Ezeket a premiereket várjuk legjobban az HBO Maxon februárban

2024. január 30.
2024 februárjában sem lesz hiány izgalmas műsorokból, ha az HBO Max környékén tengetnénk a szabadidőnket. Most magyar és amerikai műsorok is várnak majd ránk.
Ezeket a premiereket várjuk legjobban az HBO Max-on februárban
  • Ezeket a premiereket várjuk legjobban az HBO Max-on februárban.
  • 2024 februárjában ismét új premierekkel készül az HBO Max.
  • Filmek és sorozatok is lesznek az HBO Max februári premierjei között.

Két sorozat vadiúj évadával és régi klasszikusokkal is kedveskedik előfizetőinek 2024 februárjában az HBO Max. Szuperhősök, az amerikai hétköznapok valósága, Tokió színes mindennapjai és még egy magyar animációs film is felkerül a streaming platformra.

Februári premierek az HBO Max-on

1. Daredevil – Fenegyerek

A rajongók évek óta arra várnak, hogy végre az HBO Max kínálatába is bekerüljön az egyik kedvenc Marvel-szuperhősük története. Matt Murdock gyerekkorában veszítette el látását egy baleset következtében, ennek köszönhetően viszont rendkívül kiélesedett a többi érzékszerve.

Matt fényes nappal sikeres ügyvéd, éjszaka azonban Daredevilként szabadítja meg New York városát a szupergonosztól, Kingpintől és a pszichopata bérgyilkostól, Bullseye-tól. A Daredevil – Fenegyerek február 2-tól látható az HBO Max felületén.

2. Félig üres

Már hosszú ideje találgatták, hogy vajon még mennyi lehet benne, most tényleg a végéhez közeleg a népszerű amerikai szitkom, a Félig üres. Úgy tűnik, az író-főszereplő Larry David a széria tizenkettedik évadára beadta a derekát, és a készítőkből kiindulva sejtelmünk sincs, hogy mire számítsunk – pont ezért szeretjük ezt a műsort.

A hírességekkel teletűzdelt, zömében improvizált Félig üresben Larry David önmagának egy kitalált változatát játssza el, aki egy félig visszavonult televíziós producer Los Angelesben, az egyik évadban pedig New Yorkban. A feleségét, Cherylt Cheryl Hines alakítja, a menedzsere és a legjobb barátja Jeff Garlin Jeff szerepében, az ő feleségét pedig Susie Essman játssza Susie szerepében.

A sorozat az amerikai társadalom mindennapjairól szól. A cselekmény szerint Larry nincs tisztában vagy nem törődik a társadalmi normákkal, miközben ő ennek az ellenkezőjét várja el másoktól. Éppen emiatt gyakran keveredik félreértésekbe és kínos helyzetbe, és haragítja magára a környezetét.

A Félig üres új évada február 4-től látható a HBO Max-on.

3. Tokyo Vice

A streaming platformok egyik legjobban várt premierje az HBO Max felületére érkezik idén februárban. Miután a Tokyo Vice első évada mindenkit a kanapé elé szegezett, február 8-án érkeznek a széria legújabb epizódjai. Az Ansel Elgort által alakított fiatal amerikai riporter, Jake Adelstein talán a világ legrátermettebb újságírójaként kezdte felgöngyölíteni a tokiói bűnügyeket a jakuza alvilágában.

Jake kimondottan azért érkezett Japánba, hogy a legjobb helyi újságnak dolgozhasson. Külföldiként nincs könnyű dolga, mert gyakran elutasításba ütközik, de pontosan tudja, hogyan hasson a nyomozók (például a Ken Watanabe által alakított Hiroto Katagiri), vagy éppen egy maffiózó lelkére.

Ennek ellenére már-már vakmerőséggel közelít a japán maffia piszkos ügyei felé, nem kevés fejtörést okozva ezzel a munkatársainak, a rendőrségnek és a barátainak. Az utolsó részben ráadásul több olyan szál is elkezdett kibontakozni, ami nem hagyja nyugodni a rajongók lelkét.

Az HBO Max népszerű sorozata Jake Adelstein bűnügyi újságíró önéletrajzi regényén alapul, így aki nem olvasta a könyvet, most izgatottan várhatja, hogyan folytatódik a bátor zsurnaliszta és barátainak útja.

4. Macskafogó 2. – A sátán macskája

Újabb magyar filmmel gazdagodik az HBO Max kínálata: felkerül a streaming platformra Ternovszky Béla nagy sikerű animációs filmje, a Macskafogó második része. A cselekmény szerint már húsz éve béke van a világban, miután az egerek minden macskát megszelídítettek a Macskafogó nevű robotkutya segítségével – egyetlen pafrikai macskapopuláció kivételével.

A macskák azonban tudomást szereznek a Macskafogóról, és eltökélt szándékuk lesz, hogy felszabadítsák az elnyomott macskákat. Eközben Grabowski, a korábbi titkos ügynök egér kap egy fülest a vadmacskák tervéről, és megpróbálja újraindítani a Macskafogót, a macskák pedig háborút indítanak az egértársadalom ellen. A Macskafogó 2. – A sátán macskája február 13-án érkezik az HBO Max platformjára.

Fotó: IMDB