3 csillagjegy, akik randiznának házas emberrel

2024. április 18.
Ezek a csillagjegyek tényleg azt vallják: szerelemben és háborúban minden fegyver megengedett. Nekik az sem akadály, ha kiszemeltjük például házas. Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyek azok a csillagjegyek, akik minden további nélkül randiznának házas emberrel.
Csillagjegy házas emberrel randizna horoszkóp szerint
  • A tűz jegyűeket éltetik a titkos randevúk és szenvedélyes légyottok.
  • Egyes csillagjegyek számára egyszerűen biztonságosabb, ha a kiszemeltjük házas, így nem kell őket annyira közel engedniük magukhoz, nem kell elköteleződniük.
  • Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az sem akadály a szerelemben, ha a másik ember házas.

A legtöbb embernek bűntudata van, ha megcsalja a párját. Egy 2022-es felmérés szerint még súlyosabb a lelkifurdalás, ha házas embert csábított el valaki. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akik számára nem jelent akadályt a jegygyűrű a kiszemelt személyen. 

A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek a személyiségjegyei növelik az esélyt arra, hogy házas emberrel is minden további nélkül randizzanak.

Ez a 3 csillagjegy randizna házas emberrel

1. Rák (június 21. – július 22.)

Ha egy Rák beleszeret valakibe, olyanná válik, mintha szemellenzőt viselne. A víz jegy szülöttei hagyják, hogy az érzelmeik irányítsák őket még akkor is, ha azok bajba sodorják őket. Ártatlan flörtnek indul a Rák vonzalma egy házas emberhez, jó eséllyel még azt sem tudják, hogy a másik párkapcsolatban él. Flört egy munkatárssal, beszélgetés egy üzleti partin – nem is figyelnek arra, van-e gyűrű a másikon. 

A csillagjegy szülöttei képesek magukat meggyőzni arról is, hogy semmi probléma nincs azzal, ha egy házas emberrel randiznak. Csak akkor kezdenek bűntudatot érezni, amikor megtudják, hogy a viszony miatt feszültség keletkezett a másik kapcsolatában vagy váláshoz vezetett.

A Rák menthetetlenül romantikus, így sokszor teljesen irracionálisan cselekszik. A szenvedély vezeti, csak nem feltétlenül a jó irányba.

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy házasság sosem állítaná meg az Oroszlánt, hogy randizzon valakivel. A tűz jegy, melynek uralkodó bolygója a Nap, élvezi, hogy ellenállhatatlan, és lelkifurdalás nélkül ki is használja. Elcsábít bárkit, legyen gyűrű az ujján vagy sem.

Ha a csillagjegy szülöttei vonzódnak valakihez, játéknak tekintik a meghódítását. Üzenetek, flört, hívások, egészen addig, míg imádatuk tárgya be nem adja a derekát. A hódítás és a dráma élteti az Oroszlánt. A titkos találkák és a viszony csak még tovább szítja a szenvedélyüket. Kicsit még izgatónak is találják és várják, hogy lebuktassák őket.

3. Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő a rekordtartó, ha a házas emberekkel való randizásról van szó. A levegő jegy, melynek uralkodó bolygója az Uránusz, nem hisz a hagyományos értékrendben, így az olyan társadalmi kötelékek sem hatják meg túlságosan, mint a házasság. 

Mindennél szívesebben vállalja a harmadik szerepét egy nyitott kapcsolatban a Vízöntő, hiszen tudják, hogy így nem kell ott maradniuk, megőrizhetik függetlenségüket és élvezhetik a saját életüket. 

Ugyanakkor a csillagjegy szülöttei őrülten bele tudnak szeretni valakibe, és képesek évekig reménykedni, hogy házas szerelmük majd elválik a párjától, majd összetört szívvel kerülnek ki a viszonyból. A legrosszabb, amikor egymás után többször megismétlődik ugyanez a forgatókönyv az életükben.

Forrás: Busted, fotó: Unsplash, Getty Images