Hypoxi: felejtsd el a divatot, légy hatékony!

2019. március 25.
A hypoxi egy orvostechnikai eszköz mellyel csodálatosan eredményesek tudunk lenni, ha betartunk néhány alapvető szabályt.

A könnyed tekerés mellett felépíthetünk egy csodálatos közérzetet, emellett a  megfelelő, és kívánt helyeken fogyaszt, és közben még feszesíti is bőröm – három kívánság, amely könnyedén valóra válhat.

Hypoxiban történő mozgással a pozitív és negatív nyomásterápia és a zsírégető edzés kombinációja hatékonyabbá teszi a fogyást és a bőrfeszesítést a problémás testterületeken.

Tavasszal, ahogy előkerülnek a tavalyi ruhák, eszedbe jutnak fogadalmaid, és a rövid idő alatt lenyűgöző eredményekkel kecsegtető fogyasztó módszerek. A leadott kilók miatti boldogság azonban hamar elillan, mivel a legtöbb fogyókúra csak ideiglenesen hat, és a mérleg rövidesen újra többet mutat. Mi több, a nem megfelelő diéták negatívan hatnak az anyagcserére, így egyre nehezebb a fogyás.

Mi a hypoxizás mellett szigorú diéta helyett inkább a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet javasoljuk az alakformálás idejére.

Válassz minket, legyél te is elégedett hypoxis!

Célzott

Hypoxi  segítségével a hason, derékon, csípőn, fenéken vagy a combokon lerakódott zsírpárnák egyaránt csökkenthetők, miközben bőröd feszesebbé, rugalmasabbá válik, csökken a narancsbőr. Csupán heti 3X30 perc ráfordítással már rövid idő alatt centiméterekkel csökkennek körméreteid.
A heti 3x mozgással  elért eredményed tartós marad, ha a programot követően is egészségesen táplálkozol és odafigyelsz az energiabevitelre

Személyre szabott

A módszer egyedülálló hatékonysága személyre szabottságában is rejlik. Az edzésprogramot rád szabjuk, így biztosan az adottságaidnak, igényeidnek és állapotodnak legoptimálisabb módon formálhatod alakod.
Az elmúlt évek során számtalan új, csodatevő cellulit elleni edzésmódszerről hallhattál. Vannak, akik szerint nehéz golyókat kell emelgetned a kívánt hatás elérése érdekében. Mások szerint az a jó, ha spártai körülmények között naphosszat futsz. Megint mások attól várják a fejlődést, ha zenére bicikliznek együtt hasonló cipőben lévő társaikkal.

 Hogy mi az, amire mi esküszünk? Egy orvostechnikai eszköz, amely nem találgat: bizonyít!

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is!

A Hypoxi trainer valóban egy orvostechnikai eszköz, amelyet egy osztrák tudós fejlesztett ki. Különböző mérésekből kiderült, hogy legalább háromszor hatékonyabb egy hagyományos cardio, vagy aerobik edzésnél. Tökéletes, ha fogyni szeretnél, és meg akarsz szabadulni a makacs narancsbőrtől.

Elérhetőség:
 

www.fitnessandharmony.com

2100 Gödöllő, Isaszegi út 9

06704579191

http://zenmasszazsgyongyos.hu

3200 Gyöngyös,  Páter Kiss Szaléz. 14. 

06 30 898 3071 

Promóció