Közleményt adott ki a Buckingham-palota A korona új évada miatt

2022. október 10.
Az 5. évadban Károly és Diana válása is látható lesz.

A korona 2016 óta fogva tartja a királyi család iránt rajongók szívét. Nem csoda, hiszen olyan kiváló színészek, mint Claire Foy és Olivia Colman öltik magukra a néhai Erzsébet királynő szerepét.

A sorozat ötödik évada novemberben kerül adásba, a Buckingham-palota pedig nyilvános közleményben is emlékezteti a rajongókat, hogy a sorozat „csak egy sorozat”.

korona-sorozat-kozlemeny

Az 5. évad azt mutatja be, hogyan ment tönkre Károly és Diana házassága. Dominic West alakítja az akkor még fiatal Károly herceget, Elizabeth Debicki pedig Diana hercegnőt.

Az előzetesben egy hírolvasó bejelenti Károly és Diana válását, majd mindkét fél feltűnik a tévében, hogy megosszák saját oldalukat a történetről. A kiadvány szerint azonban a királyi család attól tart, hogy az ábrázolásmód megzavarja majd a királyi család rajongóit. A palota reméli, hogy a rajongók különbséget tudnak tenni a dokumentumfilm és a játékfilm között.

Amikor a királynő elhunyt, Peter Morgan, a sorozat producere úgy nyilatkozott, hogy A korona egy szerelmes levél Erzsébetnek.

Fotó: Getty Images, Forrás: Marie Claire UK

Ezt már olvastad?