Érezted már magad tehetetlennek szakítás előtt?

2021. február 21.
A Blahalouisiana új videója egy nagy ívű szerelmes dalhoz készült, a készülő negyedik lemez első single-jéhez. A Ne engedj még el azokról a kusza érzésekről szól, amelyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás előtt.

„Van, hogy valamilyen külső, felettünk álló ok miatt nem működik a kapcsolat, és nem azért, mert már nem vagyunk szerelmesek egymásba. Előfordul például, hogy valaki nem képes magát szeretni, így a másik szerelmét sem képes befogadni. A tehetetlenség és az erre való rádöbbenés a legfájóbb és legnehezebb ilyenkor. Az ember még küzd a reménytelen, fájdalmas vagy akár viszonzatlan szerelemért, mert egyelőre még nem tud a másik nélkül létezni. Semmit nem kér, csak azt, hogy maradjon” – foglalja össze Schoblocher Barbara, a zenekar énekese.


Az új klipet a Let Them Slide Away után ismét házon belül készítette el az együttes. Barbi és Ádám (dobos) közösen találták ki a koncepciót, maguk rendezték és vágták. A felvételek a Holiday Studióban készültek Földi Ádám fotós kreatív közreműködésével.

„Egyszerű, de mégis érzelmekben gazdag videót szerettünk volna, így jött az ötlet, hogy idézzük meg a régi TV show-k hangulatát. Az inspirációt Bonni Tyler It’s a Heartache című klipje adta” – meséli Barbi.

Nézzétek meg a klipet!

Olvass tovább!