Megérkezett az idei karácsony legszívszorítóbb reklámja

2023. november 10.
A brit cég fantasztikus karácsonyi reklámjait minden évben milliók várják, az emberek vágynak a szívhez szóló üzenetekre.
Egy anyaotthonban is lehet meghitt a szenteste

Végre itt van az idei karácsony legmeghatóbb reklámja! Sokan várják világszerte minden télen a brit John Lewis cég ünnepi reklámját, mert a videók általában nagyon magas minőséget képviselnek. Ezek a reklámok azért váltak ennyire rajongottá, mert nem csupán termékekkel foglalkoznak, hanem egyfajta életérzést közvetítenek, ami az ünnepi időszak varázsával és az emberek közötti összefonódással kapcsolatos. Így hát minden évben jön valami új és ötletes, mint például az idei kisfilm, ami a Tökéletes fa címet kapta:

Ha ez nem lett volna elég, összegyűjtöttük a cég Top 3 legjobb karácsonyi reklámját!

Harmadik helyezett

Ez a videó a Hosszú várakozás címet kapta. A főszereplő kisfiú nem győzi kivárni, hogy elérkezzen karácsony reggele. A szülei és a nézők is azt hihetnék, hogy a saját ajándékait szeretné már nagyon megkaparintani, de végül kiderül, hogy egészen másról van szó…

Második helyezett

Ennek a reklámnak a címe A kisfiú és a zongora, és többek közt azért számít egy különleges darabnak, mert Elton John a főszereplője. A történetben a zenész visszautazik az időben, egészen addig a reggelig, amikor még ő maga is kisfiú volt és megkapta élete első zongoráját.

Első helyezett

A győztes videóhoz lehet, hogy nem árt egy zsepit előkészíteni. Az Utazásban egy szomorkás hóemberpárt látunk, amelynek egyik tagja útra kél a szeretet jegyében… 

 

Forrás: theguardian.com