Kérdezz-felelek: így találd meg a tökéletes hajkúrát!

2021. október 05.
Dugig vannak a drogériák polcai a jobbnál jobb hajápolókkal és -pakolásokkal. De vajon milyen kritériumok mentén találhatunk rá a megfelelő termékre? A kérdéseinkre adott válaszaid segítenek kitalálni az útvesztőből.

haj-hajkura

 

Davines Naturaltech Purifying Gel 7790 Ft
Egyetlen intenzív kúra is segíthet megtisztítani és hidratálni a fejbőrt. Hajmosás után tíz perc kell neki, hogy felszívódjanak a hatóanyagok, majd le is lehet öblíteni.

Authentic Beauty Concept Glow Mask 10 999 Ft
Extratáplálást ígér a tövektől egészen a végekig úgy, hogy közben megőrzi a haj élénk színét, az illata pedig semmihez sem fogható.

Schauma Hair Smoothie 3 in 1 Intense Repair 999 Ft
Ez az epres-banános-chia magos pakolás amellett, hogy táplálja a fürtjeinket, egyáltalán nem nehezíti el a hajat, így a könnyen zsírosodó hajra is tökéletes választás.

L’Oréal Paris Elseve Color-Vive 1349 Ft
A népszerű Purple samponhoz már maszkot is beszerezhetünk. A kifejezetten szőkéknek készült, lila pigmenteket tartalmazó hajpakolás semlegesíti a narancsos, sárgás tónusokat, mindemellett pedig intenzíven táplál.

Omorovicza Fejbőrfrissítő 26 000 Ft
Nem ragad, felszívja a nedvességet, és remekül vitalizál két hajmosás között. A benne található mentol és kámfor friss, tiszta érzetet ad a frizuránknak.

Tresemmé Biotin + Repair 1479 Ft
A száraz, igénybe vett, sokat formázott, töredezett hajra gyógyír az amerikai márka maszkja, amely a hajszálak belsejéből kiindulva segít regenerálni, újjáépíteni a hajat.

Kérastase Elixir Ultime Le Masque 10 750 Ft
A fénytelen haj megmentője ez a luxuspakolás, amely többek között a marulaolaj segítségével varázsolja ragyogóvá, puhává, csillogóvá a hajat.

Redken Frizz Dismiss 8380 Ft
Ez a mélyápoló szöszösödés elleni és párataszító védelemmel bír, így a nehezen kezelhető haj is simán formába állítható vele. Megkönnyíti a kifésülést is.

Lush H’suan Wen Hua 5590 Ft
Száraz hajra kell felvinni, ezért hajmosás előtt is használhatjuk. Csupa természetes összetevővel (banán, rozmaringolaj, babérlevél, olívaolaj) táplálja és kondicionálja a hajat.

A cikk a Marie Claire korábbi lapszámában is megjelent.

Olvass tovább!