Sztárok, akikről nem tudtad, hogy elrabolták őket

2023. augusztus 29.
Nem minden híresség esetében volt szó tényleges emberrablásról, de az alábbi helyzeteket még így is vérfagyasztó lehetett átélni. Ilyenkor tényleg nem irigyeljük a gazdagok és híresek életét.
Sztárok, akikről nem tudtad, hogy elrabolták őket

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Alba bizarr elrablási története máig nem tisztázódott. A színésznő 15 éves volt, amikor a Flipper című sorozatot forgatta és elkezdett furcsa telefonhívásokat kapni. Eleinte nem törődött velük, azt gondolta, csak a rajongói szórakoznak fele, de a dolog hamarosan komolyabbra fordult. Albát elrabolták a forgatásról és 14 órán keresztül fogva tartották. Amikor végre előkerült, a színésznő megkötözve feküdt egy autó csomagtartójában. Az esetben a legfurcsább, hogy a rendőrök még nyomozást sem indítottak, mert meg voltak róla győződve, hogy a színésznő csak eljátszotta az egészet… Hogy mi történt valójában, mi lehet az igazság, máig nem derült ki.

George Clooney

george-clooney-chrissy-teigen-visszavag

George Clooney 2007-ben Szudán fővárosában, Dárfúrban forgatott egy dokumentumfilmet, amikor a színész és stábja autóját a semmi közepén fegyveresek állították meg. Clooney legnagyobb megdöbbenésére a támadóik gyerekek, egészen pontosan gyerekkatonák voltak – a színész fejéhez is egy 10 év körüli fiú tartott fegyvert. A támadók előbb az értékes holmikat pakolták ki a stáb autójából, majd a filmes csapatot is megpróbálták túszul ejteni, ám a tervüktől végül elálltak, és otthagyták őket semmi nélkül.

Benedict Cumberbatch

benedict-cumberbatch-rabszolgatartas-jovatetel

Benedict Cumberbatch 2005-ben a BBC számára forgatott egy minisorozatot Dél-Afrikában, amikor egy hat fegyveresből álló banda megtámadta. Cumberbatch éppen Denise Black színésznővel és egy helyi barátjával együtt utazott vissza a szállodájába, ám az autójuk defektes lett, és a támadók kihasználták az alkalmat. A színészt megkötözték és a kocsijukba akarták tenni, hogy magukkal vigyék, ám Cumberbatch kidumálta magát a szorult helyzetből. Azt mondta a támadóknak, hogy ha berakják a csomagtartóba, azzal gyakorlatilag meg fogják ölni, ugyanis van egy súlyos betegsége. Ezzel vitát gerjesztett az emberrablók között, akik végül inkább elengedték.

Madonna

Ritka pillanat: Madonna filter nélküli fotókat osztott meg 65. szülinapjáról

Madonna és Sean Penn házassága már önmagában is elég toxikus volt, egy alkalommal azonban a színész egy egészen elképesztő dologra vetemedett. 1989 szilveszterén Penn előbb összeverte, majd állítólag kilenc órán át megkötözve és fogva tartotta a feleségét. Az esetről annak idején kórházi és rendőrségi jelentés is készült, ám Madonna valamilyen oknál fogva évekkel később letagadta a dolgot.

Kim Kardashian

Kim Kardashian felhagyna a tévézéssel, hogy főállású ügyvéd legyen

2016-ban Kardashian és nővérei a francia fővárosba utaztak a párizsi divathét alkalmából. Egyik este az összes Kardashian lány elment bulizni, Kim kivételével. Egyedül volt a hotelszobájában, amikor egy csapat bűnöző rendőrnek kiadva magát arra kényszerítette a hotel portását, hogy nyissa ki a sztár szobájának ajtaját. A reality sztárt megkötözték, betömték a száját és a fürdőkádban hagyták, amíg a szobát átkutatva magukhoz vettek minden értékes holmit. A Kardashian lány végül megmenekült, de akkora trauma érte, hogy másnap azonnal elhagyta Párizst.

Forrás: The Richest Fotó: Getty Images