Ezeket a filmes csókjeleneteket bárki szívesen átélné

2023. október 28.
Izgalom, szenvedély és persze romantika – az alábbi filmes pillanatok neked is azonnal meghozzák a kedved egy hosszú csókcsatához!
Ezeket a filmes csókjelenetet bárki szívesen átélné

Persze tudjuk jól, hogy a filmek romantikus jelenetei a legtöbbször jócskán elrugaszkodnak a valóságtól, de akkor is. A következő filmes csókjelenetekre a való életben is bármikor igent mondanánk (persze csak ha kapnánk mellé egy dögös hősszerelmest is.)

Szerelmünk lapjai

 

A 2004-es Szerelmünk lapjai máig az egyik legimádottabb romantikus filmnek számít, amiben valószínűleg annak is szerepe van, hogy a főszereplőket Ryan Gosling és Rachel McAdams alakította, akik között egészen eszméletlen volt a kémia. A szakadó esőben váltott szenvedélyes csókjuk örökre bevésődött az emlékezetünkbe.

Titanic

 

Egy hatalmas hajóorron csókolózni egy helyes pasival, miközben a szél a hajadba kap, és eszméletlen kilátás nyílik elég? Ki mondana egy ilyen lehetőségre nemet?

Pókember

 

Nem vagyunk biztosak benne, hogy ebben a pozícióban, elázva az esőben valóban élvezetesen lehet csókolózni… De valószínűleg még így is lányok milliói lettek volna akkor és ott Mary Jane, azaz Kirsten Dunst helyében.

Szólíts a neveden

 

Úgy tűnt, mintha egy örökkévalóságot kellett volna várni, hogy Elio és Oliver végre valahára megcsókolják egymást… De valljuk be, ezért a csókért tényleg megérte várni.

Star Wars – Skywalker kora

 

Azt az apróságot most inkább felejtsük el, hogy néhány pillanat múlva Ben Solo/Kylo Ren holtan esett össze, és koncentráljunk csak erre az érzelmekkel teli, szenvedélyes csókra. Mit nem adnánk, ha egyszer valaki ránk is úgy nézne, ahogy Ben nézett Reyre…

Ollókezű Edward

 

Ez megint egy kicsit szomorúbb sztori, hiszed Kim valójában búcsúzol csókolta meg Edwardot, de még ebben a rövid jelenetben is átjött, milyen erős érzelmek dúlnak kettejük között.

Kegyetlen játékok

 

Ey csóknak nem kell mindig az érzelmekről és a szerelemről szólnia, néha jól esik csak sodródni az árral és kipróbálni olyan dolgokat, amikre korábban álmunkban sem gondoltunk volna.

Ghost

 

Patrick Swayze és Demi Moore legendás agyagozós jelenete egy komplett előjátékként is megállná a helyét… Biztosak vagyunk benne, hogy ez után a szenvedélyes jelenet után nők ezrei iratkoztak be amatőr agyagozó szakkörre.

Fotó: Imdb