Alig várjuk ezeket a februári premiereket a Disney+-on

2024. február 06.
2024 februárjában ismét izgalmas premierekkel készül számunkra a Disney+. Nem lesz hiány szuper- és mesehősökből, világklasszis történetekből sem.
Alig várjuk ezeket a februári premiereket a Disney+-on
  • 2024 februárjában is izgalmas premierekkel készül számunkra a Disney+.
  • Animációs filmek, szuperhősök és egy izgalmas minisorozat is érkezik a streaming platform felületére.
  • Mutatjuk a Disney+ 2024 februári premierjeit.

Természetesen – ahogy azt már megszokhattuk – a Disney+ februárban is izgalmas műsorokkal kedvez az előfizetőinek. Lesz Marvel, Star Wars és érkezik egy bestseller regény adaptációja is, izgalmasabbnál izgalmasabb pillanatokat okozva a nézőknek.

Permierek a Disney+-on 2024 februárjában

1. Chip és Dale – Élet a parkban

Új izgalmakat hoz az életünkbe a mindannyiunk kedvenc mókusairól szóló mesesorozat második évada a Disney+-on. Chip és Dale, a két bajkeverő egymás agyára mennek, mégis legeslegjobb barátok. A makk utáni állandó hajsza során viszont olyan ikonikus Disney-karakterekkel fonódik össze a sorsuk, mint Plútó vagy Butch.

De vajon hogyan alakul a két mókus élete a nagyvárosban? Hamarosan kiderül! A Chip és Dale – Élet a parkban február 1-én debütál a Disney+ oldalán.

2. Bluey

Végre Magyarországon is elérhető lesz a Bluey első évada, méghozzá a Disney+ felületén. A különleges mesesorozat támogatja a gyerekeket az egészséges fejlődésben, méghozzá úgy, hogy megmutatja nekik, hogyan tudják legyőzni a félelmeiket a játék segítségével.

Bluey-nek, a hatéves ausztrál pásztorkutyának rengeteg energiája van, de képzelőereje és kíváncsisága talán még annál is nagyobb. Szeret játszani és egy perc nyugalmat sem hagy a családjának. Bluey apjával, Csibésszel, anyjával, Chilivel és húgával, Bingóval él, testvére gyakran csatlakozik hozzá kalandjai során. A sorozat szintén február 1-én érkezik a Disney+ kínálatába.

3. A szellem és Molly McGee

Molly McGee, az örök optimista szeretné jobb hellyé tenni a világot, csakhogy Karc, a vad szellem folyamatosan ellene dolgozik. Egy átkot is rászabadít a lányra, de a cselszövés balul sül el és örökké Molly mellett kell maradnia, aki visszahozza őt az életbe.

A két főszereplő végül legjobb barátokká válik és folyamatosan vicces ügyekbe keveredik. A szellem és Molly McGee sorozatzáróját február 2-től láthatjuk a Disney+ oldalán.

4. Marvelek

Visszatér a Disney+ felületére Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány, és ezúttal csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel is, akikkel együtt veszi fel a harcot a gonosztevőkkel szemben.

A Nia DaCosta rendezésében készült 2023-as Marvelek február 7-én debütál a Disney+ felületén Samuel L. Jacksonnal, Brie Larsonnal, Teyonah Parrisszal, Seo Joon Parkkal, Iman Vellanival, Zawe Ashtonéval és Tony McCarthyval a főszerepben.

5. Star Wars: A Rossz Osztag 3. évad

Star Warsból sosem elég – ezt bizonyítja az is, hogy rendre kerülnek fel az újabbnál újabb sorozatok a Disney+ felületére, amik mind a Csillagok háborúja franchise-on alapulnak.

Több hónap telt el a kaminói események óta, miközben a Rossz Osztag folytatja zsoldos küldetéseit. Omegát egy birodalmi tudományos laboratóriumba vitték. A Rossz Osztag újra akar találkozni vele, miközben a Birodalomtól próbálnak megszabadulni. A Star Wars: A Rossz Osztag harmadik évada február 21-én kerül fel a Disney+ platformjára.

6. A sógun

A James Clavell regényét feldolgozó A sógun premierje miatt is tűkön ülnek már a sorozatrajongók. A tízepizódos minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks rendezte a főszerepekben a Lord Yoshii Toranagát alakító John Wick-sztár Hiroyuki Sanadával, és az angol tengerészt, John Blackthornet játszó Cosmo Jarvisszal.

A 17. századi Japánban évszázados polgárháború dúl. Lord Yoshii Toranaga az életéért küzd, mivel a Régensek Tanácsában összefognak ellene. Egy rejtélyes európai hajó tengerésze, John Blackthorne viszont talán segíthet Toranagának felvenni a harcot ellenségeivel, miközben szamuráj válik belőle.

Sorsuk összefonódik a tolmácsukkal, Toda Marikóval, egy titokzatos keresztény nemesasszonnyal. Marikó egy kegyvesztett család utolsó sarja, aki próbálja szolgálni urát, miközben evickélni próbál Blackthorne-nal való újdonsült kapcsolata, illetve a hit és néhai apja iránti kötelezettségei között. A sógun február 27-én érkezik a Disney+ felületére.

Fotó: IMDB