Újraforgathatják a 32 éves Ghost filmet

2023. január 19.
Biztosan vannak, akiknek már nem mond semmit a Ghost című film, de akik annak idején látták a kultikus szerelmes alkotást, azoknak van egy szuper hírünk!

Channing Tatumot éppen a Magic Mike 3. része kapcsán kérdezték, amikor hogy, hogy nem, felmerült A Szerelmes Film, a Ghost is. Tatum pedig az interjúban elmondta, hogy a saját produkciós cégénél, a Free Associationnál vannak a Ghost jogai. Komoly tervei vannak a cégnek a kultfilmmel, remake-et szeretnének gyártani a retró kedvenchez.

Nem lesz teljesen ugyanaz az új Ghost  

Az eredeti alkotás persze sok szempontból már nem felel meg a korszellemnek. Sőt, már akkor is sok rasszizmussal kapcsolatos kritikát kapott az alkotás. A legfőbb probléma a filmmel az volt, hogy a jósnőt egy fekete színésznő, Whoopi Goldberg játszotta, a többi szereplő viszont mind fehér volt. Tatum szerint ezeken az aspektusokon mindenképpen változtatni kellene a forgatókönyvírás során.

Addig is egy kis nosztalgia, magyar szinkronnal: 

Ghost: a halálon túlmutató szerelem története

A film egy szerelmes párról szól, a pár férfi tagja, a bankár Sam Wheat (Patrick Swayze) meghal egy munkahelyi ügy kapcsán, barátnője, Molly Jensen (Demi Moore), a híres agyagművész így megözvegyül. A halott Sam szellemként jelenik meg a földön, senki számára nem látható és hallható, csak Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg) médium hallja őt. Oda és Sam egy idő után kapcsolatba lép egymással, és megpróbálják Mollyt figyelmeztetni a rá leselkedő veszélyekre. 

Forrás: CNN