Malek Andi-koncerttel várja vendégeit a Zenélő Budapest

2022. július 24.
Július 31-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Malek Andi Soulistic Örömzene című ingyenes koncertjével várja közönségét a Zenélő Budapest a Várkert Bazár Öntőház udvarában. A Malek Andi Soulistic a neves énekesnő és Jáger Bandi zongorista-zeneszerző együttműködéséből jött létre. A „Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a jazzt és az R&B stílust ötvözi.

A Soulistic a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre. 2016 óta alkotnak harmonikus duót a színpadon. Közös zenélésük egy nagyon különleges projekt, amely a gospel, a jazz és a soul elemeit ötvözi, a Soulistic elnevezés pedig a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

malek-andi-koncert-zenelo-budapest

A Szikra-díjas formációban kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér. A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez.

További információ: http://zenelobudapest.hu

Olvass tovább!