Pattanások és ráncok? Egyetlen multifunkciós megoldás mindkét problémára!

2023. június 07.
A multifunkciós kozmetikai termékek előnye, hogy egyszerre több bőrápolási igény kezelésére is képesek. A Nu Skin újdonságával egyszerre vehetjük fel a harcot a pattanások és a ráncok ellen!

Sokaknak ismerős lehet a helyzetet, amikor a fürdőszobai polc már roskadásig van a különböző bőrproblémákra vásárolt termékekkel. A túlfogyasztás azon túl, hogy nem túl környezet- és pénztárcabarát, a napi bőrápolási rutin felépítését is bonyolulttá teszi. Mikor, melyik terméket használjuk – szem előtt tartva az összetevők egymásra gyakorolt hatását? Nem egyszerű dilemma.

A pattanásos bőr nem csupán a kamaszok életét nehezíti, sokan húszas-harmincas éveikben is küzdenek az önbizalomromboló pöttyök és foltok ellen. Ráadásul ekkorra már az első finom ráncok is megjelennek az arcunkon, így ezekre is figyelmet kell fordítani. Ha kettő az egyben megoldást keresel erre, mi most mutatunk egyet!

A Nu Skin újdonsága, az ageLOC LumiSpa Blemish Serum egyszerre veszi kezelésbe a pattanásokat és a bőröregedés látható jeleinek forrását. ​Közben javítja a bőr simaságát, elősegíti a hámlasztását, és nyugtató hatással is bír. A benne rejlő „varázserő” a szakértők által válogatott összetevőkben keresendő.

  • A szalicilsav elősegíti a bőr hámlasztását és a sejtmegújulást, más összetevőkkel együtt pedig a bőr puhaságának fokozását.
  • Az ezüst más, gondosan válogatott összetevőkkel együtt segíti a pórusok tisztán tartását és nyugtatja a bőrt (egyébként ennek köszönheti a termék a színét is)
  • A nonikivonat nyugtatja és kellemes érzetűvé varázsolja a bőrt, az azaleánsav-származékkal közösen pedig a bőr faggyútartalmának csökkentése által elősegítik a kiegyensúlyozott megjelenésű bőrt.
  • A szabadalmazott ageLOC-keverék a bőröregedés látható jeleit veszi célba azok forrásánál, megőrizve az arcbőr fiatalos, élettel teli megjelenését.

Használata egyszerű: vigyél fel a szérumból megtisztított arcbőrre napi kétszer egy vékony réteget egyenletesen eloszlatva. Ha megszáradt, már folytathatod is a bőrápolási rutinodat a napszaknak megfelelő hidratálóval.

A tisztítás minden bőrtípus esetén  alapvető fontosságú, ám a problémás bőr esetében ez fokozottan igaz. Az ageLOC LumiSpa rendszerrel történő arctisztítás hét, klinikailag bizonyított előnnyel jár az arcbőr számára: alaposan megtisztított, puha, sima és ragyogó arcbőr, kisebb pórusméret, világosabb bőrtónus, friss megjelenés.​

Az ageLOC LumiSpa iO készülék egy okos, innovatív megoldás IoT technológiával – vagyis képes csatlakozni a Nu Skin Vera alkalmazáshoz a telefonodon. Ez a csatlakoztathatóság pedig a személyre szabhatóság új dimenzióit nyitja meg az arcápolási rutin területén.  Maga a készülék kicsi, ergonomikusan kifejlesztett és vízálló, így akár zuhanyzás közben is használhatjuk, illetve nem jelent gondot magunkkal vinni egy utazás során sem. Öt különböző bőrtípusnak kifeljesztett ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító és háromféle szilikonfej közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.
Azoknak, akik a tudományosan alátámasztott eredményekben hisznek: egy 12 hetes klinikai tanulmány kimutatta, hogy az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser – for Blemish Prone Skin pattanásos bőrre való arctisztító és az ageLOC LumiSpa gyengéd fejének együttes használata 71%-kal csökkentette a pattanásokat a vizsgálat végére (12 hét) az alaphelyzethez képest.​

A Vera applikáció ingyenesen letölthető Google Play áruházból vagy App Store-ból egyaránt és az ageLOC LumiSpa iO készülékkel való párosításon kívül olyan funkciók is találhatóak benne, mint a „Bőrápolási konzultáció”, amely segít a személyre szabott arcápolási rutin felépítésében, illetve a „Szelfi idővonal”, aminek segítségével önmagadon követheted nyomon a látható változásokat. Tegyél egy próbát, töltsd le te is!

További információkat a Nu Skin oldalán találsz.

Promóció