Nyári bőrszépítők Schüssler sókkal – Pont úgy, ahogy a bőröd szereti!

2022. augusztus 15.
A bőrápolás esetében is igaz, hogy akkor érheted el a legszembetűnőbb változásokat, ha személyre szabott, kimondottan a bőröd igényeihez igazított arcápolási rutint követsz.

Ebben tökéletes segítőtársad lehet a Schüssler Natúrkozmetikumok bármely terméke, a bennük rejlő Schüssler ásványi sók és az innovatív növényi hatóanyagok kombinációja ugyanis pont azt adja a bőrödnek, amire vágyik. Pokorny Lia színésznő, a márka nagykövete is lelkes használója a Schüssler arcápolóknak, amiket bőre igényeit szem előtt tarva válogatott össze reggeli és esti rutinjához.

schussler-szepito-so-naturkozmetikum-borapolasi-rutin

Mi az a Schüssler arcdiagnosztika?

A Schüssler arcdiagnosztikának (Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos nevéhez köthető) köszönhetően kideríthető, hogy az arcon megjelenő finom ráncok, redők, fénylések és a különböző elszíneződések milyen hiányállapotot jeleznek, és ennek ismeretében összeállítható a teljes mértékben személyre szabott bőrápolási rutin.

„Újdonság volt számomra, hogy az emberi arcból ennyi mindent meg lehet állapítani. Egészen megdöbbentő, hogy az arcom mennyire tükrözi mindazt, amiről én is úgy érzem: foglalkoznom kell vele, oda kell rá figyelnem. Érdekes tapasztalás volt számomra, hogy mennyi mindent ott hordozunk az arcunkon, és milyen sokféle jelzést küld a testünk. Mindent jelez, mindent megüzen – és olyan jó, hogy van, aki ebből olvasni tud” – lelkendezett Lia a Schüssler arcdiagnosztikán szerzett élményeiről.

schussler-szepito-so-naturkozmetikum-borapolasi-rutin

Válaszd a neked való Schüssler kozmetikumot!

A nyári rutin részeként könnyed textúrájú arclemosókkal, a bőrtípusodhoz leginkább passzoló funkcionális arcpermettel, magas hatóanyag-tartalmú, limitált kiadású bőrszépítő arcelixírrel részesítheted extra kényeztetésben a bőrödet, az elmaradhatatatlan fényvédelemről pedig az igazán különleges, 2in1 fényvédő krém gondoskodik.

Ez utóbbi egy olyan nyári must have termék, amit bőrtípustól és életkortól függetlenül mindenkinek be kellene építenie a nappali arcápolásba: rövid távon leégéssel, kipirosodással reagál a bőr a veszélyes napsugarakra, hosszú távon azonban idő előtti bőröregedésre, a már meglévő ráncok mélyülésére és pigmentfoltok kialakulására számíthatsz, ha félvállról veszed a fényvédelmet.

schussler-szepito-so-naturkozmetikum-borapolasi-rutin

Napsütötte kedvenceink

  • Limitált kiadású Bőrtökéletesítő arcelixír hialuronnal: klinikai bőrfeszesítés Nr. 1-es és Nr. 11-es Schüssler sókkal, bőrfiatalító peptidekkel és extrán hidratáló hialuronsavval 
  • Limitált kiadású Bőrtökéletesítő arcelixír C-vitaminnal: azonnali, szemmel látható bőrfeszesítés a Nr. 1-es és Nr. 11-es ásványi sók kombinációjával, bőrregeneráló és pigmentfolt-halványító C-vitaminnal, bőrfiatalító peptidekkel
  • Bőrnyugtató arcolaj zabolajjal és szkvalánnal: a Marie Claire Beauty Awards versenyének közönségkedvence, ami intenzíven táplálja, hidratálja és bársonyosan puhává teszi a bőrt. Bőrnyugtató Nr. 3-as és mélyen hidratáló Nr. 8-as Schüssler sóval, bőrpuhitó szkvalánnal, organikus zabolajjal, tápláló argán-, jojoba- és ligetszépe olajjal. Nyáron is használható, könnyen beszívódó, úgynevezett száraz olaj, ami nem hagy maga után kellemetlen érzetet!
  • Bőrsimító arcolaj bakuchiollal: a szuper bőrfeszesítő hatással rendelkező Nr. 1-es és Nr. 11-es Schüssler sók kombinációját a retinol növényi alternatívájával, a bakuchiollal tettük igazán különlegessé, ami a ráncképződés megelőzésében és a már meglévő tökéletlenségek elsimításában is utolérhetetlen szövetségesed lehet!

Promóció

Olvass tovább!