Brad Pitt karrierje az utolsókat rúgja

2022. június 23.
Legalábbis a színész saját bevallása szerint, aki egy friss interjúban arról is beszélt, hogy ma már egyre jobban megválogatja, milyen filmekben hajlandó szerepelni.

Brad Pitt a GQ magazin augusztusi számában őszintén beszélt a karrierjéről és elárulta, hogy manapság már sokkal jobban megválogatja, milyen projektekben vesz részt, valamint megpróbálja alaposan átgondolni a pályafutása utolsó szakaszát.

„Azt hiszem már az utolsókat rúgom. Ez a második vagy a harmadik stádium. Milyen lesz ez a szakasz? Hogyan akarom megtervezni?” –  tette fel a kérdéseket az 58 éves Pitt, aki manapság többen foglalkozik producerkedéssel, mint színészettel. Bár a színészi munkáiban válogatós, de elmondása szerint nyitott rá, hogy új projektben is szerepeljen, „ha az időzítés megfelelő, különösen, ha személyes kapcsolat is fűz hozzá”.

Brad Pitt színészként idén augusztusban A gyilkos járat (Bullet Train) című akciófilmben és a Babylon című drámában lesz látható. De a Plan B elnevezésű produkciós cégének is hamarosan a képernyőre kerül az egyik nagy dobása: az új Marilyn Monroe-film, a Blonde szeptemberben fog érkezni a Netflixre.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!