Ha fontosabbak számodra a tettek, mint a szavak, ő a neked való – ezzel számolj, ha egy Szűzzel randizol

2024. szeptember 02.
A Szüzek nagyon válogatósak a szerelemben – de ha egyszer valakibe belezúgnak, azt teljes szívükből teszik.
Szűz csillagjegy randevú
  • Ha az őszinteség és a mély érzelmek hosszú távon előbbre valóak számodra, mint az egekbe repítő bókok, a Szűz lehet a te embered.
  • Nem könnyű elnyerni egy Szűz szerelmét, de ha sikerül, az valódi mélységgel bír, és nagy eséllyel hosszú távra szól.
  • A Szűz nem köntörfalaz és nem várja meg, míg kitalálod a problémáit: kerek-perec a szemedbe mondja. Kitűnő időspórolás.

A szerelem az apró tettekről és nem a túláradó bókokról szól. Azok a kapcsolatok állják ki az idő próbáját, ahol a másik hosszú távon, valóban odafigyel a másikra. Ha olyan társra vágysz, aki együttérző és lelkiismeretes, de nem a felszínes, üres gesztusok és a komolytalan szócséplés embere, akkor egy Szűz való neked! Számukra a tettek sokkal jelentőségteljesebbek, mint a szavak. Finoman flörtölnek, és eleinte lassan haladnak.

De ha egyszer úgy érzik, hogy valami különlegesre akadtak, akkor tűzön-vízen át kitartanak. Szeretnek időt tölteni azokkal az emberekkel, akik fontosak számukra. És amikor valakinek szüksége van egy segítő kézre vagy egy vállra, amin kisírhatja magát – a Szűz mindig ott lesz.

Milyen a Szűz, amikor szerelmes?

Föld jegyűként a Szűz csillagjegy szülöttei szeretik az udvarlást és a randevúzást a hagyományos úton „intézni”. A szenvedély csak egy része az egyenletnek: legalább ennyire fontos számukra, hogy a kezdetektől fogva ugyanolyan komolyan kezeld a dolgokat, mint ők. Lehet, hogy félénknek vagy távolságtartónak tűnnek, amikor először találkozol velük, de ne hagyd magad becsapni! A Szüzek mesteri tervezők. Valószínűleg csak a tökéletes pillanatra várnak, hogy felfedjék valódi énjüket.

Az egyik biztos módja annak, hogy egy Szűz érdeklődik irántad, a szellemes ugratás és a játékos viccek, amiket feléd dob. A Szüzeket a Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja, ami azt jelenti, hogy a szerelemben szükségük van a mentális kapcsolatra. Szeretnek olyan emberekkel kezdeni, akik intellektuálisan kihívást jelentenek számukra. A Szűz számára az is fontos, hogy olyan valakit találjon, aki határozottan kiáll a véleménye mellett. A Szüzek nagyon hangosan beszélnek a preferenciáikról, különösen a partnerükkel kapcsolatban. Tehát tudd, hogy ha a Szűz elkezd csipkelődni veled – azért van, mert bízik abban, hogy meghallgatod és riposztolsz.

Honnan tudod, hogy egy Szűz szerelmes beléd?

A Szüzek nagyon közvetlenek és egyenesek, ha romantikáról van szó. Nem randiznak véletlenül, és nem fűznek valakit a figyelemért. A Szüzek rendkívül függetlenek, és nem kötnek kompromisszumokat a szerelem kedvéért. Tudják, hogy a kapcsolatokért dolgozni kell – ennek a munkának része az is, hogy őszinték legyünk az érzéseinkkel kapcsolatban. Persze lehet, hogy időbe telik, amíg a Szűz kiszemelted beismeri magának, hogy beléd szeretett. De ne aggódj, egy Szűz nyilvánvalóvá teszi, ha vonzódik hozzád. Egy szerelmes Szűz minden ürügyet megtalál arra, hogy elcsevegjen a szerelmével.

A Szüzek szeretik a napi rituálékat és rutinokat, amelyek természetes módon jönnek létre, ha egy másik emberrel élsz együtt. Szeretik megosztani a hagyományaikat a szeretteikkel – és értékelik az új dolgokat, amelyeket a szerelemben tanulhatnak meg. És bár a Szüzek arról híresek, hogy feszültek és szorongóak a kapcsolatokban, ez valójában csak a kezdeti szakaszra vonatkozik. Ha egy Szűz jól érzi magát valakivel, nem okoz gondot neki, hogy felvállalja a bolondos oldalát. És ha szerencsés vagy, talán meg is osztják veled néhány velük született furcsaságukat és érdeklődésüket.

Hogyan mutatja ki egy Szűz a szeretetet a kapcsolatokban?

A Szűz a szeretetet a másik ember iránti szolgálatnak tekinti. Ez nem csak mese és romantika – áldozatot és erőfeszítést igényel. A Szüzek együtt akarnak működni és életet építeni valaki mással. Azt kell érezniük, hogy a kapcsolatban mindkét ember egy közös célért dolgozik. És akkor érzik magukat a legteljesebbnek, ha kölcsönösen tápláló párkapcsolatban élnek. Ez azt jelenti, hogy

őszintén megmondják partnerüknek, ha nem érzik az odafigyelést és gondoskodást – csak semmi durcázás, sejtetés, hanem egyenes, tiszta beszéd! És elvárják, hogy a partnerük is ugyanezt tegye.

Bár egyesek ezt talán durvának tartják, ők az őszinteségnek ezt a szintjét az intimitás legmélyebb formájának tekintik.

Van egy ki nem mondott odaadás és mély szenvedély, ami együtt jár azzal, ha egy föld jegyűvel randizol. Számíthatsz rá, hogy a Szüzek mindig fedeznek, amikor szükséged van rá. A Szüzeknek stabilitásra van szükségük az életükben ahhoz, hogy jól és oldottan érezzék magukat, hogy szabadon és nyíltan önmaguk lehessenek, ezért olyan partnerre van szükségük, aki meg tudja teremteni számukra ezt a biztonságos teret. És amikor egy Szűz úgy dönt, hogy megállapodik és befektet egy kapcsolatba, bízhatsz benne, hogy hosszú távra tervez.

Forrás: Parade Fotó: Getty Images