7 sztárpár, akik a horoszkóp szerint egyáltalán nem illenek össze

2024. június 02.
Néhány asztrológus kielemezett 7 sztárpárt, hogy megtudják, mennyire kompatibilisek asztrológiai szempontból és bizony az derült ki, hogy bár működhet a kapcsolatuk, de eléggé viharos lehet!
7 sztárpár, akiknek elég zűrös az asztrológiai összeillősége 
  • A csillagjegyünk nemcsak a személyiségünkről, hanem a szerelemhez való hozzáállásunkról is árulkodik.
  • Az asztrológia képes felfedni azt, hogyan alakulhat egy pár kapcsolata.
  • Stina Garbis, Kristina Semos, Lisa Kiss és Mitzye Ramos Ribas asztrológusok kielemeztek 7 sztárpárt, hogy megtudják, mennyire passzolnak egymáshoz asztrológiai szempontból.

Ha te is kíváncsian figyeled a sztárok életét, akkor neked biztos nem kell mondani, hogy mennyire szórakoztató azt figyelni, kik jönnek össze és mi történik velük. Az asztrológiai kompatibilitás sokat elárulhat arról, hogy egy sztárpár mennyire illik össze.

Stina Garbis asztrológus szerint hasznos lehet látni egy ember teljes születési diagramját – különösen a Vénusz jegyét, a hetedik és a nyolcadik házát -, amikor megpróbálja meghatározni, mennyire illik valakihez asztrológiai szempontból, de sok mindenre lehet következtetni a napjegyéből, valamint az uralkodó bolygójából és az eleméből.

Lássuk, hogy az asztrológus szerint melyik az a 7 sztárpár, akiknek elég zűrös az asztrológiai összeillősége:

Taylor Swift és Travis Kelce

Nyilasként Taylor Swift egy idealista, akinek a kaland és a szabadság a legfontosabb. Ezzel szemben Travis Kelce, aki Mérleg, az egyensúlyra törekszik és kalandok helyett a romantikát részesíti előnyben az asztrológia szerint. 

Taylor Swift és Travis Kelce között sok félreértés és nézeteltérés lehet az asztrológia szerint

Taylor Swift és Travis Kelce között sok félreértés és nézeteltérés lehet az asztrológia szerint

A páros rendkívül elfoglalt, így ésszerű, hogy lesz néhány félreértésük, különösen, ha Kelce úgy érzi, nem kap elég figyelmet. De ez a tűz és levegő jegy kombó mindig készen áll a szórakozásra, ami Trayvisre igaz a legutóbbi Bahamákra tett utazásuk alapján. Egyértelmű, hogy megerőltető karrierjük ellenére a sztárpár mindent megtesz azért, hogy időt szakítsanak egymásra.

2. Kylie Jenner és Timothée Chalamet

Bakként Timothée Chalamet állandóan pörög és rendkívül elfoglalt. Ez a földjegy arról ismert az asztrológiában, hogy az állatöv munkamániása, így előfordulhat, hogy a karriert helyezi a magánélet elé.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet között is adódhatnak feszültségek az asztrológia szerint

Kylie Jenner és Timothée Chalamet között is adódhatnak feszültségek az asztrológia szerint

Úgy tűnik, Kylie Jennernek is zsúfolt az időbeosztása, és mindig az üzleti törekvésein dolgozik, de Oroszlánként valószínűleg élvezi, ha sok figyelmet kap a kapcsolatokban. Tűzjelként az Oroszlánok akkor boldogok, amikor partnerük univerzumának középpontjában állnak, így előfordulhat, hogy lesz ebből konfliktusa a sztárpárnak, ha nem kommunikálják az igényeiket.

3. Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck is Oroszlán. Az asztrológia szerint ez azt jelenti, hogy közös értékeik vannak, és hasonló az életszemléletük. Jellemző rájuk a szenvedély, valamint a romantika és szórakozás iránti igény.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata viharosnak mutatkozik az asztrológia szerint

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata viharosnak mutatkozik az asztrológia szerint

Ám az, hogy ennyire egyformák, ugyanannyi gondot is okozhat. Az Oroszlánokról köztudott, hogy mennyire drámaiak birtoklóak is lehetnek. Ráadásul fix jegyként pedig rendkívül makacsok tudnak lenni. Bár ez káoszhoz vezethet, valahol azt is jelenti, hogy nem adják fel a kapcsolatukat harc nélkül. Ezt bizonyítja az, amikor a sztárpár szakított, majd majd 17 évvel később újra összejöttek.

