Karácsonyi fejtörő: hány ajándékot találsz meg a trükkös feladványon?

2022. december 24.
Nem lenne teljes a karácsony szórakoztató játékok és aranyos fejtörők nélkül. Tegyük fel a lábunkat és tegyük próbára az agyunkat a trükkös fejtörővel, ahol az elrejtett ajándékokat kell megtalálnunk.
  • A fejtörők és feladványok arra is nagyon jók, hogy kiengedjük kicsit a karácsonyi stresszt és a vendégvárás miatti feszültséget.
  • A Furniturebox nevű belsőépítész cég készítette azt a karácsonyi fejtörőt, ahol hat ajándékot kell megtalálnunk, amit a képen rejtettek el.
  • Úgy tűnik, a Mikulás elejtette az ajándékokat, mikor a kéményen lefelé tartott, és teljesen szétszóródtak a szobában. Segítsünk neki megtalálni!

Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy eltereljük a figyelmünket a mindennapi stresszről és a hétköznapok feszültségeiről. Ezért jó néha elővenni egy-egy fejtörőt és szórakoztatni magunkat velük. Ilyen például ez a karácsonyi ajándékkeresős fejtörő, melyet a Furniturebox belsőépítész cég készített az ünnep alkalmából. 

Egy klasszikus karácsonyi díszben pompázó otthon látható a képen, ahol hat ajándék bújik meg valahol

Egy klasszikus karácsonyi díszben pompázó otthon látható a képen, ahol hat ajándék bújik meg valahol

Egy klasszikus karácsonyi díszben pompázó otthon látható a képen, amivel kicsik és nagyok is remekül szórakozhatnak, míg megtalálják a hat ajándékot, amit a Mikulás ejtett el, miközben a kéményen próbált leereszkedni. 

Nehezíti a dolgunkat, hogy rengeteg csomagolópapír, játék és ajándék van szétszórva a lakásban, így nehéz egy dologra koncentrálnunk, miközben az ajándékok helyét keressük a fejtörőn. 

Átlagosan 90 másodpercre van szüksége az embereknek, hogy megoldják ezt a karácsonyi fejtörőt, ha ennél gyorsabbak vagyunk, már nagyon büszkék lehetünk az eredményünkre.

Ha valakinek nem sikerült, vagy nem találja az utolsó eldugott ajándékot a képen, egy kicsit lejjebb megmutatjuk a megoldást. Más karácsonyi fejtörőkkel is próbára tehetjük az agyunkat: segíthetünk a Mikulásnak megtalálni Rudolfot, a piros orrú rénszarvasát, vagy éppen magát a Mikulást a téli tájképen.

Mennyi idő alatt sikerült megtalálni mind a hat ajándékot a karácsonyi otthonban?

Mennyi idő alatt sikerült megtalálni mind a hat ajándékot a karácsonyi otthont ábrázoló rajzon?

Forrás: House Beautifu Fotó: Furniturebox

Olvass tovább!