolat az, ami visszahúzta őket olyan sokáig?

A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy szabadul meg a múlttól 2024 augusztusában

1. Bika (április 21. – május 21.)

Nem a régmúlt az, aminek terheit a Bika végre levetheti magáról 2024 júliusában, hanem a közeli. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy az Oroszlán jegyébe érve valamit sürgősen tenniük kell ahhoz, hogy végre élhessenek és élvezhessék azt, ami itt és most történik. 

Rádöbbenhetnek a Bikák, hogy nem kell több időt áldozniuk valakire vagy valamire, aki/ami  nem éri meg ezt a ráfordított energiát. Megpróbálták, de csak annyit értek el, hogy gúzsba köti a csillagjegy szülötteit ez a helyzet. Az Oroszlán jegyében végre letehetik a csillagjegy szülöttei az ezzel kapcsolatos terheket és megszabadulhatnak a múlttól, mindezt magától értetődően.

2. Szűz (augusztus 24 – szeptember 22.)

A múlttól való elszakadás az utolsó dolog, amit a Szűz akar, hiszen a csillagjegy szülöttei békében élnek azzal a gondolattal, hogy a múlt tesz minket azzá, akik vagyunk. Ugyanakkor nem mindig könnyű a Szűz számára sem azonosulni és kapcsolódni bizonyos múltbeli történésekkel. 

2024 augusztusában a Hold-Vénusz együttállás végre meghozza a tisztánlátást és felismerést a csillagjegy szülötteinek, nem kell mindent magukkal cipelniük, ami a múltban történt. Megéri belépni és teljes valójukkal a jelenben létezni. Ezzel el tudják engedni a múltnak ezen részeit, végre hozzásegítheti az Oroszlán jegyében a Szüzet a horoszkóp szerint, hogy beengedjen egy új szerelmet az életébe.

3. Vízöntő (január 21. – február 19.)

2024 augusztusában az az érzése lehet a Vízöntőnek, hogy valami hiányzik, valamire még szükségük van. Hogy betöltsék ezt a bennük tátongó űrt, a csillagjegy szülötteinek meg kell szabadulniuk a múlttól, ami visszahúzza őket. Ez nem azt jelenti, hogy el kell feledniük. Csak tudatosítaniuk kell, hogy nem élhetnek a múltban többé.

Az a fantasztikus ezzel a felismeréssel kapcsolatban, hogy végre megértik, milyen erősen kényszeríteniük kellett saját magukat, hogy görcsösen benne ragadjanak a múltjukban. Így soha többé nem történik meg velük újra ugyanez, és szabad utat engednek maguknak a pozitív változások felé az életükben.

Forrás: Your Tango, fotó: Getty Images, Unsplash