Egy edzőterem nőktől – nőknek

2022. június 22.
Rugalmas edzésrend, csak nők, folyamatos edzői felügyelet, edzettséget nem igénylő, ízületkímélő géppark, ráadásul az első hónap féláron? A kimondottan a nők igényeire szabott Belvárosi Női Mozgásstúdió már várja vendégeit!

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban sok edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Nehéz. Lenéznek. Megnéznek. Kinéznek. Nem segítenek. Nem motiválnak. 

belvarosi-noi-mozgasstudio-edzes-sport

A legegyszerűbb fejben lerendezni mindezt: nem foglalkozunk vele, nem érdekel, hogy ki néz, ki, mit gondol. Ez egy egyszerűnek tűnő, de valójában egyáltalán nem könnyű feladat. A másik lehetőség az otthoni edzés, ami bár sokat fejlődött az utóbbi időben, mégis sokan érzik, hogy valahogy nem az igazi, nem működik nekik.

Ezekre a problémákra reagálva nyitotta meg kapuit 2020-ban, Budapest V. kerületében a Belvárosi Női Mozgásstúdió.

Itt csak nők vannak, igaz ez a vendégekre és a – természetesen szakképzett –  edzőkre is, akik szívükön viselik a vendégek sorsát: mentorprogram keretében figyelik a fejlődésedet, segítenek céljaid elérésében. A stúdió köredzést biztosít, speciális hidraulikus gépekkel, melyek kortól és edzettségi állapottól függetlenül használhatóak, így bárki tud erősíteni velük. A  munkát folyamatosan edző felügyeli, segíti.

Időhiánnyal küzdesz? Itt egy edzés 40 perc, így öltözéssel, zuhanyzással együtt is 1 órán belül végezhetünk, ami mindössze napunk 4%-át teszi ki. Sőt, az edzésekbe bármikor be lehet szállni, így kiszámíthatatlan időbeosztásúaknak is ideális.

belvarosi-noi-mozgasstudio-edzes-sport

A Belvárosi Női Mozgásstúdióban lazíthatsz is: többféle masszázs, kombinált finn- és infra szauna áll rendelkezésedre, segítve az edzések utáni regenerációt. Az említett köredzésen felül számos csoportos edzést is kínálnak: Pound®, Zumba, TRX, Pilates, hogy csak néhányat említsünk. 

Habár a köredzéseket végig edző vezeti, kíséri figyelemmel, van lehetőség személyi edzésre is. Ennek során a szakképzett edző csak veled, a te céljaiddal foglalkozik.

Ha kedvet kaptál kipróbálni a Belvárosi Női Mozgásstúdiót, az első lépés egy ingyenes, 5 pontból álló állapotfelmérés: megnézitek, honnan indulsz és hová szeretnél eljutni.

Most a 2022. augusztus 31-ig csatlakozók az első havi bérletet 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg. 

Promóció

Olvass tovább!