4. Sabrina Carpenter és Barry Keoghan

Bikaként Sabrina Carpenter valószínűleg nagyra értékeli Barry Keoghan szeretetének nyilvános megnyilvánulását, míg Barry Keoghant valószínűleg Sabrina kisugárzása vonzza. Az asztrológiából kiderül, hogy mindkét jegyet a Vénusz uralja, ezért nagyfokú igényük van a romantikára, és hajlamosak lehetnek arra, hogy gyorsan haladjanak. Kristina Semos asztrológus szerint mindkét jelnek fontos az intimitás és a szenvedély.

Sabrina Carpenter és Barry Keoghan kapcsolata is zűrős lehet az asztrológia szerint

Sabrina Carpenter és Barry Keoghan kapcsolata is zűrős lehet az asztrológia szerint

Ugyanakkor a Bika általában komoly és makacs, míg a Mérlegnek mindig az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát, ezért a sztárpárnak kompromisszumot kell kötnie, ha azt szeretnék, hogy működjön a kapcsolat.

5. Katy Perry és Orlando Bloom

Érthető, hogy a Skorpió Katy Perry és a Bak Orlando Bloom kapcsolata lassan indult. Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek fontosnak tartják a bizalmat és a biztonságot.

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolatában gyakran előfordulhatnak hatalmi harcok az asztrológia szerint

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolatában gyakran előfordulhatnak hatalmi harcok az asztrológia szerint

Lisa Kiss asztrológus szerint ez a víz- és földjel párosítás nagyon kompatibilis párost alkot. Képesek együtt dolgozni és közösen biztonságot teremteni. Ennek ellenére ennek a sztárpárosnak lehet néhány hatalmi harca, mivel a Skorpió és a Bak is szeret irányítani.

6. Dakota Johnson és Chris Martin

A Mérleg Dakota Johnson és a Halak Chris Martin 2017 óta jár, és bár hagyományosan nem tartják őket tökéletes asztrológiai párosításnak, valójában nagyon is működik a kapcsolatuk.

Dakota Johnson és Chris Martin könnyen elmehet egymás mellett az asztrológia szerint

Dakota Johnson és Chris Martin könnyen elmehet egymás mellett az asztrológia szerint

A Mérlegek mókásak, szórakoztatóak, és a szerelem teljesen elveszi az eszüket. A Halak ugyancsak legendásan romantikus csillagjegynek számítanak. De mindkét jegy hajlamos elveszi a saját kis világában, ami megnehezítheti, hogy folyamatosan dolgozzanak a kapcsolatukon, és ezt valószínűleg a sztárpár is megtapasztalja.

7. Zendaya és Tom Holland

A Szűz Zendaya és az Ikrek Tom Holland talán nem a legjobb párosítás asztrológiai szempontból, mégis továbbra is ők az internet egyik kedvenc sztárpárja.

Zendayának és Tom Hollandnak ellentétes személyiségtípusa van az asztrológia szerint

Zendayának és Tom Hollandnak ellentétes személyiségtípusa van az asztrológia szerint

Mitzye Ramos Ribas asztrológus szerint a föld és a levegő jegy találkozása nem mindig sül el jól, mert ellentétes személyiségtípusuk van. A Szüzek nem szeretik a meglepetéseket, ellenben biztonságra vágynak. Az Ikrek jegyűek viszont gyorsan változtatják az érdeklődési körüket, hamar elunják magukat, és az élmény kedvéért impulzívak lehetnek. Kapcsolatuk fenntartásához a Szűznek és az Ikreknek el kell fogadniuk egymás hibáit, és kompromisszumot kell kötniük. Vajon ez működik a sztárpár esetében?

Forrás: Bustle, Fotók: Getty Images